Aveti fobii?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Eu am fobie la FLUTURI! Imi este pur si simplu groaza de ei, am un sentiment ciudat de scarba si frica (desi stiu ca-s inofensivi). Ieri, dupa o zi grea la scarbici, cu controale pe cap, pe la 16:oo, singura fiind in birou, a intrat pe geam un fluture oribil, mare si negru. Bineinteles ca am zbughit-o imediat afara. Noroc ca m-a salvat un coleg si la prins. Ca altfel plecam acasa, fara geanta si pe jos.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Cea mai mare fobie a mea...PAIANJENII ! ii urasc, am pielea de gaina cand vad unul, oricat de minuscul ar fi. Cand dorm in concediu intai scanez toata casa, trag patul, pandesc....sunt imposibila.Am incercat si tehnica cu vazutul pozelor pt ameliorarea fobiei si la mine n-a functinat, de aproape vazuti par chiar si mai periculosi.
Alte temeri:
-sunete ciudate in case vechi
-cand vad vartejuri in apa
-de cainii de stana(am patit-o odata,din fericire ciobanu ne-a salvat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

,Doamne cat am putut sa rad....De coma nu alta!

Mie imi e frica de fantome(inca nu am vazut una,sa dea Domnul nici sa nu vad).La tv ma uit ca o apucata la documentare de-astea cu fantome,si apoi seara la culcare mereu mi se pare ca misuna careva prin casa.Cand ma uit din dormitor pe hol(unde-i bezna),mereu am impresia ca e cineva,iar daca trebuie sa ma duc la bucatarie sa aduc ceva copilului nu numai ca aprind luminile in toata casa, dar am impresia ca e in spatele meu careva.
De sunete ciudate numai spun,cand aud ceva,de afara , de oriunde io am impresia ca-i din casa,si-mi bate inima ingrozitor de repede.
Si eu cand vad paianjeni urlu ca bezmetica,idem si cu gandacii indiferent de ce natura or fi ei.
Intr-o seara sotul meu nu a dormit acasa deoarece a doua zi avea rally si ptr ca noi locuim prea departe de unde se tineau cursele a fost nevoit sa ramana la hotel.Seara a venit cumnata mea sa doarma cu mine,stiind ca mi-e frica sa raman singura peste noapte.Am stat la taclale in sufragerie si pe la fro' 12 noaptea m-am dus pe hol sa aduc o patura sa fac patul.Pe hol nu era lumina.Am ajuns pe la jumatate si am vazut o tarantula pe perete.Da da tarantula,c-o avea venin sau nu ,nu stiu treaba ei,am sarit in sus ca arsa si zbierand ca din gura din sarpe.Cand mi-a auzit racnetul saracu o luat-o la sanatoasa pe perete.Si ptr ca eram numai noi doua in casa trebuia sa o exterminam.Asa ca eu, din fire, fiind ingenioasa,am luat o cutie cu pantofi si am izbit cu ea de pereti,o cazut lata tarantula dar tot mai misuna si atunci am luat si un bocanc si l-am aruncat peste cutie.Si asa am lasat pana a doua zi,cand a venit sotu' si-o cules "firmiturile" de tarantula.Asta e una din faze dar au fost si altii,dar era si sotu de fata asa ca i-a exterminat el.Dar nu va spun,is parosi,si au niste ochi de ii vezi de la cativa pasi.Acum ne-am pus plase in absolut toata casa

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

quote:
citat din mesajul lui pisix

Fetelor sunteti adorabile ... stiu ca pt voi e motiv de spaima da mie mi s-a parut ca aveti fobii chiar dragute !

Subscriu. Sunteti de coma, fetelor.

Ei, dar sa nu credeti ca nu am fobii: mi-e frica de cutremur si de intuneric.

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Si inca o fobie: fulgerele

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io am fobie,sau mai bine zis scarba de gongi (= insecte) de toate felurile si de moluste,viermi ... chestii d-astea.Anul trecut cand avea fiica-mea un an si ceva mi-a dat in mana ceva negru,credeam ca iar a dezmbembrat ceva piesa de la vreo jucarie ,cand colo era un gandac zburator d-ala negru ce vine la lumina Rezultat: tzipete catre sotz sa vina sa ia orataniaaaaaa
Acum o luna si ceva gasesc pe birou ceva maroniu,am crezut ca-i plastelina de-a fica-mii,cand colo ... un melc mic Am urlat un ce-i astaaaa? Si Diana imi zice senina ca e un melc de la flori Si ca ea l-a luat de-acolo si mi l-a pus pe birou! Culmea ca stiuse ce-i,desi nu vazuse melci decat in poze ... Cine stie cu ce ma mai trezesc ... Pe vremuri ,inainte de revolutie, am gasit pe covor ... o coropisnitza ,era cat pe ce sa calc pe ea Cred ca iesise din sacul cu cartofi depozitat in balcon!
Nu mai zic cu viermii... Gasesc odata unul intr-o caisa ,strig husbandu',il ia si-l tzapa in cosul de gunoi,credeam ca l-a si casapit daar .... A doua zi vin de la serviciu si in bucatarie pe gresie cine se plimba voios?? Viermele cu pricina

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Mie frica de reptile ( serpi in special), de inaltime si de caini.

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mie mi-era frica de scarile rulante....dar mi-a trecut cand am ajuns prima data la Londra...Cine a fost pe acolo stie despre ce vorbesc : la metrou sunt niste scari rulante imense, parca nu se mai termina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

si eu am fobia reptilelor.mi-a intrat o soparla in casa si am stat 1 sapt la soacra-mea.

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia06 spune:

mie mi-e frica de paianjeni si gandaci,si frica si scarba amestecat

Mergi la inceput