Aveti fobii?
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
curatenia dusa la extrem intra tot la categoria fobie ? adica fobie de praf,mizerie,grasime ?
mai nou ma deranjeaza si jucariile , nu toate insa - ci cele aruncate prin toate colturile casei - fara ca ele sa foloseasca scopului pentru care au iesit din cutie
pearl84 spune:
Ma inscriu cu brio cu urmatoarele fobii: de intuneric (urasc sa fiu singura acasa/pe strada si sa fie bezna), de inaltime, de insecte(zbier ca apucata daca se apropie o albina de mine..), de spatii stramte(gen lifturile blocurilor vechi din ro)...
Pearl
mishutza spune:
Cel mai tare imi e frica de cutremur,asa ca nu pot locui decat la partier sau la casa,uneori ma trezesc noaptea si mi se pare ca se misca patul,iubi meu nu are voie sa se miste prea mult ca se isterizeaza nebuna.Dar se pare ca am si un al doispelea simt pt asta,eu simteam cele mai mici cutremure,nimeni nu ma credea,pana nu auzeau a doua zi la stiri ca a fost un cutremur minuscul.
Iubesc cainii,dar mi asa de frica de cainii bagabonzi,pe strada in romania de era un caine,eu traversa.Acum sunt fericita,aici nu sunt caini vagaonzi,da si cei in lesa tot ma sperie.
Imi e frica de mers cu masina,cand merg in romania cel putin e nenorocire cand tre sa plec la drum,da si aici mi-e frica de mor,prefer trebul.Cred ca tre sa dau de carnet sa imi inving teama.
Imi e frica de centrale cu gaz din apartamente,si de zgomotul ce il fac cand se aprinde flacara.Si urasc gandacii de apartament,asta nu e fobie,e doar scarba
http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]
Lemoni spune:
Hai ca vin si eu cu una noua mie imi e frica de pisici, numai ca am scris cuvantul mi s-a facut pielea de gaina! offffffffffff
ina_nz spune:
Mi-e frica de pitici
Mai ales de cei vii sau de gradina.....de fapt nu suport nici un fel de statuete de gradina....mi se scoala paru cand le vad
In Alba ca zapada mai treaca mearga....
Ina
andraduska spune:
De mine chiar o sa ziceti ca sunt nebuna. Pentru ca mi-e frica de fulgi. Da, de fulgi.Cel putin penele de paun sau altele mari si colorate ma inspaimanta. Incep sa plang daca ma atinge cineva cu o pana de paun. Nu suport nici porumbeii. Si nu vreti sa stiti cat imi ia sa shimb fetele de perna.
maria_bunica spune:
Totul e posibil fetelor!!!Fiecare cu teama ei!
Mie de ex mi-e frica tare,tare cand se desface o sampanie!!Trebuie sa imi astup urechile ca altfel incep sa plang de frica!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
AVoogt spune:
Imi este frica de viespi ( sunt alergica la intepatura de viespe ) m-a intepat unul acum multi ani ...a fost groasnic ma uitam in oglinda cum mi se umflau ochii, nasul, buzele ...mai ceva ca un film de groaza, ma umflasem ca un balon si abia mai puteam sa respir,aveam mancarimi foarte mari pe tot corpul iar daca ma scarpinam ma ustura ingrozitor ...pielea mea era rosie si avea un aspect de "valuri", nu mai vedeam bine (aproape deloc) daca nu ma duceau la timp la doctor pentru anivenin nu mai aveam nici o sansa... De atunci imi este groaza de viespi mi se face pielea de gaina numai cand vorbesc de ei dar sa mai vad unul grrrrr
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
puisorul spune:
Si eu am mai multe fobii dar cea mai puternica e fata de gaste. Cand le vad ca isi intind gaturile si fac galagie sunt terminata. Odata eram la bunica mea si ca sa merg la cumparaturi trebuia sa trec un pod. Spre ghinionul meu in fata podului se instalase un card de gaste. Ca urmare am facut cale intoarsa si i-am spus bunicii ca daca nu vine cu mine sa le goneasca de acolo nu merg nicaieri.
Ani de Stefana (23.01.2008)
pisix spune:
Fetelor sunteti adorabile ... stiu ca pt voi e motiv de spaima da mie mi s-a parut ca aveti fobii chiar dragute !
Eu am o teama asa mare de cutremur ca evit la maxim sa merg in blocuri vechi si la etaje superioare. Cand trebuie totusi, mi se face rau de spaima si mi se pare o data la 10 secunde ca e cutremur