Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Am fost si noi azi la plimbare 2 ore jumate iar pe drum am facut un popas la magazin si am luat asa ceva http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=290217735197.
Scrie pe el ca este de la 3-14 luni. Mi-a placut ca e foarte moale cauciucul si ca se poate atasa masuta respectiva pe care-i pun deocamdata jucarele ca sa se distreze. Era tare happy fluturasul cand l-am pus in el. O sa facem si poze.
Rodica, Cecilica, frumosi papanasii si frumosi prietenii lor de pe pereti. Si fluturasul lui mami are asa prieteni. papanasii dulci.
Revin ca s-a trezit si miorlaie. Vrea atentie.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Afibebe, in cat timp au venit? Cum erau termenele de garantie?
Azi l-am testat pe Andrei cu cereale, nici gand sa pape, cat pe ce sa le vomite.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
am facut comanda joi 27 martie si au sosit pe 29 seara in Sibiu insa le-am ridicat doar ieri dimineata.
in ceea ce priveste termenul de garantie sunt multumita.
Milumil2 expira pe 6 martie 2009
cerealele Hipp -- pe 8 ian, respectiv februarie 2009
iar Grisul de la Milupa in mai 2009.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Eu am facut temperatura.tusesc si ma doare gatul ingrozitor.
Cristi sta cu sotul in living iar eu in bucatarie.
Daca tot asa rau imi va fi si dimineata cred ca o sa stea sotul cu Cris.Nu de alta, dar mi-e teama sa nu se imbolnaveasca si el.
Am trecut pe antibiotic.
cristi
sunt mare
myral spune:
LUY, AFIBEBE eu pt gat folosesc cu succes in afara de propolis cu vit c si markosept e naturist.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
afibebe spune:
quote:
Originally posted by myral
LUY, AFIBEBE eu pt gat folosesc cu succes in afara de propolis cu vit c si markosept e naturist.
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
merci
cristi
sunt mare
myral spune:
NANA, incet incet incep sa manance si puii nostri. Sunt sigura ca Andrei o s-o intreaca pe micuta mea, el pare mult mai cooperant.Oare exista ulei de peste si pt bebelusi special?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
ca sa vedeti ce aiurita sunt, vorbeam cu mama la telefon si vine vorba ca Andrei are 7 luni, iar eu indignata o intreb de unde i-a venit ideea. Nici macar nu am observat ca ieri a fost 31, si cand am citit urarile pentru Andrei Serban ieri ma intrebam cine mai are acelasi nume. Ce sa va mai spun...daca ma aude vreun psiho-d-ala internata ajung. Multumim de urari, cu intarziere, ca eu acum am percutat. Si sa nu ii povestiti vreodata baiatului ce mama are.
Rox ,
Poze
myral spune:
MARIA, PAPANASHMaria sunteti o familie minunata!Papanash deci de asta e asa plimbaret Andrei, inseamna ca a mea va fi tare lenesa ca eu am stat mai mult in pat sarcina astaAcum sa-mi aduc aminte toti bebelusii vizionati... Robert zambaret si fericit, Darius in coltisorul lui minunat, peretii lui Cristi admirati in picioare, pe Yannis si el f zambaret, pe Cristian la 7 luni in premergator. Sunt niste scumpi.Asaaa, uitasem deci e o dulcetica care mai are putin si se ridica in picioare, bravo ei. Daniela76 zici ca la voi e mai cald ca la noi e frig si ploaieMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR SARBATORITI AZI!ROXANAMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
ca sa vedeti ce aiurita sunt, vorbeam cu mama la telefon si vine vorba ca Andrei are 7 luni, iar eu indignata o intreb de unde i-a venit ideea. Nici macar nu am observat ca ieri a fost 31, si cand am citit urarile pentru Andrei Serban ieri ma intrebam cine mai are acelasi nume. Ce sa va mai spun...daca ma aude vreun psiho-d-ala internata ajung. Multumim de urari, cu intarziere, ca eu acum am percutat. Si sa nu ii povestiti vreodata baiatului ce mama are.
Rox ,
Poze
cristi
sunt mare