Bucurii de sept-oct 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
m-am vindecat de dependenta de forum :D.
Nu! Nu! Nu! Tshhhhhht am injectat antidotul, gata, dependenta de forum e incurabila!
Valeeeeeeu unde-s zulufii Narcisei? Ii sta bine si-asa, desigur.
Cristina, ups, eu ma tem ca desi am dat deja un pronostic, de fapt Daria va veni pe lume abia pe 17, cand face frate-su 1 an jumate, asa, ca sa va fie voua mai usor sa tineti minte datele de nastere ale copiilor.
Gety, sanatate!
Ramo, multumesc c-ai intrebat de noi. M e in forma excelenta, si-a revenit complet. Mie mi-a fost tare rau vreo 3-4 zile dar de ieri vad ca-s iar pe picioare. Taxu e si el bine.
Sa nu uit...peste uichend ne-am ales cu doi caninoshi , cei superiori.
alinamoro spune:
Fetelor, sigur va anunt inainte cu o zi de examen sa-mi tineti pumnii si sa faceti galerie.
Multumim pentru urarile de sanatate adresate Adelinei.
Adelina are bronsita, a trebuit sa-i dau antibiotic (la recom. medicului)...tuseste ff urat si e plina de secretii. Mai nasol e ca nu vrea sa pape nimic.Offf!
Ramo, deci ti-a placut? Mie nu mi-a placut in primele ore, dupa ce am inceput sa prind cate ceva mi-a venit si pofta.
Am vrut s-o vad si eu pe Narcisa, dar nu se deschid pozele, incerc mai tarziu...
Gety, bine ca ai descoperit de unde-i alergia. Ai grija in viitor sa nu-i mai dai antibioticul respectiv.
Lili, felicitari pentru "caninosi"!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Lili, carliontii Narcisei i-am pus la pastrare
Ma bucur ca sunteti mai bine! Poate ne intalnim zilele astea, daca vrei.
Felicitari pentru canini!
Alina, daca nu poti sa deschizi pozele, sa-mi spui, o sa-ti dau un alt link. Sanatate Adelinei!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Adriana mica spune:
Cristina, nastere usoara!
Pufy, multa sanatate pufisorilor! Cum mai sunteti?
Eu sunt foarte ingrijorata ca Dudu se loveste mereu la frunte (de fapt sunt perioade in care "colectioneaza" mai multe semne de buna purtare in acelasi timp). Incerc sa fiu mereu pe faza, sa previn loviturile de acest gen, dar cu cat ma straduiesc mai mult, cu atat par ca se intampla mai des. Nu sunt lovituri foarte puternice, dar nici nu cred ca este ok sa se repete de prea multe ori; iar grijile pe care mi le fac sunt foarte mari. Spre exemplu, saptamana trecuta s-a lovit cu fruntea de usa, si imediat i-a aparut un cucui. L-am masat cu arnica si pana diminerata disparuse; in cursul zilei a vomat iaurtelul, dar intrucat a fost un "incident" izolat, pediatra ne-a linistit. De atunci insa, a inceput sa manance inconstant (cand mult de i se face rau, cand prea putin de parca nu i-ar place), este putin mai agitat. Ce-i drept, sta mai mult cu manuta si suzeta in gura, semn ca l-ar durea ceva acolo, deci o posibila eruptie dentara. Dar intre timp (duminica) si-a reinnoit cucuiul (a intrat cu capul in vitrina unui magazin la Mall) si seria grijilor a reinceput. Nici nu stiu ce sa fac: sa sun din nou pediatra, sa mai astept cateva zile?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Xandrutza, cand am citit "inainte" si "dupa" nu m-am gandit deloc la ce-am vazut in poze. Chiar, cum de v-ati hotarat? Ca avea niste buclisoare frumoase, cum mi-am dorit si eu pentru Maria, sa le mosteneasca de la tat'su.
Si mi-am adus aminte de alte bucle tunse ale lui Luca al Scumpikai.
Voi ce mai faceti?
Xandrutza si Mephala30, a facut un fel de "urticarie" cum a scris pe reteta, daca i-am descifrat scrisul dr. Mariei cum trebuie. Ne-a prescris Pimafucort. Este rosie intre bucusoare, iar spre marginea rosetei are mici bubite rosii.
Lexi, ma bucur ca ati rezolvat parte din problema. Eu azi noapte i-am dat Mariei prima oara apa si apoi lapte, din care a mai baut doar un pic. Poate se dezvata pana la urma.
Dupa ce-am citit la voi, am inceput sa-i dau si eu mancaruri mai consistente mai spre seara.
Asa creste Maria Diana
MamiLili spune:
Adriana, cred ca inainte de toate trebuie sa stabilesti daca loviturile lui Dudu sunt cauzate de tulburari de echilibru sau de accidente pur si simplu (se impiedica). Eu stiu ca dupa o cazatura reactia normala e plansul/tzipatul iar apoi totul reintra in normal. Daca, in schimb, copilul e moale, apatic, nu plange, varsa dupa mese, cel mai bine e sa-l vada un medic. Probabil ca te intrebi daca nu cumva deranjezi pediatra sunand-o permanent. Eu-s de parere ca daca e o problema serioasa (precum o lovitura la cap) e mai bine sa iei legatura cu dr cat de repede poti, chiar daca se dovedeste ca l-ai deranjat inutil.
Xan, ne vedem, sigur!
Unde-o fi Scumpik?
GETY spune:
Adriana_mica si eu zic sa suni dr.
MamiLili, n-ai o pozica mai recenta cu M si sa scrii la cate luni e facuta dupa ce l-ai tuns 0? Maria e tunsa de 1 luna si mi se pare ca-i creste greu podoaba capilara, inca n-a ajuns asa: Sau n-am eu rabdare?
Felicitari pentru caninosi!
Alina, sanatate Adelinei.
N-am sa-i mai dau antibioticul respectiv, sper sa nu-i mai dau antibiotic vreodata, dar la noi au fost asa niste situatii ca pana nu i-am dat antibiotic, starea se inrautatea. N-am avut de ales alta cale.
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Gety, a fost ceva spontan, aveam de gand sa ii mai scurtam parul dar inca nu stabilisem cand. Si a inceput taica-su sa-i arate masina de tuns sa vada cum reactioneaza si cand a vazut ca sta cuminte a zis "Hai". Si a tuns-o Oricum, nu mai avea nici o forma parul si ii venea in ochi. Acum suntem in asteptare
Lili, cand esti libera? Ne putem intalni cand vrei tu.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Cristina, ups, eu ma tem ca desi am dat deja un pronostic, de fapt Daria va veni pe lume abia pe 17, cand face frate-su 1 an jumate, asa, ca sa va fie voua mai usor sa tineti minte datele de nastere ale copiilor.
Astept sa se trezeasca Vladut sa mergem la o tura de zbenguiala prin parc, nu de alta, dar nu cumva sa aiba dreptate MamiLili si sa intru in prelungiri
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
itzy-bitzy spune:
mamilili ureaza-i lui M. bun venit din partea noastra in familia vampiricilor
xandrutza eu nu te bat ca si mie imi place...doar vorba aia...la fel i-am facut si eu papusicii...si ca sa ii raspund si lui gety...anei-maria i-a crescut ff repede din ianuarie (15 parca) incat toata lumea se mira ce par are deja...
adriana eu nu cred ca are legatura cu lovitura...mai ales ca nu a fost nimic grav...cred mai degraba ca inapetenta si agitatia asta sunt cauzate de eruptia dentara de care pomeneai...Pt linistea ta sun-o totusi pe dr sa vezi ce iti spune.
pufy despre produsele Refan stiu si eu din 2006...cand am fost intr-o deplasare in Bulgaria, la Sofia. Acolo cand am vrut sa cumparam ceva tipic de-al lor ne-au recomandat aceste produse naturale ...au spus ca sunt pt bulgari ce este Gerovitalul pentru romani...dar au fost preluati de francezi...sau ceva in genul asta...Mi-au placut si mie ca sunt naturale, insa nu va pot recomanda decat sapunurile acelea vrac cu diverse arome (trandafir, lavanda, citrice, mango, pin)...si gelurile de dus cu minerale extrase din Marea Moarta cica...si un balsam /masca pentru par ...asta a fost ce mi-am luat eu atunci...tu ce ai mai folosit? nu stiam ca se comercializeaza si la noi...
cris sa vezi ce rad daca nasti pe 16-17 aprilie...si noi ne agitam cu pronosticuri si galerii pe aici
Ink o data sanatate adelinei, pufisorilor si mariei
PS am scris numele cu litera mica si nu cu majuscula de lene...nu din lipsa de respect
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)