Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Ce liniste pe aici....

Andra bine ai revenit!!!!Chiar imi era dor de postarile tale!

Eu sunt fff suparata fiindca piticii nu-s ok!
Toata sapt. au tusit si au avut muci, in cate o zi au facut cate unul si putina febra....si azi diaree amandoi si asta micu a si vomitat de 2 ori tot ce-a mancat azi!....sper sa nu fi colectat ceva enteroviroza....!

Week-end placut tuturor!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, imi pare rau pentru micuti, multa sanatate va doresc si sa nu va tina prea mult, nici sa fie grav. baietilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Bine v-am regasit, dragele mele! Am fugit "misheleste" fara sa va spun si m-am intors de la munte plina de chef si voie buna . Chiar aveam nevoie de putin timp petrecut cu gargaritza mea scumpa, departe de tot stresul si praful capitalei. Urmatoarea escapada va fi sigur la mare de 1mai (dupa un alt munte peste 2sapt) si urmeaza Iasiul pe lista.

Mamilili, multumesc ca le-ai transmis fetelor ca suntem la munte .

Sephora, sper ca ati ajuns ok si ca va intoarceti la fel.

Itzy, am facut ceva poze pana in momentul cand am distrus ap foto ...adik l-am lasat in cadere libera direct in obiectiv...Offf ce suparare, nu stiam cum sa-mi schimb aparatul ...

Andra, tare ti-am mai dus dorul .

Pufy, sper ca treceti pe langa enteroviroza si sa scapati de muci si tuse.

Mira, vicii nu prea am (nu cafea, nu tigari, nu alcool) poate doar .
In schimb dependente...ohooo...nu mai are rost sa zic de Ruxa si de DC :
1. muzica -nik nu fac fara sa am muzica macar in surdina si asa am obisnuit si copilul
2. parfumurile -no comment sau scriu 100pagini
3. masinutza -parca nu am picioare fara ...sofatul este deja pasiune
4. telefonul mobil si internetul
5. florile -trebuie neaparat sa am flori in casa pt ca ma binedispun f tare (mi le cumpar singura)

Beatrix, as glumi spunand ca am multe obsesii dar sper sa ramana totusi o gluma .

Cristina, ce face Daria? Nici un semn nik?

Lexi, inafara de tratamentul dat de endocrinolog nu am facut nik special dar vb pe PM si Y!mess. Mi s-a reglat tiroida dupa nastere si oricum am eliminat ciocolata.

Adriana, Ruxa a luat Ca doar cat a fost alaptata. DE-atunci nik, doar Vigantol.

Alexutza, si noua ne-a recomandat pediatra sa oprim Vigantolul la 18luni dar am zis sa-i dau totusi pana la 2ani.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, am pregatit , ceai si guma de mestecat pt mine. Sper sa nu le servesc singura...

V-ati dat seama ca sunteti prea dependente de DC si va tratati??? Sau e week-end si aveti treburi?

eloise bine ai revenit, pai cum te-ai vindecat daca ai revenit? Eu zic s-o lasi asa, de-ar fi singura dependenta asta!

pufy sanatate multa la pitici!

Sandra ce mishto de voi ca aveti iesiri din astea, mi-as dori si eu, tare greu il mut din loc pe taxu lui David.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Si acum... tema saptamanii...

Cand credeti ca va naste Cristina? sper ca n-a nascut deja... eu zic ca pe 10 aprilie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Fi-miu e ragusit, nu are nimic altceva decat raguseala asta, a cam tipat de ziua lui taxu, e posibil de la tipat??? Voi ce stiti??? Are deja 3 zile de cand e asa, i-am dat nurofen si bauturi calde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele....cam slaba activitate, dar de, e we...

Pufy - cum mai sunt pufisorii????sanatatate multa va dorim!!

Mira - faina tema saptamanii - eu zic pe 7 seara - iar raguseala lui David daca persista..sa nu fie vreo laringita mai serioasa, cu niste Tantum Verde ai incercat????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Cer scuze ca dau buzna la voi, dar vroiam sa va intreb daca mai tine cineva legatura cu Silva( katia), daca stiti cum pot da de ea? Ca am incercat la numarul de telefon care il aveam si se pare ca nu mai e bun...
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Nici macar un rand n-am citit din urma, dar va rog sa ma scuzati. am cel mult 5 min de stat pe net ca timpul e foarte pretios zilele astea.

am intrat sa va spun ca am absentat motivat. am fost cu daria la sinaia toata saptamana, decizia am luat-o sambata si duminica eram deja plecate, asa incat, cumparaturi, bagaje, toate le-am facut pe fuga.

Daria s-a simtit extraordinar de bine, aerul de munte i-a priit. fetelor care stati in orase mai mici, mai ales de munte, sunteti fericite! Eu ma condamnam ca nu reusim sa-i oferim dariei decat cateva zile pe an de aer curat, in rest o tinem in poluarea asta ingrozitoare!

O INTREBARE: DARIA ARE O ALERGIE CRED, PIELEA EI, MAI ALES PE FATA SI PE GAT ESTE MAI COJITA, NU ARE ASPECT FRUMOS. DE ACEEA VA ROG SA-MI RECOMANDATI IN MEDIC DERMATOLOG, IN PRIMA FAZA, SA VAD CE-MI SPUNE. CUNOASTETI VREUN DERMATOLOG BUN IN BUCURESTI? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI!

va pup ca timpul a expirat de ceva vreme. promit sa revin la citit si din urma.

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Of, Pufy, nu, sper din tot sufletul sa nu fie enteroviroza! Va tin pumnii sa va refaceti repede.

Raspuns la tema saptamanii: Daria se naste pe 13 aprilie dis de dimineata.

Mira, da-i lui David un puf de Tantum verde in gat!

Sandra, ce super calatorii urmeaza! Astept sa discutam in detaliu despre calatoria cu Air Force One si programul vizitei de lucru la Iasi!

Mergi la inceput