Timisoara, Impreuna...(95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hai sa iti zic ceva,chestia ca ca cu astia NU TE POTI 'INTELEGE',daca intelegi ce vreau sa zic,nu din cauza limbii ci ptr ca nu exista discutii la ei,legea e lege,poti sa faci orice ca oricum platesti amenda,asta e rasa de rasa drept inainte ca si calu,nu exista stanga si dreapta...daca ai de-a face cu germanici,cu toate ca eu zic ca nici cu ungurii nu poti negocia niciodata,dar na asta e,fiecare popor cu pasarica lui.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

www.util21.ro/relaxare/poze/flori/flori_54.jpg" target="_blank">Flori ptr Mihi
www.util21.ro/relaxare/poze/flori/flori_67.jpg" target="_blank">Ghiveci mare de flori ptr cele cu casute
www.util21.ro/relaxare/poze/flori/cale.jpg" target="_blank">Ptr Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti capitol nou, aici

Eu ajung diseara acasa, sa fiti cuminti si harnice la scris...
O zi si o saptamana excelenta!

Fuzionake e in service sa i se monteze alarma...diseara vine Domnul sofer sa ma ia de la job, ca o mare Duoamna ce sunt...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multumesc fetele... la mall ii tin ziua ca 2 ani nu i-am tinut ca s-a nimerit chiar de paste...asa ca acu ma sconbesc o tzara de bani da merita puiu mami...iaca 10 copii chem...daca aveam curte inchiriam numa zana...si era totul rezolvat...va chemam si pe voi...ca petrecere mai reusita ca a Emmei nu am vazut...asa ca Simo poti incepe o afacere...inchiriezi curtea...

am bagat aproape o cioco si acu mi-e greatza...

as dormi si as manca intruna da nu-mi permit...

va pupa
elefantul mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La Multi Ani! cu bucurie,Lorand draga!Sa ai o zi de nastere frumoasa si minunata,sa primesti cadouri multe si frumoase si sa ai parte de multa distractie si veselie!

Mihi
,sa va traiasca si sa va creasca mare si sanatos flacaiasul,sa va aduca numai bucurii si toate visele si sperantele pe care vi le-ati pus in el sa se implineasca.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

LA MULTI ANI LORAND

Mihi sa-ti traiasca sa ai parte numai de bucurii si fericire din partea lui!! -ici.

Fetele acum nu am timp ca merg sa fac papa cat doarme Maya,mai vorbim pe seara

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mihi, La multi ani pentru Lorand! Multa sanatate, o copilarie frumoasa si mult noroc!!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

La multi ani, Lorand! Sa cresti frumos. Sa-ti traiasca si minunata mamica.
Distractie faina la mall.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Cu ce te muncesti Laurel vrei sa ma ajungi ,ce faci bun de papa?Eu fac maine un gulas de vita cu galuste,cred inca nu m-am decis ce fac garnitura si am niste muraturi tatza da matza de la tata cu telina,conopida,struguri verzi,dovlecel,arpagic,gogonele.
In rest treburi casnice,curatenie,spalat,calcat,am fost si o tura la cumparaturi ptr deni ptr scoala cate ceva rechizite si porcarii de reviste,ca e plina de postere numai ai loc pe pereti .
Merg sa joc mai departecu Andi curse auto cu Hot Wheels band,am capiat deja cu masinile astea de curse ,ce va pasa voua cele cu fetite .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sal'tare!
La mine dorm copiii (Clau cu Maya tughedar) asa ca io imi fac de cap pe comp.
Joc un joc www.conquiztador.ro/" target="_blank">IACA aici cu ce ma ocup.

Clau am facut o ciulama de ciuperci,piure si carnitza pentru Maya si c-am atat.
Maine vreau sa fac o tocanita de vrabioara de vita cu garnitura mai vad io ca de cartofi m-am c-am saturat si mai vreau sa fac o ciorbita fara carne dar cu multe legume,ca sa am io pe miercuri.

Fug la joc,revin mai incol'.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput