Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, da, despre prima de nastere vorbesc. Aha, deci ai primit-o. Deci ar fi cazul sa o primesc si eu.
Nu este masina direct din Zorilor pana la Iulius, probabil pentru ca Iulius e in oras si sunt multe linii de autobuz care trec pe acolo.Ce sa va zic..noi ne descurcam cu autobuzele pentru ca nu avem incotro.
Deci ramane la ora 13, nu?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Oana, eu am in casa storcator de la Moulinex si sunt foarte multumita de el.
Apropo de piele, va multumesc de sfaturi de doua zile folosesc lapte de corp de la Mustella si nu mai e deloc uscata.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna fetelor

Lore fii tare cred ca toate ajungem la un momendat cind simtim ca cedam nervos,si eu am plins toata dupamasa ,la noi e ca si la Ramo nu ne vedem numi seara sau poate nici atunci ca e plecat in delegatii
, eu am noroc ca am un copil cuminte docamndata ,dar totus e greu citodata, si eu nebunes daca nu ies o zi din casa , de duminica a inceput sa tusasca si Szende asa ca nu am iesit azi deja simteam ca nu mai pot dar sper ca ajung miine la papanas ca azi na mai tusit .

in concluzie cum se zice "la toti ni greu " si cred ca e bine ca ai descis acest subiect ca ne-am mai descarcat si noi ,ca din povestile de zi cu zi nu reiese supararea si deprimarea de care suferiim aproape fiecare ,dar fii tare si incearca sa ignori unele neplacerii

si fetelor de si nu sciu in fiecare zi sa stiti ca va citesc zilnic si cumva ma ajutasa ma detasez de problemele cotidiene pina va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor va multumes mult pentru vorbele frumoase.Va multumesc ca sunteti langa mine.Am crezut ca numai eu sunt in starea asta asha de aiurea.Toata dupa masa a foat iar marait.S-a culcat de amiaza la 6 seara.L-a 7 l-am trezit ca alfel iar in noaptea asta plangem.

in principiu maine nu cred ca o sa vin.Nu as fi o buna companie tocmai buna si nici nu vreau sa ma apuc de bocit pe acolo...

Va Multumesc mult de tot inca o data pentru cuvintele frumoase.

Oana eu am un robot de bucatarie de la Braun de care sunt foarte,foarte multumita.Storc fructe,citrice,fac piureul lui Dav, tai varza pentru varza scazuta,tai ceapa.Il folosesc la orice.Pe mine m-a interesat sa am de toate in 1.E cam maricel, dar daca as avea toate ustensilele separat nu mi-ar incapea.Per total sunt foarte multumita si se curata si foarte usor si repede.

Va pup pe toate.Noapte buna. Eu merg sa imi fac o baie.Distractie placuta maine.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana cind ai depus cererea? Suna, poate ca trebe sa iei banii, mie mi-au spus cind am depus cind sa ma duc dupa ei. Eventual direct la caserie sa suni..

Lore, fii barbata!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna fetelor-
nu prea am intrat sa scriu dar v-am citit,ALVARO mi-a facut febra banuiam de ieri ceva ca i-a scazut pofta de mancare si la mancrea lui preferata,asa ca am zis no se intampla ceva,normal,am fost cu el in park si nu vroia sa stea,acum cand am venit acasa i-am luat temperatura si are 38.4,i-am dat ibubrofen,un antytermic,cred ca s-a racit,dar nu prea are muculeti su nici nu tuseste Am pe maine ora la medic,dar daca nu-i scade temperatura am sa ma duc la urgenta.
va tin la curent maine.

LORE-Eu am faccut depresie dupa nastere,dar mi-am revenit repede ca stiam ca ALVARO,are nevoie de mine.sa sti ca nu esti singura,eu am plans de multe ori,si de multe ori ma certa cu sotul din orice saracutul de el,si asa e de bun,eram tot cu gura pe el.ca un catel ,o sa vezi ca o sa treaca eu i-mi pumçneam muzica,toat ziua si dansam prin casa
si acum fac dansez cu ALVARO,ies din casa,fac km.TE pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-itereseazate de sprancene,vreau sa-mi fac si eu.Vezi cat costa,poate e mai ieftin decat aici.Felicitari pentru dintisor.

POFTA BUNA LA PAPANASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor care locuiti in manastur sa mergem impreuna la papanasi, intrati pe mess cu id elenuta23 sa vb

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor dar unde ne intalnim la polus????, k ii asa mare de nu ne gasim, mai ales k eu nu va cunosc numai pe cateva personal, mersi mult

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Elena, ne intalnim in Iulius, sa nu mergi la Polus
Eu zic ca sigur ne gasim, daca vrei uitate la pozele mele sa ma recunosti, sigur voi fi acolo

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput