Gravidute si mamici de Cluj- 70
Raspunsuri - Pagina 6
elenuta23 spune:
la iulius mal mergeti???sau polus?? credeam k la polus eu asa am inteles, sa vedem ns daca ajungem la iulius, daca nu data viitoare.
nico mersi mult de informatie
Elena si minunea ei Dragos
ALEX29 spune:
TU fetelor nici acu nu dorm ,ce credetzi ca am facut ?
am stat de povesti cu sotioru
si mi a trecut somnu asa ca m am apucat sa i fac un tort ingerahului nostru ,care face azi 6 luniiiiiiii 
draga mamii ca nu mai pot dupa ea
AZI (3APRILIE) INTALNIRE LA IULIUS MALL LA ETAJUL 1(zona food court) IN FATZA LA DELICIUL CARTOFILOR ,ora 13
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANDREEA LA MULTE LUNISOARE SI PT INGERAHU tau mic si scump 
sper ca vi azi la papanasi
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alex29multe lunisoare inainte pt Tiadris si ma bucur k avem o amintire comuna legata de primul dintisor, acum eu nu mai am 1 aprilie ci primul dintisor asa vom sarbatori noi
, sa ne zici si noua cum ti-a iesit tortuletu
noapte buna fetelor , ma pun in pat k imi ajunge de dimineata, papap
Elena si minunea ei Dragos
nrl spune:
noi
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
alinadel spune:
Nicoleta, Andreiusul tau seamana intr-una din fotografii cu Andreiusul meu cand era bebe, acum are 3 ani si 4 luni
si e nazdravan nazdravan...
Mamica a trei baietei 

sara2007 spune:
da...cred ca numai este nimeni,va inteleg perfect,,,dupa o zi intreaga.lore draga mea fii tare..fii barbata cum au zis fetele,ti-as mai repeta tot ce-au zis ele....o sa treaza normal,cel mai important cred eu e ca te intelege sotul tau si te apreciaza pt cea ce faci.fiecare avem probl noastre.....ne uitam poate una la alta si spunem ce fericita este ea,are de toate tot ce-i treebuie,,,,dar niciuna nu vede in spatele copertinei de fapt cum ii etse respectivei.eu trec printr-o perioasa f dificila.daca ar fi sa incep cred ca as tot continua pana dim.si acum anu dorm tot pt ele
ii dificil.eu nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu.suntem de 7 ani impreuna si de 2 casatoriti.m-i es umple sufletul de bucurie cand va citesc cat va iubiti,cand citesc ca asteptati pastele sau 1 mai,sau un simplu week-end ca sa fiti impreuna.la noi nu cred ca mai exista dragoste....si nu tsiu daca existta vreodata dragoste adevarata si reciproca.in cateva randuri nu pot explica de fapt ce se intampla....ce-i in sufletul meu....dar asta cred ca e o concluzie.ne certam f mult,nu ajungem la nici un numitor,el vrea ceva ..eu altceva.el ii ff orgolios si incapatanat,n-ar face niciodata ce zic eu sau altii care i-ar da un sfat bun.mai bine sufera decat sa faca cum ii zic altii.el ne-ar duce in italia,s-o bagam pe sara la cresa si eu sa merg cat mai repede la lucru.eu nu vreau asta.m-am saturta de italia aia.....sa fiu departe de familia mea,de parintii mei de bunicii mei,care ma iubesc cu adevarta si care nu m-ar lasa la greu cum ar face poate el.eu zic ca inca nu-i matur.ii plac distractiile.....si acum ae plecat nici nu stiu unde.care cum il suna,el pleaca.zice ca nu sunt bani......dar pt iesiri vad ca are.imi reprosseaza faptul ca nu lucrez......nu produci nimica ......cum zice el.dar ce sa produc acuma?a fost plecat 2 luni....in care putini bani mi-a lasat,restul m-au tinut si m-au ajutat ai mei,cum se intampla intotdeauna.n-a avut bani probabil sa ne trimita,dar nu-i nici recunoscator alor mei,zice ca ii normal sa ma tina ca ei m-au facut.......sau zice ca de fapt numai el m-a tinut,ca si cum fara el mor de foame.azi ne-am certat de 2 ori ..iarasi de la banii...etc.si eu sunt de vina recunosc,ca-l impung si ma leg de el.dar nu suport gandul ca si este asa,ca nu recunoste.a venit si pt ziua lui sara la totul gata,adica totul au cumparta ai mei....a fost un gest frumos din partea lui.dar se plangea ca n-are bani sa ne trimita dar el avenit acasa bagandu-se iar in datorii.si tot asa face si tot in urma e cu toate.s-a grabit.s-a stricat masina.a trebuit tractata din ungaria....iar bani si iar bani.i-ar sta aiic in romania nu face nimica,umbla nopti........si apoi se termina banii,si taica-meo incepe sa aduca mancare,bunica-mea sa ne cheme la mancare....etc.si apoi tot el zice ca din cauza mea ca eu ma figuri n-avem.nu zic ca pe sara o iubeste mult,ii cumpara cand are de toate.....se lasa pe el fara si ii i-a toate prostiile.dar nu se implica de fapt.nici nu tsie ce iuart papa....sau sa fac un lapte.sau sa ma fii ajutta de ziua ei sau dupa ziua ei,stie sa pplece numa,f suparat sunt .....nici nu stiu ce-mi vine sa fac.ma doare sufletul de numa.dar eu sunt de vina in concluzie ca de la inceput l-am acceptat asa.intotdeauna mergea asa,ii suportam orice,ca un doi stie critica....vb bune sau laude,aprecieri mai rar in vocabularul lui.mai rau ca o soacra ii.vrea curat luna si bec dar n-ar spala o farfurie.,,etc.un doi ma desconsidera,ca eu nu stiu sa fac nimica,eu nu-s buna de nimica,ca sc mea de 2 lei ....ca nu stiu nimica din ea.dar n-am avut ocazia sa fac nimica cu ea.pt ca l-am tot urmat ca-l iubeam ca o nebuna,mi-am lasat totul aiic pt el.fam,facultate.servici.mi-am dorit dinsuflet sa ma casatoresc cu el si sa avem un copil,ce tare il iubeam.si caum am astea dra n-am fericire.eu zic ca poate m-am maturizat si eu si vreau o siguranta pt copilul meu,pt mine.nu ca azi suntem in it ,maine in romania.....nici nu stiu ce vrea el,sa stea acolo,sa stea aici,as vrea sa-l vad mai familist,ca tot ce face face pt casa....el zice ca face,dar daca ar fi asa ar sta mai mult cu noi cand ar veni acasa.s-a palns 2 luni ca o tin pe sara departe de el,ca o tin pt familia mea.....ca el are impresia ca fam ma influenteaza,si asa dor i-a fost de ea ca ieri de ziua ei pe la 8 deja il manca sa mearga la nu stiu ce meci,el care nu-i cu meciurile.pana la urma a stat ca i-am zis.dar azi n-a mai putut,si sara e si racita putin.cred ca un tata exemplar n-ar fi facut asa.daca ii era asa dor statea si se uita la ea cum doarme,apoi statea cu mine,nu?cred ca ma innebunesc acum acu probl mele.si cu italia,eu m-as fi dus dar cand ar rezolva cu conditiile.inainte stateam intr-o casa unde nu platise si numaia veam nici apa calda ,nici caldura,aveam semineu cu lemne....plus ceva soricei,ca eram intr-o casa la camp.m-am dus cu burta la gura ,m-am si raciit de numa,abia am nascut...numa sa fie bine,sa-l urmez cumzicea el.trebuia sa ma lase aiic intr-un fel ,unde avem conditii si sa fi venit el....asta a trecut oricum.a crescut sara 5 luni in casa aia.....ai mei pe rand au venit s-o vada sa ne deie o mana de ajutor,pana is bunica-mea din pensia ei,si-a luat bilet de avion si a venit.sa numai vb ca la nervi el nu conteaza cine ii,jignetse pe oricine.asa a jignit-o pe maica-mea,pe bunica-mea...pe mine de fata cutaica-meo,acolo in it.se simtea pe teritoriul lui.in sept am venit in romania si i-am zis ca eu numia vreau sa traiesc acolo,a cerut un ajutor de la primarie si urmeaza abia acuma sa primeasc un ap.dar n-are deloc rabdare......tot cu asta ma pistona,ca eu de-aia o tin aici pe sara pt fam mea.in loc sa se gandeasca la binele ei.nu stiu voi cum vedeti lucrurile astea..........poate sunt eu nebuna,nu stiu ce sa zic.pe de o alta parte e baiat bun,e bun mia ales cu cei din jur,maia les cu prietenii lui.e saritor si ar ajuta pe oricine........dar cu mine.....nu stiu.in sep,dupa botez ne-am certta iarasi urat,si-a luat bagajele si aplecat 2 sapt.mi-a parut rau,am zis ca si eu sunt de vin aca-l tot strezes...si tot taca taca.dar incerc sa obtin o siguranta din partea lui,sa vad ca ne iubeste cu adevarat,sa simt asta.inainte sa plece in italia a venit si si-a lasat hainele la spalat ca si cum nu s-a intamplat nimica.alta in locul meu cred ca-l trimiea la spalatorie
