Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am fost si noi azi la plimbare 2 ore jumate iar pe drum am facut un popas la magazin si am luat asa ceva http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=290217735197.
Scrie pe el ca este de la 3-14 luni. Mi-a placut ca e foarte moale cauciucul si ca se poate atasa masuta respectiva pe care-i pun deocamdata jucarele ca sa se distreze. Era tare happy fluturasul cand l-am pus in el. O sa facem si poze.
Rodica, Cecilica, frumosi papanasii si frumosi prietenii lor de pe pereti. Si fluturasul lui mami are asa prieteni. papanasii dulci.
Revin ca s-a trezit si miorlaie. Vrea atentie.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Afibebe, in cat timp au venit? Cum erau termenele de garantie?

Azi l-am testat pe Andrei cu cereale, nici gand sa pape, cat pe ce sa le vomite.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

am facut comanda joi 27 martie si au sosit pe 29 seara in Sibiu insa le-am ridicat doar ieri dimineata.
in ceea ce priveste termenul de garantie sunt multumita.
Milumil2 expira pe 6 martie 2009
cerealele Hipp -- pe 8 ian, respectiv februarie 2009
iar Grisul de la Milupa in mai 2009.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Eu am facut temperatura.tusesc si ma doare gatul ingrozitor.
Cristi sta cu sotul in living iar eu in bucatarie.

Daca tot asa rau imi va fi si dimineata cred ca o sa stea sotul cu Cris.Nu de alta, dar mi-e teama sa nu se imbolnaveasca si el.

Am trecut pe antibiotic.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LUY, AFIBEBE eu pt gat folosesc cu succes in afara de propolis cu vit c si markosept e naturist.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

LUY, AFIBEBE eu pt gat folosesc cu succes in afara de propolis cu vit c si markosept e naturist.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

merci

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

NANA, incet incet incep sa manance si puii nostri. Sunt sigura ca Andrei o s-o intreaca pe micuta mea, el pare mult mai cooperant.Oare exista ulei de peste si pt bebelusi special?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

ca sa vedeti ce aiurita sunt, vorbeam cu mama la telefon si vine vorba ca Andrei are 7 luni, iar eu indignata o intreb de unde i-a venit ideea. Nici macar nu am observat ca ieri a fost 31, si cand am citit urarile pentru Andrei Serban ieri ma intrebam cine mai are acelasi nume. Ce sa va mai spun...daca ma aude vreun psiho-d-ala internata ajung. Multumim de urari, cu intarziere, ca eu acum am percutat. Si sa nu ii povestiti vreodata baiatului ce mama are.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

MARIA, PAPANASHMaria sunteti o familie minunata!Papanash deci de asta e asa plimbaret Andrei, inseamna ca a mea va fi tare lenesa ca eu am stat mai mult in pat sarcina astaAcum sa-mi aduc aminte toti bebelusii vizionati... Robert zambaret si fericit, Darius in coltisorul lui minunat, peretii lui Cristi admirati in picioare, pe Yannis si el f zambaret, pe Cristian la 7 luni in premergator. Sunt niste scumpi.Asaaa, uitasem deci e o dulcetica care mai are putin si se ridica in picioare, bravo ei. Daniela76 zici ca la voi e mai cald ca la noi e frig si ploaieMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR SARBATORITI AZI!ROXANAMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

ca sa vedeti ce aiurita sunt, vorbeam cu mama la telefon si vine vorba ca Andrei are 7 luni, iar eu indignata o intreb de unde i-a venit ideea. Nici macar nu am observat ca ieri a fost 31, si cand am citit urarile pentru Andrei Serban ieri ma intrebam cine mai are acelasi nume. Ce sa va mai spun...daca ma aude vreun psiho-d-ala internata ajung. Multumim de urari, cu intarziere, ca eu acum am percutat. Si sa nu ii povestiti vreodata baiatului ce mama are.

Rox ,

Poze

cristi

sunt mare

Mergi la inceput