Timisoara, Impreuna...(95)
Raspunsuri - Pagina 19
Ana68 spune:
'Neata la lume...saptamana asta e cu treburi multe...Va pup si va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gonghy spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Laura, ce-i aia vrabioara de vita?? ca io nu stiu.
Clau si Silvana ieri am fost de dimineata pana la Kaufland astainainte sa vad msg tau Clau si nu stiam ce carne sa mai cumpar ca mi s-o acrit de pui,porc nu ii dau la bubulina decat rar cand fac sarme,ardei umpluti sau chiftele.....asa ca o intreb pe tanti de la carne daca......carnea de vita ii proaspata si care ii mai buna sa o bat sa cu ciocanu' ca pt snitele.
Asa ca tanti mi-a spus ca vrabioara de vita e tare buna pentru ca e mai moale ceva de genul muschiuletzului de vita si se intinde bine cand ii dai ciocane
E buna explicatiunea???
Deci azi fac ciorba de legume fara carnita si tocanita de "vrabioara" de vita cu ceva garnitura da inca nu stiu ce.
Kati tu ai trecut mai ceva ca supersonicu'
Mai zi ceva de voi,cum mai sunteti?
Nu mai stau acum ca am muuulta treaba noroc ca e Clau acasa,il pun sa dea cu aspiratorul si cu Biocarpet
Va
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
anda spune:
quote:
Andule, un chef ceva? la tine in curte? numa noi Duamnele? sa-ti cantam un La multi ani?
huh?
schimba si tu ziua aia a mea de nastere ca te rog de 2 ani, iara imi cinta lumea lamultianiiii in 10...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
aaa daa si dati o cafa sa pot vb ca la ora asta numa marai...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
'neata fetelor , pt katik
Eu iar cu dureri de spate ... nu dorm bine se pare ca Emma de 2 nopti nu mai vrea sa paraseasca patul meu si dorm cu grija
la toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
katik spune:
da, bey laura, am trecut ca supersonicu' ca la mine acasa nu e nimeni sa dea cu aspiratoru' sau cu biocarpetu'
si nici o sansa nu am pina la noapte, plus ca trebe sa fac ture saptamina asta la gradi, sa recuperez fata, si asta cu robi dupa mine. plus facut de papa, plus facut chestionare la greu
claudia, multa sanatate lui andi!!!!
doris, nu inca nu am inceput, mai pe la sfirsitul saptaminii
fug la treburi ca tare multe se adunara, cum zice bine ana
katik spune:
aida, sa-ti fie de bine!!!!
io macar n-am avut pb azi-noapte ca n-am dormit mai deloc. a plins fata aproape una-intruna ca o doare piciorul, adica ambele. cred ca a facut circei, dupa cum arata. am inceput o tura de calciu din nou, vedem ce mai zice dr, data trecuta asta a fost si la fel s-a manifestat
anda, ia de aici, daca nu ti-a ajuns:
Doris-Alina spune:
Neatza, ma cracanez de ras... Ando...de fro cativa ani, te sarbatorim tot de 2 ori, deci, cand e ziua ta, totusi? 13 mai cumva? sa modific in lista...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
anda sa nu zici 12 ca atunci si eu ma cracanez
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate