Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Miha - din cate stiu eu majoritatea cainilor de talie mare, in conditiile in care au fost educati corect, adica li s-a aratat clar si de la bun inceput care e locul lor in ierarhia haitei, adica a familie voastre, sunt foarte afectuosi cu copiii. Iar parul de caine nu prezinta un pericol atat de mare precum se vehiculeaza peste tot. daca il ingera, il da afara pe partea cealalta si atata-i tot. O alta problema e chistul hidatic, dar asta e aceeasi problema ca si cu drobul de sare. De fapt, nu e neaparat sa ai caine langa tine ca sa faci chist hidatic.

Editez: vezi tu atunci daca-ti trebuie sau nu. Eu nu am incercat. Cred ca era ultimul lucru ce ma interesa atunci.
Editez2: al meu catel tot 40 kile are, dar 3 ani, ciobanesc german.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, eu am un motan, caruia i-am facut cunostinta cu fii-mea din prima zi. Este extrem de iubitor cu ea, plange ea, miauna si el, si vine si ma impinge cu capul sa ii fac ceva. O singura data m-am speriat teribil, pana sa imi explice Radu ce s-a intamplat de fapt. Ioana mea era la masa, la mine in brate, si plangea de mama focului din cauza de partz rebel. Cand zic ca plangea rau, plangea RAU!!! Motanul a sarit in pat, si a incercat sa ii prinda capul cu gura. Am inghetat!!!! Si am urlat!!! A fugit saracul, luandu-si pe drum si un sut de la Radu, care nu stia de ce am urlat eu in halul ala la bietul pisoi. El, de fapt, vroia sa isi duca "puiul" la adapost, sa il aline! Mi-a fost asa mila de el! Ne-am impacat insa.

Reteta succesului ti-a dat-o Cristina!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

merci mult de incurajari, ca toata lumea ne spune ca Maya o sa-si piarda locul de membru al familiei dupa ce se naste Luca. eu cred ca fiecare va avea locul lui.

iar de muzica si eu cred ca "am muncit" degeaba ca numai de asta nu o sa am chef...dar daca tot mi-a dat ragaz, macar imi umplu timpul cu ceva

40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Miha - daca o sa-si piarda locul Maya sau nu depinde numai de voi. daca bebe o sa fie cuminte, o sa doarma, iar voi o sa aveti suficiente forte s-io bagati in seama pe Maya, asa va fi cel mai bine pentru toti. Eu acum realizez ca ma ocup mult mai putin de catel, fta de cat timp ii acordam inainte sa-l avem pe Vlad, dar in schimb se joaca Vladut cu el acum si reuseste sa-l oboseasca de numa. Dar aceasta schimbare s-a produs treptat, adica nu l-am privat de atentia mea brusc,odata cu aparitia lui Vlad.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitzuco nu fi suparata, ca asta e! Si mie mi-au ramas multe intrebari nebagate in seama si neraspunse, dar am cautat in alta parte. Probabil ca fetele ori n-au stiu, ori n-au avut timp.
Si eu am zile in care n-am nici un chef sa scriu, pentru ca sunt doar discutii de mamici, in care ma simt in plus. Dar o sa ajungem si noi mamici in curand.

Si vad ca sunt din ce in ce mai putine burtici active, probabil din acelasi motiv.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 6 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

quote:
si eu am auzit de nasterea sub hipnoza, si probabil si multe alte persoane, dar tot poti fi clasat de original daca alegi metoda asta, sau daca alegi sa nu faci vaccin sau triplu-test, sau sa nu iei antibiotic pt ureaplasma sau altceva, sau sa refuzi sa faci tot ce zic doctorii.

Naty, speram sa nu iei personal ce am scris mai sus, n-am vrut sa ofensez pe nimeni. Mai demult intr-un post al meu am insirat cu plecaciune niste cazuri in care am zis jos palaria la medicina alopata. Am zis numai apropos de situatia mea cu ginecologii care isi schimbau brusc parerea despre mine (si parca si interesul de a sta de vorba cu mine) daca eu alegeam sa am alta opinie. Si nici nu prea i-am condamnat devreme ce ei asta au fost invatati sa faca. Si nici nu pot sa bag mana in foc ca am facut cea mai buna alegere, doar vreau sa simt libertatea alegerii.
Inca odata, imi pare rau, mai bine tac o vreme pe aici, mai ales ca am hormonul cat casa.
Medicina este o meserie nobila.
Numai bine.
ps: probleme cu sanatatea am avut si eu, doar ca n-am vrut sa fac caz de ele. Practic eu simt ca am incept sa traiesc cu adevarat pe la 22 de ani.

sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, pliz pliz pliz!!!! Trosneste hormonul ala, da-i la moaka!!! Nu plecaaaaaaaaaa!!!!

E numai o neintelegereeeee!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, multumesc, vad ca numai tu te-ai uitat la clip.
Probabil ca e deja obositor sa bat la cap lumea cu lucruri care ma privesc doar pe mine. E clar ca deranjam. Si-mi pare rau, nu vroiam sa fie asa. Poate ca ar fi mai intelept sa revin pe forum cand ne vom muta cu toate la "Clubul scutecelor" si poate atunci nimeni nu se va mai supara daca simtim nevoia sa vorbim si sa-i aratam numai si numai pe puii nostri. Eu zic ca am continuat sa raspund la orice problema la care stiam raspunsul sau imi puteam da cu parerea-si in situatiile astea n-am neglijat pe nimeni. Unde nu stiu, n-am obiceiul sa ma bag. Dar vad ca deja ni se reproseaza o indiferenta de care nu ma simt vinovata asa ca ma retrag.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
Originally posted by natynic

Saracul meu randunoi...ia uitati ce-mi trimite el de la serviciu, unde se afla: http://www.9am.ro/clipuri/2008-03-26

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Alina 36+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 15 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, nu vreau sa pleci din pricina mea, e CLAR ca eu gresesc undeva, desi am avut numai bune intentii pe forumul asta.
Imi cer scuze

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput