Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor!
Mira, sunt prezenta la cafea! E foarte bun Tantumul verde, m-a invatat Lili candva si de atunci am in permanenta in casa. E bun si pentru mine.
In ceea ce priveste tema saptamanii eu oscilez intre data de 8 aprilie si cea de 11. Cristina, mama draga, alege tu una din doua
Sandro, dar pe la Suceava nu vii? Daca tot ajungi la Iasi...
Roxana, sper sa gasiti un dermatolog bun. Ma bucur ca ati ajuns la Sinaia, sa va fie de bine.
Pufy, multa sanatate pufisorilor! Mi-au placut mult acele citate.
Andra, bine ai revenit! Ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi.
Alexutza, eu pe ieri imi motivez absenta, am fost gospodina.
Itzy, pe luni
Tanima, ce aventuri ai avut cu Rares, dar asta e clar noroc. Ati pus bilete la Loto?
Va pup pe toate de la A la Z, va doresc duminica frumoasa in continuare.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Si acum... tema saptamanii...

Cand credeti ca va naste Cristina? sper ca n-a nascut deja... eu zic ca pe 10 aprilie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Eu zic ca pe 11 aprilie, de ziua lui Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, sper ca n-ai nascut deja si noi ne dam cu "presupusul" pe-aici!?

Xandrutza, ! Sunt molipsitori pupicii tai!

Vicii nu am nici eu...poate Cola?
Sunt dependenta de DC si de internet care-mi "mananca" tot timpul liber.

Mirabela, sunt ceva pastilute homeopate pentru raguseala, Homeovox se numesc, eu i-am dat Adelinei...ea ragusea des, dar nu a facut laringita acuta niciodata, la ea era alergica raguseala, am observat noi ca la aerul rece, in ultimul timp n-a mai ragusit, dar in noiembrie-decembrie era aproape tot timpul ragusita. La recomandarea medicului i-am mai dat Aerius (antihistaminic) o lingurita pe zi.

Adelina e bolnavioara putin, a facut 2 zile febra (sub 38), acum tuseste destul de urat si nu vrea sa pape nimic, doar tzatza.

Ramo, cum a fost vineri la condus?
Eu in 8 Mai am examenul, doar atunci m-au programat ca sunt f multi.

Lili, ma bucur ca sunteti bine, am citit prin ce momente urate ati trecut.

Itzy, am observat ca tu faci inchiderea aici in fiecare seara. Atunci scrii in liniste.

Lexi, am vazut-o si eu pe Mariuca ta, parca-i o papusica. Ce mult imi place freza ei!

Beatrix, eu la orezul cu lapte pun putin zahar, o lingurita la o cana, gris nu papa Adelina.

Fetelor, ca tot discutai de vigantol...mie mi-a zis pediatrul sa-i dau zilnic pana la 2 ani si apoi in lunile cu "R" pana la 7 ani. La Dragos i-am dat pana la 5 ani. Vitamine si calciu nu i-am dat Adelinei niciodata. Ba da, calciu i-am dat o singura data cand mi-a recomandat dr. pentru alergie.

No, vi-am scris un roman...nici nu mai stiu ce-am citit din urma

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Imediat ma pun sa notez datele. Sa stiu si eu cine mi-a facut-o! Dar o data asa mai apropiata nu da nimeni? Ca eu as naste si azi, numa ca nu mi se arata

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziuaaaa!

Raspund la intrebarea Mirei: eu zic ca pe 9, adica miercuri, cand implineste Maria un an si 1/2.

Mirabelac, mi-a placut paginuta care ai deschis-o cu primele cuvinte ale lui David. Cel mai mult mi-a placut "Cat-o".
Sa treaca raguseala cat mai repede!

Pufy, multa sanatate Pufisorilor bolnavi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Xandrutza, ! Sunt molipsitori pupicii tai!

Adelina e bolnavioara putin, a facut 2 zile febra (sub 38), acum tuseste destul de urat si nu vrea sa pape nimic, doar tzatza.

Eu in 8 Mai am examenul, doar atunci m-au programat ca sunt f multi.

Sanatate multa Adelinei!
Sa ne amintesti pe 7 mai ca a doua zi ai examenul, sa-ti facem galerie. Asta in caz ca uitam.

poze cu noi

Mergi la inceput

Cristina, eu am spus 8 sau 11, daca vrei o data mai apropiata alege 8
Totusi ar fi fain si pe 9, cum a zis Gety, tot aproape e.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - eu as alege, da vad ca nu-i dupa mine

Alina Morostes si Pufy - sanatate la puiutii bolnaviori.

Mira - homeovox am folosit si noi pt raguseala. O jumatate de pastila de 2 ori pe zi.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

pronosticul meu pentru Cristina - 13 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Cer scuze ca dau buzna la voi, dar vroiam sa va intreb daca mai tine cineva legatura cu Silva( katia), daca stiti cum pot da de ea? Ca am incercat la numarul de telefon care il aveam si se pare ca nu mai e bun...
Merci

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii, din cate mi-aduc aminte, n-a mai postat la noi de foarte mult timp, poate mamicile din Bucuresti dau relatii.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput