Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 19

alina023 spune:
Miri drag, stiu bine cum e cu regurgitarea asta si stiu cat este de frustrant. Eu de multe ori o alaptez pe Ana si ea varsa mai mult de jumatate din cat a papat (dupa aprecierile mele). Si ce sa fac??? O pun la san atunci cand cere, chiar daca se intampla la o ora dupa masa aceea, pt ca stiu ca i-a ramas putin in burtica.
Iar legat de pompa...chiar medicul din spital, de le Memorial, mi-a spus ca in nici un caz nu trebuie sa ne luam dupa cat laptic iese la pompa. Este absolut irelevant. Bebe trage mult mai eficient si nu se compara cu pompa. Asa ca...pune-l mami la san, da-i Gaviscon de 10 ori pe zi, schimba-l de 20 de ori (asa fac si eu ) si o sa reusesti sa iti revii si sa-i dai lapticul tau in continuare. Punem pariu pe o bere belgiana?
Fetele, iubitele, ma bucur ca va place Ana. Mai incarc si alte filmulete cu vocalizele ei si cu papat degetele. E tare scumpa, la fel ca si ceilalti clopotei iubiti.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

laura_dimitris spune:
Irinuka, ai inteles bine din pacate asa s-au gandit capetele luminate ce ne conduc....
Dar, stiti ca o judecatoare a dat statul in judecata si a castigat procesul s-a ales cu bani frumosi pentru ca legea in vigoare a "silit-o" practic sa se intoarca la serviciu... ma gandesc sa bag si eu un proces ca n-am ce pierde....
Oricum, consiliul Discriminatrii - asta are un caracter consultativ oarecum...- a decretat ca legea este discriminatorie!
I-ar mi se ridica parul in cap cand ma gandesc cati bani dau la stat si - pe langa legea asta de kk-at - ma mai rog ca - daca este sa se imboplnaveasca ai mei copii sa o faca si ei frumos la inceputul lunii.... ca dimitris numai dupa 25 ale luni se gaseste sa se imbolnaveasca iar eu in 5 ani nu cred ca am luat de mai mult de doua ori retete gratuite de la farmacii...
Alinutule, iti vine sa o mananci pe frumoasa de Anita!!! Abia astept sa o vad "live"!!!! Zici tu ca nu ne descurcam cu flacaii nostrii ??? Ca stii ca si dimitris este la fel de nazdravan ca si luca.... o fi militariul de vina
Poate o putea veni si iannis al meu si atunci sa se "combine" barbatii intre ei... Este microbist sotul tau ca al meu... asta este subiectul lui favorit alaturi de cursul pietii imobiliare.. apartamente, garsoniere, terenuri, case.... cat costa, ce este bun etc...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

irinouka spune:
laurici, i-as da in judecata de nu s-ar vedea! nu ar fi in stare sa scoata o lege echitabila nici cu fierul rosu.
si eu platesc o carutza de bani impozit pe venit, in fiecare an. iar o fata care nu lucreaza si, evident, nu contribuie cu nimic la buget, primeste aceeasi bani ca mine in concediul de ingrijire a copilului. pai cum sa fie firesc asa? ma tem ca este una dintre temele care ma enerveaza atat de tare ca imi ies bube pe piele. :-)
chestia cu copiii si imbolnavitul dupa 25 ale lunii e char geniala!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

miki_baby spune:
ALINA, este DEMENTIALA Ana!! Este un copil extraordinar de frumos! Tin sa-ti spun ca ea ocupa un loc special in inima mea. Este primul bebelus al odiseei noastre, iar prima data cand am vazut poze cu ea m-am rugat ca Saara sa fie la fel de frumoasa ! Mie mi se pare ca mi s-a indeplinit dorinta
Cum mai stati cu greutate?
Va
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

miki_baby spune:
Irinouka, ce frumos si bucalat e Rares!! Si ce gusica are..ca Saara a mea!:))
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki

miki_baby spune:
Fetelor, vad ca Saara n-a avut nicio reactie la vaccin. Mai poate sa faca febra maine de exemplu?
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki

alina023 spune:
Laurici, cred ca ar fi minunat daca ar veni si sotul tau. Al meu nu e microbist deloc insa cred ca ar gasi ei subiecte comune de discutie. Numai sa nu lucreze al meu in ziua aia. Asta ar fi o problema pt mine....
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

irinouka spune:
asa e, miki, sunt frati de gushulici, hihihi! e mai bine saara, inteleg, si-a revenit cu mesele, ma bucur. cred ca a fost un "moment de ratacire" din partea ei si ca n-o sa iti mai dea emotii.
irina de bebe rares

jelimoni spune:
fetelor ati citit povestea biancai brad??o gasiti pe siteul ei, biancabrad.com...eu una m-ampus serios pe plans...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!

irinouka spune:
gagici, a ramas ca ne vizionam pe 11 aprilie? am inteles bine? va intalniti cateva la studiul cretzilor si pe urma jonctionam toate in parcul tineretului?
irina de bebe rares