Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare!

he he vad ca se fac pronosticuri pt Cris...Eu zic asa: 12-13 aprilie...poate chiar noaptea...ca mie de ce mi-a fost frica nu am scapat si am vazut ca majoritatea au avut primele semne noaptea

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lexi bravooo...nu-i nimic, inseamna ca asta e secretul...ii era foame. Tu fii perseverenta ca in scurt timp nu se va mai trezi. Nu mai stiu daca am spus ca am vazut pozele cu ea...este frumoasaaa-frumoasaaa cu ochisorii aia...si parul.. e scumpa foc

Ramo - soferita brrrmmmm-brrrrmmm atentie maxima!

Alina sanatate Adelinei si succes la examen...iti tinem pumnii desigur

Pufy cum mai sunt pufisorii? se simt mai bine? sper ca nu este nimic grav...ai vb cu dr lor?

Eloise si Mexxa pai ce facurati bre? ne-ati sedus si abandonat asa? Eloise rezumat pt tine: rasfoieste si tu ultimele 3-4 capitole fiindca acolo s-a discutat despre cateva teme: educatia copiilor - prevenirea rasfatului, viata noastra before/after copii, activitatile catre care am dori sa-i indrumam, produse cosmetice pt copii cu parabeni, conservanti...

Sandra - plimbareata pai se poate sa vii tu fara poze in dinti? Pune mana si cumpara-ti alt aparat

revin

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Narcisa inainte si dupa.

Sa nu ma bateti.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Lexi, eu iti recomand sa incerci budinca cu broccoli pe care ne-a dat-o Andra (cu legume si piept de pui), este excelenta! Poate ii va placea Mariei.
Pun si o poza, sa vezi cum mi-a iesit mie:
budinca.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Xandrutza, de ce-ai tuns fata?
E drept, ii sta bine si tunsa, ba mai mult ii evidentiaza mai bine trasaturile fetei, .

Gety, sa-mi spui ce tratament ti-a dat pentru bubitzele Mariei. A facut si Teo zilele trecute, i-au trecut cu Reviken.
Si sa nu uiti maine de raport.

o zi frumoasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - vaaaiii, ce facusi la fata??? oricum ii sta bineeee, si pana la vara va avea carlionti proaspeti

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza cu sau fara zulufi tot o scumpete e Narcisa
Unde gasesc reteta de budinca?! Cred ca mi-a scapat sau daca nu am notat-o atunci nu o mai stiu, asa ca daca ai timp te rog sa mi-o dai si mie pe PM.
lexi ma bucur ca incet incet Maria doarme mai bine, desi eu pot sa-ti zic ca Patricia papa destul de bine seara budinci, orez/gris cu lapte, mamaliguta, chiar pireuri, tot se mai trezeste dupa un bibe de laptic, atfel nu tace. Se poate sa se trezeasca din obisnuita si eu una nu cred ca vom scapa in curand, desi tare mi-as dori.
Si eu am uitat s-o laud pe frumustea ta, desi mi-au incantat ochii pozele cu ea, e o scumpete
Carmen, La multi ani pt sotul tau! Acum mi-am adus aminte ca vineri ne-ai spus ca sambata sarbatoriti.
itzy si mercic, sper sa am in bine!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Xandrutza ce dulce e Narcisa chiar si asa, fara carlionti!E frumoasa!

Itzy, Lexi si restul fetelor care au intrebat de noi va multumesc!!
Piticii mei sunt asa si-asa....adik inca mai au scaune moi, dar eu zic ca merg spre bine.Ai avut viroza respiratorie cu ceva virus cu tropism digestiv(de aia si manifestarile digestive)....Sper sa le treaca de tot cat mai repede!

Lexi ma bucur ca ati descoperit calea catre un somn linistit toata noaptea si cu cat mai putine treziri! Si ai mei mananca seara bine9adik mancare satioasa), ca n-am chef sa mi se trezeasca in toiul noptii sa-mi ceara de mancare....
Iar chestia cu trezitul pt. biberon si eu zic ca e deja obisnuinta la varsta asta, dar cum tot invatul are si un dezvat, o sa scapati voi curand si de biberonul de noapte!

Pronostic pt. Cristina?Habar n-am!Probabil prin 12-13....

Vad ca vorbeati la un mom. dat despre cosmetice si parabenii aferenti majoritatii acestora!Din pacate e o realitate de care ne lovim zi de zi, la fel cum sunt E-urile din majoritatea alimentelor(pana si-n banala paine vad ca mai nou se adauga amelioratori).
Eu am inceput sa cumpar mai nou(adik de vreo 5-6 luni doar) produse de la Refan(dati un search pe google), produse cosmetice, tocmai datorita faptului ca nu contin atatea tampenii ca majoritatea celor existente pe piata....
Si am vazut ca mai exista cateva magazine on line cu produse cosmetice naturale!

revin...

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am venit si de la dr. Se pare ca de la antibiotic a facut o alergie. Rosu in gat nu mai are, asa ca am scapat de o problema.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Multumim pentru aprecieri. Daca ati fi vazut-o cum se uita in oglinda si se pupa... Si a stat si cuminte pe scaun, e drept ca i-am dat ba un telefon, ba telecomanda, ba oglinda, dar a stat.
Mephala, am tuns-o pentru ca parul ii venea in ochi, era destul de moale, eu il prindeam cu tot felul de clame dar scapa din ele; in plus, am zis sa schimbam parul de bebelus. Acum astept sa-i creasca iar carliontii, vorba Alexutzei, la vara vor fi proaspeti
Ramo, reteta e cu mai multe capitole in urma dar ti-o trimit prin PM.
Pufy, pupam pufisorii! Sanatate! Pe Raluca era sa mi-o opereze de apendicita, a avut mai demult o viroza de asta digestiva; am refuzat operatia si am mers la Iasi, acolo i-au facut tratament cam 3 zile.
Gety, imi pare rau ca a facut Maria alergie. Ce v-a prescris doctorul?

poze cu noi

Mergi la inceput