in fine..i le-am spalat,i le-am aranjta,dar nu m-am putut abtine sa nu-i spun cand era acolo.ne-am certat 2 luni apropae tot timpul.eram ca si desparitit.vb pe mes,i-o aratam seara pe sara....se enerva daca nu veneam la ora stabilita...tot asa.pana inainte de sarbatori canmd a venit acasa ca si cum nu s-a intamplat nimica.in tot acest timp zicea ca el divorteaza .etc,ca gata.am zis atunci sa las si eu,sa nu-i mai zic nimica,dar am zis ca si eu vin cand merge el la distractii,sa fie mai responsabil.am vazut schimbari multe la el si interes.se implica in fam,din 5 iesiri la disco m-am dus si eu la 2.dra eu sincer nu-i mai vad rostul deloc,m-a schimbat sara f mult.ma gandeam la ea,cum se v-a trezi noapte si nu-s langa ea sa-i dau titica.nu m-am putut nicicum acomoda cu viata aia,ca am zis daca el nu poate dupa mine,ma duc eu dupa el.am fost si in vacanta la ski in austria...a fost f fain.am fost o adevarata fam.n-a plecta bine in it.i-ar au inceput certurile.eu inceracm sa-i explic ca eu numai vreau it,ca sa incercam sa venim acasa ......inceracm sa comunic,sa vad ce are de gand,ca el nu povesteste cu mine sa vad si eu,sa stiu si eu.macar daca i-ar merge bine in it n-as zice,dar nu-i merge bine deloc,numai probl are.si aiic ar putea la momentul de fata sa faca mult mai multe,mai ales ca e bun in constructii,dar a interpretta cu totul altfel.ca eu il atrag aiic ca vreau s-o tin pe sara aici pt bunicii mei care sunt batrani si pt matusa mea,care-i ca o sora pt mine si care-i si nasa noastra de cununie si al lui sara care e bolnava de boala f nasoala la o varsta f frageda,si care nu poate avea copii,isi alin asufletul cand se joaca cu sara....in concluzie pt fam mea.i-am psus ca vin numa sa primeaca ap ala.tot cu certiri iar impacat,iar divorta apoi i-ar numai divorta,m-am trezit cu el acasa nopate inainte de ziua sarei.m-am bucurta si nu m-am bucurta.nu stiu de ce.el m-a simtit ,si de alataieri tot de cap suntem,el critica ,imi vb de sus......eu nu ma las si tot asa.multe vb grele aruncate in vant prea usor,care lasa urme si dor.mi-a zis ca nu ma mai iubeste,l-am intrebat atunci de ce mai sta cu mine.a zis ca pt sara.pt prima data si nu stiu de unde ama vut taria i-am spus sa nu stea pt sara cu mine.n-a mai zis nimica,si dupa vreo 10 min m-a luat cu o vb mia dulce.asta afost de dim.acum aseara iarsai de la o prostie a rabufnit si inceput cearta.si dupa 7 ani de zile.....cu sara in brate dupa multe jigniri care mi le-a adresat,cred ca ma si lovea daca nu era ea la mine in brate.......i-am spus sa-si faca bagajele si sa plece din casa mea.l-am lovit f tare in orgoliu.....nespus de tare.imi pare f rau acuma,,,,,nici nu stiu ce sa mai cred ,ce sa mai fac.oare ii bine sau e rau ce-am facut?
sun f confuza.mi-a multumit ca am zis asta,,,,,,,ca si cum lk-am scapat de o povara,si-a pupat crucea care o are la gat si mi-a spus ca de fapt el asta astepta,o chestie,,,,ceva ,probabil ca sa plece.cred ca se gandeste la cand v-a fi sara mare sa poata sa-i spuna ca el nu-i vinovat,ca eu sunt cea care l-a dat afara.a zis ca maine dim la prima ora baga divort.nu pot nici sa ma concentrez,,,,si imi pare rau ca va incarc negativ,dar ma ismt mult mai bine sciind aiic in noapte.ma gandesc pe unde ii,oare ce face.sigur se imbata.i-am trimis mesaj si i-am spus ca imi pare rau,ca au fost vb spuse la nervi nu e cea ce simt.a zis sa nu ma mai obosecs,ca totul s-a terminat si iar ca-mi multumeste ca i-am zis ce-am zis.ma doare fetelor f tare si nu stiu daca am facut sau nu bine.ma dsoare pt sara............parintii mei au divortat cand eu aveam 10 ani,si am zis ca eu voi face si voi inghiti orice pt copilul meu ca el sa creasca cu amandoi aproape......dar nu stiu daca rezist in stilul asta,chiar nu stiu.
ioana
sara2007 spune:
ciao
mai esti nico?
am scris aiic o poveste f lunga,n-am apucat sa vad ca mai esti
ioana