Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula am fost pe la 15 in parc.. apoi am mai stat un pic, ca mare nevoie aveam de tine... ca voiam sa urc pina la farmacie... si nu ai aparut si eu mi-am pierdut rabdarea si am plecat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Nici nu am cuvinte sa va spun ce fericita sunt!Daria a spus ieri foarte clar cuvantul magic "ma-ma".Am crezut ca ma insel, dar cand a venit sotul meu de la servici cred ca a spus pe putin de 10 ori.Atat am iubit-o si am pupacit-o.

Multumim mult pentru urari!

LA MULTI ANI, MULTE, MULTE IMPLINIRI SI PENTRU MINUNILE NASCUTE IN ACEEASI ZI: TIADRIS SI ALVARO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

quote:
Originally posted by Ioana13
Geany nu am fost ca P a dormit de la 12 la 13,30 .. dar mi-e o poftaaaa.. si mai vine si Adriana si zice ca au fost ff buni... poate merg cu baiatii deseara, ca tati azi vine pe la 6 acasa.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, subscriu la ce a zis adriana...f buni papanasii!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Oau!!!
Felicitari!
Asa da aniversare!!!

quote:
Originally posted by dariandra

Nici nu am cuvinte sa va spun ce fericita sunt!Daria a spus ieri foarte clar cuvantul magic "ma-ma".Am crezut ca ma insel, dar cand a venit sotul meu de la servici cred ca a spus pe putin de 10 ori.Atat am iubit-o si am pupacit-o.

Multumim mult pentru urari!

LA MULTI ANI, MULTE, MULTE IMPLINIRI SI PENTRU MINUNILE NASCUTE IN ACEEASI ZI: TIADRIS SI ALVARO!

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am vazut la mall (pe langa papanasi) mamici frumoase si bebei grasuni si cuminti! si activi nevoie mare!....al meu a fost cel mai agitat de acolo!!!! hahaha...mi-a dormit non-stop. s-a trezit acasa, dupa ce a avut "decenta" sa ma lase si pe mine sa mananc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mancarica e pe foc iar eu sunt foarte bucuroasa...
de maine sunt in miniconcediu ...yuhuyuhuyuhu...

si ce credeti ca fac...evident merg la mama,ramanem acolo pana miercuri..asa ca, daca nu ma mai vedeti peaci sa stiti ca sunt bine sanatoasa si la mama acasa

am citit ce a scris Ioana(te rog nu mai scrie cu litere de tipar)nu te superi dar mie mi-e greu sa citesc ,eu cred ca nu are nici o sansa sa-ti ia copilul nici sa nu te gandesti la asa ceva.urat din partea lui ca nu raspunde la telefoane si nu sta macar de vorba cu tine...inca o dovada de lipsa de maturitate,nu cred ca a stat sa analizeze situatia si face toate aceste lucruri dintr-un impuls de moment.fii puternica si nu te arata plansa si sfarsita ...nu cunva sa-i dai satisfactie!!!!!!!!tb sa fii tare si sa privesti si sa iei lucrurile si "haturile" in mana deacum ...poate vb cu un avocat care sa -ti spuna ce si cum sa procedezi.

Lore,poate ii ies si la David maselute,canini si de aceea e asa marait...sau poate iti sinte tie starea in care esti ....

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, cred ca e asa emotionant. Felicitari pentru primul cuvant.
Ioana, cred ca ar trebui sa vorbesti cu un avocat dar eu stiu ca intotdeauna (aproape) copii minori se incredinteaza mamei. Mai ales ca el va pleca, nu are nici o sansa. Fii tare si nu lasa sa vada ca te afecteaza.
Unde ati mancat papanasi, ca poate mergem si noi sambata?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu vreau o coafeza buna. Ca pana acum am incercat nenumarate dar niciuna nu mi-a placut suficient incat sa ma mai duc si a doua oara. De fapt mie mi-ar place o coafeza care sa imi spuna ea cu ce freza sau ce culoare de par mi-ar sta bine, nu sa ii spun eu ca doar eu nu ma pricep. La mine mai e si problema ca am parul cret deci nu sunt multe variante. Deci daca stiti o asa coafeza sa-mi ziceti si mie please.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Inca odata multumim mult mult pt urarile facute

GEANY super tare ce ai scris
inca nu m am hotarat cand o sa mi fac machiajul semipermanent pt sprancene ...mai astept un picutz
dragu Alvaro ,of ce rau e ca nu i putem ajuta cu nimic
tu Geany draga am incercat sa i fac program cu mancarea si de dimineatza dar daca vrea numai tzitzi o sa i dau numai tzitzi
la amiaza si seara mananca f f bine

fetelor atata am mancat azi ca o sparta ,la Iulius mall ,la soacra mea si acasa ....:))

tare mult ma bucur ca v am vazut AZI

ADRIANA cum e puiutzu ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput