Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Vladone plange dupa tatal lui, cand vede ca nu e in camera urla si plange dupa el de ti se rupe sufletul
acum a inceput sa planga dupa el si cand il vede ca pleaca, dupa mine nu face asa si ma oftic de mooor
in ultimile 3 noopti se trezeste (doarme cu mine) si vede ca nu e tasu si plange dupa el "tatiii, tatiii, baiii ?"
adica tati, unde e tati ? la baie ?

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alexutza ma bucur ca ai aparut si mercic mult pt complimentele adresatei Patriciei. Felicitari grasanului pentru canini. Oare cand o sa pot si eu sa zic ca are mogaldeata mea dantura completa, of ca tare greu ii ies.
Imi place mult "tehnica" lui Gabriel de a face pisu
lilina sa stii ca si eu cand ajung acasa primesc un pupic si un zambet din partea piticei, dar imediat il striga pe "tati-tati", ridica manutele ca nu-i si se intristeaza, iar cand ajunge el e mult mai incantata decat de mine
mephala ce m-am distrat citind cum "te-a ascultat" teo sa duca tricoul in cosul de rufe Simpatic foc!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lilina si Eric la fel! il cauta prin casa iar cand ma duc eu sa-l iau de la cresa, vine spre mine dar se uita in spatele meu dupa taxu si incepe sa planga daca nu e si el!
Gety si noi tot mutulici, in schimb daca ii zic sa faca ceva intelege si executa!
Mephala,!
apropos de asta, o faza cand era frate-miu mic! i-a dat bunica sa-i puna ochelarii in toc! el s-a dus si i-a bagat in cisma, cismele avand tocuri normal! bunica i-a descoperit cand sa se incaltze! si cand s-a luat de el ca de te i-a pus ochelarii in cisme i-a raspuns "pai nu zisasi mata sa-i pun in toc?"
Alexutza, spor s atermini cu treburile si s arevii mai des pe la noi! super faza cu pipi! s-a prins repede cum sta treaba!
noi mai asteptam s ase incalzeasca vremea si apoi incepem opertaiunea olitza!
Lakioana, va dorim sa treaca timpul cat mai repede si mai placut! spor la facut bagaje si s-ai iasa maselutzele lui Reby fara nici un fel de probleme!
daca tot vorbiti de dependentze, ce obsesii aveti?
eu nu suport vasele murdare in chiuveta! nu pot face nimic daca am vase in chiuveta! imi stau pe creier efectiv, nu pot dormi!
ma duc sa vad pozele cu Maria!

edit: am vazut-o pe Maria serioasa asteptand dupa meniu! si am uitat s ava spun referitor la dantura ca si noi suntem complectzi! asteptam maselele de la 2 ani!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, eu le las in chiuveta, daca n-am chef sau sunt prea obosita, pot sa astepte. Cam asa "fumatoare" ca tine am fost si eu.

Lakioana, noi avem o singura maseluta iesita, dar este iesita de ceva timp si a avut timp sa iasa toata. Mai este a doua pe stanga, cred ca spart si aia, dar nu sunt sigura, ca nu ma lasa sa o vad, nici la spalat nu dau de ea, iar cele de sus se formeaza sub gingie. Mai este un canin pe drepta sus care vrea sa iasa...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare bucucrii si mamici de bucurii.
La multi ani tatici de bucurii berbecuti. Am vazut si eu platouri de mancare, iar pofticioasa de mine inca mai saliveaza.
Am vazut poze frumoase cu baietei si fetite unul mai frumos ca altul. Noi poze nu am mai reusit de f f mult timp sa punem si nici nu cred ca voi mai reusi vreodata.
Vorbiti voi de dependente!!! Pai cea mai mare dependenta a mea este Rares de care nu ma pot dezlipi si nu ma satur sa il privesc. Alta dependenta este mancarea, ador sa mananc, ador dulciurile, ador fructele (pe care din pacate le consum in cantitati f f mici). Sunt dependenta de iesirile afara, as muri daca as sta o zi in casa si asa am fost de cand ma stiu, imi place miscarea si duc dorul aerobicului si fitnesului pe care il faceam altadata.Legat de somn, noi trecem printr-o perioada mai buna, Rares doarme mai bine si noaptea si ziua, nu mai este nici atat de agitat ca pana acum, probabil dupa 3 luni de cosmar a obosit si el. O explicatie ar putea fi faptul ca mai nou ii dau si lui magneziu, iau eu pliculete si ma vede ca beau asa ca am inceput sa ii dau si lui, plus tratamentul preventiv ptr geardia (nu i-a iesit la nici o analiza dar am zis sa incerc si pe asta asa ca ii dau helmiflores care este din plante).
Sanatate multa la puiutii bolnavi. Cred ca nu este durere mai mare decat sa iti vezi puiutul cum sufera si tu esti neputincioasa. Nu as vrea sa mai trec prin asta, am trecut o singura data si mi-a ajuns, si chiar a fost nimic pe langa ce povestiti voi aici. Probabil ca va intareste Doamne Doamne ca altfel nu stiu cum treceti peste asa ceva. Din fericire ptr mine nu am fost nevoita niciodata sa ajung la urgente cu copilul ca altfel cred ca lesinam pe strada cu el de suparare. Noi ne putem lauda cu o imunitate de fier, din aprilie anul trecut nu a mai avut decat o raceala in octombrie, in rest mucisori cand si cand sau o raguseala, o tuse usoara... Insa fi-miu este calit la frig si vant, sta numai cu capul gol pe afara, nu mai suporta deloc caciula, haine f putine, asa ca abia asteptam vara sa scapam de ele.
Ne laudam si noi ca tam din ce in cem mai bine la capitolul olita, desi mai uda 2-3 perechi de pantalonasi+chilotei pe zi, dar cam toata ziua stam fara scutec, numai afara il punem ca este frigutz si ar face imediat pisu. Am si o vointa de fier ca pana in august sa scapam de pampers ca la cresa sa nu mai avem grija lui.
Azi a nascut o vecina de pe palierul meu, iar Taticul cum a venit de la spital a sunat sa ma anunte si pe mine si era tare emotionat, asa ca am retrait momentele in care asteptam si eu sa nasc. M-am gandit instantaneu la Cristina si laDariutza muuult asteptata de atata lume. Deja e timpul sa incepem sa ii facem galerie.
Va pup si va doresc numai bine tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa, legat de maselutze, cica lipsa de calciu face ca sa iasa dintii mai greu. Nu stiu daca este cazul, dar nu ar fi rau sa faceti o analiza daca vi se pare ca dintii au stagnat din crestere, sau macar sa intrebati med de familie. Nu mai stiu cine mi-a zis asta candva demult.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[quote]Originally posted by GETY

