Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
am cautat acum si eu pe youtube faze cu bebe si rottweiler si m-a topit ce am vazut
40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1
luny spune:
FRATILOR, CE PUTEM FACE CU PM-URILE ASTE CARE CERSESC VOTURI LA POZE????,,pe bune ca m-am saturat cate am primit...nu mi se pare ok, parca e campanie electorala si fiecare face ce poate sa mai ia un vot in plus...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by mihatp
merci mult Cristina. oscilam intre a nu lasa catelul sa intre in camera lui bebe si a-i imprieteni "din fasa". va trebui sa stau cu ochii pe caine oricum (ca pe butelie) ca are vreo 40 de kg, si e mai bine sa fie prieteni decat "rivali".
40s+1
40 KILE LA 11 LUNI??? ceva rasa de molosi ai?
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006) Vladic
barza
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Cristina,nu am reusit sa fac pozele...poate mai incolo!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
![]()
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lasa pozele, ca te cred deja, daca tot a trecut ziua de ieri
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006) Vladic
barza
natynic spune:
Luny, eu am protestat si mi-am suparat o veche cunostinta, care-mi trimisese si ea PM (dar eu habar n-aveam cine e), m-am simtit prost apoi, dar si eu sunt enervata, nu mai scap de aceste PM-uri. Sigur, Ariel avea dreptate, pt fiecare aceste poze contin ceva din sufletul lor dar...nu stiu...a cersi voturi asa e alta treaba...
M-am jucat si eu cu telefonul mobil, ca nu mai facusem clip video niciodata, vroiam sa vad cum e. Ia uitati (si scuzati sunetul) aici
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Gecko, m-am tampit, am uitat ca exista si alte scutece decat Pampers! Doua mari ( adica 84 de bucati ) si unul mic ( adica 44 buc ) in 31 de zile. Cred ca in primul post am scris de trei pachete mari, e vorba de numai doua, cumparate de la BabyExpo, asa mi-am adus aminte de cifra corecta. Deci 212
!
Si imi cer scuze gravidutzelor carora nu le raspund. Nu o fac cand habar nu am raspunsul ( despre semne de declansare a nasterii sunt fix pe langa, ca am nascut prin cezariana, subiect la care ma bag bucuroasa ), ori din lipsa de timp...Nu va suparati pe noi
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihatp spune:
Luny, nu mai tin minte cine a deschis subiectul despre el, am asociat acum numai pentru casa de asigurari.
Cristina, Maya e o dulceata de rottweiler-ita, afectuoasa si tare atasata de stapani, dar care inca nu-si constientizeaza marimea, cam la fel ca stapana-sa de cand are burta asta de 9 luni- adica eu.
40s+1
numeioana spune:
Eu n-am primit PM-uri! Aaaa, am primit unul, dar de la cineva dintre noi, deci nu se pune
.
Cat despre catel... Eu nu am in casa mea, dar au parintii mei un caniche (al meu
) si socrii 2 pechinezi. La scorii nu prea am curaj sa ma duc cu David, ca e par peste tot (naparlesc mereu), dar caniche-ului meu nu-i cade parul... Cica e singura rasa de caine al carei par se comporta ca cel uman. Si...sa stiti ca stie ca e bebe acolo si ca nu are voie, asa ca nici daca o chem eu langa el nu vine![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
fetelor nu radeti de mine...
mi-am facut un playlist luuuuuuuuung cu muzica pentru travaliu, sa-l iau pe ipod. credeti ca-mi va fi de vreun folos?
40s+1
numeioana spune:
naty, ce papusica ai tu acolo!! Si ce cuminte e!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008