Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am cautat acum si eu pe youtube faze cu bebe si rottweiler si m-a topit ce am vazut

40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

FRATILOR, CE PUTEM FACE CU PM-URILE ASTE CARE CERSESC VOTURI LA POZE????,,pe bune ca m-am saturat cate am primit...nu mi se pare ok, parca e campanie electorala si fiecare face ce poate sa mai ia un vot in plus...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by mihatp

merci mult Cristina. oscilam intre a nu lasa catelul sa intre in camera lui bebe si a-i imprieteni "din fasa". va trebui sa stau cu ochii pe caine oricum (ca pe butelie) ca are vreo 40 de kg, si e mai bine sa fie prieteni decat "rivali".

40s+1

40 KILE LA 11 LUNI??? ceva rasa de molosi ai?

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by Simo27
Cristina,nu am reusit sa fac pozele...poate mai incolo!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

lasa pozele, ca te cred deja, daca tot a trecut ziua de ieri Lasa ca numa bine te faci cu un carut nou

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, eu am protestat si mi-am suparat o veche cunostinta, care-mi trimisese si ea PM (dar eu habar n-aveam cine e), m-am simtit prost apoi, dar si eu sunt enervata, nu mai scap de aceste PM-uri. Sigur, Ariel avea dreptate, pt fiecare aceste poze contin ceva din sufletul lor dar...nu stiu...a cersi voturi asa e alta treaba...
M-am jucat si eu cu telefonul mobil, ca nu mai facusem clip video niciodata, vroiam sa vad cum e. Ia uitati (si scuzati sunetul) aici

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, m-am tampit, am uitat ca exista si alte scutece decat Pampers! Doua mari ( adica 84 de bucati ) si unul mic ( adica 44 buc ) in 31 de zile. Cred ca in primul post am scris de trei pachete mari, e vorba de numai doua, cumparate de la BabyExpo, asa mi-am adus aminte de cifra corecta. Deci 212 !

Si imi cer scuze gravidutzelor carora nu le raspund. Nu o fac cand habar nu am raspunsul ( despre semne de declansare a nasterii sunt fix pe langa, ca am nascut prin cezariana, subiect la care ma bag bucuroasa ), ori din lipsa de timp...Nu va suparati pe noi !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Luny, nu mai tin minte cine a deschis subiectul despre el, am asociat acum numai pentru casa de asigurari.

Cristina, Maya e o dulceata de rottweiler-ita, afectuoasa si tare atasata de stapani, dar care inca nu-si constientizeaza marimea, cam la fel ca stapana-sa de cand are burta asta de 9 luni- adica eu.

40s+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu n-am primit PM-uri! Aaaa, am primit unul, dar de la cineva dintre noi, deci nu se pune.

Cat despre catel... Eu nu am in casa mea, dar au parintii mei un caniche (al meu) si socrii 2 pechinezi. La scorii nu prea am curaj sa ma duc cu David, ca e par peste tot (naparlesc mereu), dar caniche-ului meu nu-i cade parul... Cica e singura rasa de caine al carei par se comporta ca cel uman. Si...sa stiti ca stie ca e bebe acolo si ca nu are voie, asa ca nici daca o chem eu langa el nu vine

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

fetelor nu radeti de mine...
mi-am facut un playlist luuuuuuuuung cu muzica pentru travaliu, sa-l iau pe ipod. credeti ca-mi va fi de vreun folos?

40s+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

naty, ce papusica ai tu acolo!! Si ce cuminte e!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput