Timisoara, Impreuna...(95)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Maria, lasa turta, io vreau sa vaz ceva gaini cracanate, sarmale explodate, langosi expandati si alte ciudatenii perindate pe aci
Claudia go la Celin
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
vin si alea
deya
hai pe capu' ei ...
Claudia-Claudia-Claudia Celin-Celin-Celin
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lormi/Lormi.jpg)
Lormi spune:
gagici !
quote:
Dar niciodata sa nu mai simti ciuda, gelozie si alte chestii din astea pe o viata care prinde contur undeva, intr-o burtica. Bucura-te din tot sufletul pentru scanteia aia de viata! E un dar dumnezeiesc. Mai cu seama ca si ea isi dorea tare mult un bebe.
Simo departe de mine de a simti ciuda pe cumnata mea,in nici un caz,cred ca nu m-am exprimat eu bine sau m-ai inteles tu gresit.Sunt geloasa ca nu pot simti si eu ce simte ea,asta da,deoarece impreuna stateam pana la 1-2 noaptea si citeam pe net despre ovulatii,teste ,analize....etc,etc si speram ca sa ramanem amandoua in acelasi timp,desi e cam greu chestia asta dar noi ne doream,in nici un caz nu mi-e ciuda,dimpotriva ma bucur foarte mult pentru ea,mai ales stiu cat era de disperata si ea.Dar nu e tarziu niciodata,trag tare
![](sex.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](sm.gif)
Claudia nu rata ocaziua cu Celine,e superba,ia-l pe Helmut,si cum a zis si Silvana: GO !
Silva cumparasi ceva de la IKEA ?
Va pup,sunt prin zona!
Album Lormi
![](foto.gif)
silvana75 spune:
Lormi, maine merg la Ikea, azi merg la lucru dupa masa
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lormi/Lormi.jpg)
Lormi spune:
Deya mie mi-a venit factura de la RDS si nu am dat pe spate,intradevar eu nu am avut un popica cu care sa inrosesc linia(cred ca de aici ti se trage suma).Si ca sa iti mai treaca dorul de el,uite www.youtube.com/watch?v=1JnUM0MJ7LM" target="_blank">ceva FAIN !
Album Lormi
Mariaa spune:
sa vezi numa' cand ne-om umfla noi burtile pe aici...ce inghesuiala o sa fie...
apropo, de Mihi mai stiti ceva? careva?pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Mariaa la negresa dar si tava cu fripturica neprajita arata super,deci ceafa la cuptor cu mirodenii
,Im right!
Na bine ma mergem,o sa comand bilete,dar mai e mult pana la concert e abia in iunie la noi,acuma e prin Anglia cred,poate se mai ieftinesc sau numai gasesc deloc,vad eu next week.
Mai sunt si Kiss prin turneu in De iar Helmut e mare fan dar eu acolo no way,daca vrei tu Aida iti imprumut sot ptr concert,sau cedez loc la concert langa sot ,dar numai ptr concert
.
Hai ca nu ma mai lasa tangaul asta sa scriu vrea auto rennes sa joace.
Mai Mariaa iara ai luat un cokteil la bord,Mihi a scris ca merge la cumnata-sa in Ungaria nu stiu ptr ce eveniment.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
silvana75 spune:
quote:
Originally posted by claudia74
... iti imprumut sot ptr concert,sau cedez loc la concert langa sot,dar numai ptr concert
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
pana acu isi dadea sotu gratis, acu il da cu imprumutu numa pentru concert
![](icon_smile_big.gif)
hai ma ca ma bucur, asta inseamna ceva, Doamne ajuta!!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Salutare, la gasca mea...
Scurt, ca mi-am pus o vana de apa fierbinte, ca nu mai pot cu raceala asta, apoi ma bag in pat, sper ca-mi va fi mai bine...
Am trecut doar sa va spun, ca am fost la Sag, la manastire, am stat la rugaciune, apoi ne-a sfintit pe Fuzionake.
Ne-am rugat toti si pentru Emma.
Am plecat de acolo foarte linistiti, si parca cu multa siguranta.
Fuzionake s-a comportat exemplar, afara din oras, Raducu mamii, mi-a mai dat azi o lectie...adica a gonit cu 90 pe sosea, sa simte si inima lui o placere...io...cam inghetata,
cu fluturi in stomac, nu ca a lui Mihi,
ci din aia de emotie, noroc ca nu a incercat pe o distanta mare.
In rest, totul ok, Buni multumita de masina, a stat superconfortabil cu Ines in spate.
Ne-a speriat putin ploaia, exact cand am plecat a inceput sa ploua, dar totul a fost ok...ma gandeam doar...ca Parintele, nu o sa ne poata sfinti masina daca ploua, dar, a putut, si inca o slujba deosebita.
Si mai ceva, asa...o chestie...care azi mi-a trecut prin minte...sa va dati si voi o parere, daca e coincidenta, sau e ceva? vreun semn?
Cand Radu a decis ca vrea masina si vrea sa conduca, ploua...
Cand am mers sa achitam masina, ploua...
Cand am plecat din Casa Auto, ploua, si inca cum...
Cand a dat Radu examenul pentru permis, la oras, a inceput sa ploua...
Cand ne indreptam azi spre Sag, ploua...
Nu am luat-o pe aratura, ci doar caut un raspuns...o fi un semn de bine? ploaia? de bun augur?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI