tarife in spitale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

cezariana in nov, elias:
dr - nu ia
anestezist 200 ron
neonatolog 200 ron
mana a doua 150 ron
asistente 5, 10 ron
infirmiere 5 ron

cam atat

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna ziua tuturor.
ptr burticile care vor naste la polizu:eu am nascut in octombrie 2007 si am avut o echipa formata din doctor,2 asistente,o moasa o dcotorita nenatolog si un rezident care era pe post de mana a doua.anestezist nu am avut ptr ca nu a fost cazul,la mine.si iata cum am impartit cadourile:la doctor 300 euro nastere naturala,la asistente 200 ron la fiecare,moasa la fel,doctorita neonato 300 ron iar pe rezident l-am sarit din schema ptr ca nu a participat la piesa,era doar spectator.sper sa fiu de folos cu ceva gravidutelor care vor naste la polizu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Imi permit sa lipesc si la acest subiect o problema de etica data de aceasta spaga, bine meritata de doctori.
Am auzit ceva de la o prietena si am ramas socata. O tertza persoana a nascut prin cezariana la Euroclinic si a platit bine cunoscuta suma de 2500 euro(parca). Dupa nastere l-a intrebat pe doctor daca mai trebuie sa-i dea ceva lui... Ce credeti ca a raspuns dansul: Daca pacienta a fost multumita si totul a decurs bine... eu stiu... da. Si proaspata mamica, credula si... nici nu mai stiu cum altfel i-a dat alte 500 euro.
Nu pot sa inteleg cum se poate asa ceva, cum poti sa iei spaga si la spital particular unde esti platit foaaarte bine? Cum poti sa te injosesti in halul asta ca un om cu studii superioare, un medic care a jurat sa ajute oamenii in nevoie nu sa-i jecmaneasca.
Probabil ca nu se va sesiza nimeni si se va merge in continuare asa pe spaga, peste taxa, peste nesimtire ca asa suntem noi romanii, mai prosti. Dar cum sa fie atat de naiva d-na respectiva, cum sa dea spaga la particular. Pai noi, cele care am nascut sau poate nastem la spitale de stat cat sa le dam spaga? O mie, doua ca sa compensam ca mergem pe gratuitatea promisa de stat?
Sunt revoltata deoarece din cauza onora care tot pluseaza suma acordata ilegal doctorului si mai mult rau face sistemului si altor paciente care pur si simplu nu-si permit. Din cauza unora care sunt darnice peste masura altele sunt lasate sa sufere(fie li se prelungeste inutil travaliul fie li se amana cezariana ajunganu-se la cezariana verticala). Va rog, eu ganditi-va bine inainte de a umple buzunarul vreunui burtos de doctor. Nu zic sa nu-i dati nimic dar ce ar fi daca am da numai 100-200 euro pt deranj(desi asta e meseria lor) si nu mult mai mult....

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput