Timisoara, Impreuna...(95)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Fetitele au peruci argintii
Ce linisteeee
Aida POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
bey
avem saptamana grea urmeaza Anda si Lormi
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Am ajuns si noi home...m-a adus tati cu fuzionake, am fost la Mall, am papalit ceva si cam atat!
Am mers azi si pana la Carpinis, la un coleg, am simtit si eu copilota ce sunt cum e sa vuiesti cu 110 la ora,
demential, incepe sa-mi placa...
Aidule sa stii ca exista minuni, il tot studiez pe Raducu mamii si nu-mi vine a crede, ca e el...tot ma minunez si nu-mi trece...
Katik, ai inceput scoala? ca io ard de nerabdare...
Andule, un chef ceva? la tine in curte? numa noi Duamnele? sa-ti cantam un La multi ani?
Revin...nu inainte sa va spun, ca ce am sters azi din greseala, nu mai poate fi recuperat, asa ca...nu cred ca voi mai ajunge la timp cu surpriza, nici daca nu as mai dormi toate noptile inca 2 sapt...sorrywww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
deya spune:
La multi ani Roland!sa cresti mare sa fi sanatos si tu Mihi sa ii fii alaturi,sa ii calauzesti pasii
Am ajuns si eu la timi de acas.Of trebe sa fac ceva ca nu mai pot cu moralul la pamant.Gata de maine nu mai suferim ca nu avem pentru cine.
Va pup.Ne auzim maine sa speram cu un alt ton!
silvana75 spune:
Am ajuns si eu de la lucru cam trista ca mi-am luat o pereche de papuci si nu ii pot purta ca ma strang asa ca trebe sa-i duc inapoi.
Laura, ce-i aia vrabioara de vita?? ca io nu stiu. Jocu ala il joc si eu si lu' Paul ii place mult (el sta langa mine si butoneaza cu mausu raspunsurile) si cand n-am chef sa joc ii spun ca-s obosita si la jocu ala trebe sa gandesti si io nu pot,si cand vrea sa joace ma tot intreaba "mami acu pot sa gandesti?"
Deya, dai mielu lu' Mihi, Roland e Lorand
Doris, imi pare rau ca ai pierdut surpriza, te pot ajuta cumva?? numa asa aflu si eu care e surpriza
Mihi, distractie faina cu copilasii in mall.
Dana, ok te scuz. Cum e mana?
Aida, ma bucur ca mereti la Disneyland
Vreau si io la Anda in curte sa ma joc cu Tobi
Va pup in gasca, ma duc sa-mi fac o cafa
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lormi/Lormi.jpg)
Lormi spune:
LA MULTI ANI LORAND
sa cresti sanatos si voinic alaturi de parintii si fratiorii tai.Mihi sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii.
PS:Si voua va merge asa de greu forumul,sau numai mie?
Album Lormi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Lormi doar tie
Aida POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
silvana75 spune:
si la mine merge greu
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Katik mersi ptr cantitatea de cafea,o merit,Andi mi-a facut ieri febra de l-am dus invelit in patura la medic,rosu ca racu si aiurea deja saracu,cand a venit de la gradi s-a zgarnait ca ii e frig si nu s-a miscat jumate de ora de langa calorifer,nici nu ma mir ca la noi a nins ieri toata ziua si au fost 0 grade,asa vreme in aprilie nu cred ca am mai vazut vreodata,i-am dat preventiv nurofen,si-a revenit dar pe la 5 a adormit pe coltar,dupa 1 ora jumate de somn a inceput sa arde deja,atunci am plecat imediat la medic,bineanteles ca farmacia de aici nu a avut siropul antibiotic de abia azi dimineata il primim,azi noapte i-am dat si supozitor ca nu a mai scazut febra,a dormit cu noi si toata noaptea eram cu mana pe frunte sa vad daca arde cumva,na ne-a ocolit destul viroza,acuam vad eu saracutul macar sa nu mai faca febra,e tot in pat,sapt asta nu cred ca il voi duce la gradi.
Da chiar asa vrabioare,ce parti ale vitei is alea Laurel,parca am mai auzit eu dar numai asa prin carti de bucate.Si de ce te iei dupa mine ca tocanita de vita fac eu azi am spus .
Merg la beau si eu putina cafea ca abia a plecat Deni la scoala si nu am apucat sa beau.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia