Bucurii de sept-oct 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
Sandra si Roxana01, sa va fie de bina plimbarelile!
Multa sanatate si Adelinei.
Eu am o problema: dupa 5 zile de Zinnat, am baut ieri o bautura mai rece si iar ma durea gatul tare.
Ce naiba sa mai iau? Mai am Zinnat pentru inca 5 zile, dupa aia am sa recurg la exudat, acum nu pot, ca-s pe antibiotic.
Mariei i-a spart gingia si cea de-a doua maseluta.
Asa creste Maria Diana
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si pofititi la o cafea/ceai verde/cappucino/laptic
Cristina - un semn,ceva???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Neatza! saru'mana de Alexutza!
Nu, azi nu nastem, dar ziua de azi nici n-a fost revendicata de nimeni
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ramomar spune:
Buna dimi,
alexutza am savurat cafeaua si tot somnorici sunt, of!
(S)Andra si Roxana sa va fie de bine aerul curat de munte!
eloise ma bucur sa vad iar postarile tale. sper sa nu mai dispari atat timp
Multa sanatate pufisorilor, Adelinei, lui Gety si tuturor celor care sunt bolnaviori!
mamilili tu cum esti? dar M. e bine acum?
AlinaMorostes fain a fost la condus, atata ca la prima plecare de pe loc am lasat prea repede de ambreaj si l-am scututat putin pe instructor, apoi le-am reusit, dar astept sa vad cum ma descurc in oras Tin pumnii in mai, dar vorba xandrutzei: sa ne amintesti inainte ca sa facem galerie!
Mira, eu zic ca Daria isi va arata ochisorii in 10 aprilie!
itzy, linina, Monica, floricel, Mira, beatrix ...muncitoarelor va asteptam
o zi faina!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Neata!
Eu o astept pe Maria sa se trezeasca, plecam la dr. ca a facut o iritatie rosie la fundulet s-au dus vreo cateva bubite rosii si spre piciorus, care nu stiu da la ce sunt exact si nu le dau de capat. Am uns-o cu toate cele.
La Iasi vreme urata, urata, dar de maine se pare ca se indreapta.
Alina, deci pe 8 mai facem galerie.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Neatza! saru'mana de Alexutza!
Nu, azi nu nastem, dar ziua de azi nici n-a fost revendicata de nimeni
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Stai un piculet, ca nu s-a terminat ziua. Sau ai vorbit deja cu Daria si ti-a zis ca mai sta si azi in burtica?
Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Alexutza, sar' mana de cafea!
Pufy, Alina, Gety, insanatosire grabnica bucuriilor bolnavioare!
Andra, ma buucr ca sunteti bine si ca ai revenit! sper sa nu dispari iar!
legat de subiectul spatamanii eu vroiam sa zic 7 sau 10! daca Cristina zice ca azi nu, Ramo mi-o lua inainte si zisa ea 10, nu-mi ramane decat sa zic 14!
pai e cea mai apropiata zi in afara de cele spuse deja!
noi am avut un week-end tare distactiv cu mamici si copii! pacat ca timpul zboara asa repede in astfel de momente! drept urmare aseara m-am dus la somn odata cu gainile, la 21.30! sunt tare fresh azi!
si o saptamana buna!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor.
Alexutza, multumesc de tratatie.
Gety, sper sa-ti treaca totusi gatul, sa nu te mai chinuie.
Ramo, succes la condus in continuare!
Cristina, totusi cand va incepe Daria sa dea semne sa ne spui repejor, sa ne apucam de galerie.
Beatrix, ma bucur ca ati avut parte de un week-end frumos.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Cristina - te contrazic...eu am zis ca-n seara asta nasti...asa ca roag-o pe Daria sa tina cu mine,ca???ici
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Buna!
Multumim tuturor pentru complimentele la adresa Mariei!
Beatrix, da i-am luat rochita de gala pentru ziua ei, desi daca o sa-i facem ziua la un loc de joaca, asa cum as vrea, probabil ca nici de ziua ei nu va purta rochita. In orice caz e tare mandra de ea, sa vezi ce patruleaza peste tot tinandu-se de poala rochiei!
Xandrutza, si mie imi place poza aia dar nu se vede rochita
Eloise, bine ai revenit!
Sandra, eu nu am probleme cu tiroida (cred) dar poate imi poti da un pm cu ceea ce ai facut tu exact. Multumesc.
Si acum sa va povestesc despre incercarile mele din week-end de a-i da Mariei altceva la masa de seara decat borcanas cu fructe.
Vineri i-am facut gris cu lapte. Am pus 2 lingurite rase de zahar si a iesit prea dulce. N-am convins-o pe Maria sa ia nicio inghititura, tot a scuipat afara. Dar nu cred ca din cauza faptului ca era prea dulce ci din cauza grisului. Sotul meu in schimb a fost foarte incantat de cum a iesit grisul, asa ca a mancat el tot. Macar nu a trebuit sa-l aruncam (am o mare problema cu aruncatul mancarii...Mi se strange inima pentru ca ma gandesc ca poate chiar in clipa in care eu arunc mancarea, undeva in lume moare un copil de foame ). Asa ca vineri seara Maria a mancat un borcanas cu fructe de padure. Sambata seara am fost invitati la cina la o familie de romani. Acolo ni s-a servit o supa crema de legume fff gustoasa, facuta cu lapte de cocos (mi s-a promis ca voi primi si eu reteta) din care Maria a mancat in mare viteza juma' de farfurie. Felul 2 au fost niste chiftelute vegetale, din care fii-mea a mancat vreo 4-5 bucati si asta i-a fost masa de seara. Se pare ca s-a saturat, pentru ca nu s-a mai sculat nici noaptea dupa biberon. Aseara i-am facut o budinca de cartofi cu branza la cuptor. A iesit delicioasa. Am reusit sa-i dau jumatate din cantitate. Intr-adevar a dormit mai bine in ultimele zile, dar tot cere biberonul (exceptie facand noaptea de sambata spre duminica). Am impresia ca si-a creat un reflex cu biberonul asta de noapte, ceea ce nu-mi convine deloc...
Pufy, sper din suflet sa nu fie enteroviroza! Va si multa sanatate!
Raspunsul meu la tema saptamanii: 11 aprilie.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)