[b]Beatrix, eu le las in chiuveta, daca n-am chef sau sunt prea obosita, pot sa astepte. Cam asa "fumatoare" ca tine am fost si eu.

Gety, eu am fost fumatoare adevarata pana acum vreo 5 ani! de cand am venit in be le-am redus! ca sa fumez, trebuie sa cobor 3 etaje cu cana de cafea sau ceva de baut (nu pot fara) dupa mine si eventual sa ma si ploua in frig! avand in vedere contitiile meteo de aiic incet incet le-am redus! si daca am vazut ca pot sta la lucru fara sa fumez nici nu le-am mai carat dupa mine! apoi a venit sarcina cand le-am oprit de tot! le-am reluat cand am reinceput lucru dimineatza la cafea cu sotul! daca el n-ar fuma eu nu cred ca as mai fi curioasa de ele! sper sa nu ma mai reapuc dupa ce vine el!
cu el fumez dimineatza una, apoi la pranz inca una daca ne vedem, apoi seara cand ajungem cu eric si inca 1-2 dupa ce doarme eric!
el ma cheama sa stau langa el sa fumeze si atunci daca tot stau acolo imi aprind si eu! fumam in bucatarie cu usa care da in balcon deschisa si ii e urat sa stea singur acolo!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Citesc din urma si raspund...ieri a fost randul meu sa pic lesinata la pat. 2day I'm better!

Gonghy, si la noi in oras circula un virus, de cand s-au imbolnavit M si taxu (el a facut o forma mai usoara de enteroviroza, ca m-ati intrebat) tot aud in stanga-n dreapta la cunoscutii mei ca au aceleasi simptome. Noi cred c-am descoperit "cauza motivului" ca sa spun asa, dar saptamana viitoare va spun daca se confirma sau nu suspiciunea noastra.

Lilina, deci si voi ati fost gone in 60 seconds... adevarul e ca in astfel de situatii nici nu stii pe ce sa pui mana mai intai ca sa iei cu tine. Sa va zic ce-am luat cu noi la cutremurul din octombrie 2004? Taxu laptopul si eu o sticla cu vin (e de colectie). Halal gospodari!

Despre detectorul de gaze: noi inca nu l-am instalat, doar vecina avea si ce bine-a prins, zau ca se merita sa-ti tai alte cheltuieli ca sa faci o asemenea investitie, altfel risti sa ramai in gol cat ai zice "bum".

Sa stapaneasca sanatos Vladone motocicleta Anei!

Ah, Lilina, btw, imi place noua ta atitudine vis a vis de Vladone !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Of, merge tare greu netu', nu stiu daca din cauza lui Giorgi Dabaliu Bus sau din alte motive, nu mi se incarca paginile, sper ca macar postarile sa-mi apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daca ma mai gandesc la dependente mai gasesc cate ceva: GUMA DE MESTECAT, nu pot fara ea, parca nu pot respira cum trebuie daca nu o folosesc, mai ales dupa masa.

Beatrix nu stiu sa am obsesii, doar o frica exagerata sa nu se inece copilul, altele nu mai stiu, daca ma mai gandesc mult s-ar putea sa gasesc.

Lili ma bucur ca ai revenit, se pare ca toate au picat pe capul vostru, sanatate multa si sa treaca toate relele cat mai repede.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput