Timisoara, Impreuna...(95)
Raspunsuri - Pagina 4
Doris-Alina spune:
Si ai lele, si ai lala,
Si aolica lele, si ai le la...
Am soferu meu, sunt pionier,
Si ma mandresc cu el, sunt pionier,
Vreau sa pot si eu,
Sa conduc, chiar de mi-e greu,
Am soferu meu...
Sunt pionier...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by anda
ii oabla treaba...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Imediat impresii de sub masa...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Doris belea ca de obicei , vreau si eu , cat mai mult ... hehehe sa vezi ce bine e cu sofer , bai dar si cu masina noua
Radu stai calm si sa iti vezi de drum. In Timisoara se conduce superb si nimeni nu claxoneaza incepatorii. Asa ca , mult curaj si la cati mai multi km parcursi ... si FELICITARI!!!!
Am zis eu ca nu este rost de emotii ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
claudia74 spune:
LA MULTI ANI LAURA SA PRIMESTI DE LA VIATA TOT CE E MAI FRUMOS,SANATATE,FERICIRE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI
LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
www.youtube.com/watch?v=Eg0Nw7n4KNQ" target="_blank">FUNNY la multi ani
lore03 spune:
La multi ani !!!!!
Sa ne traiesti Laurelule si sa fii sanatoasa si voiasa si fericita alaturi de ai tai.
anda spune:
La multi ani! Laurico
cu sanatate, fericire si bucurii.
Sa ai o zi minunata si sa te petreci frumos.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara