Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Afibebe, eu am o lingurita-tub gradata, functie de greutatea bebeului.nu scrie cati ml.nu scrie in instructiuni ?
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
melaniatud spune:
Fetelor o intrebare:
Pot sa-i dau lui Tudor carnita in fiecare zi?
Azi i-am dat cu legume piept de pui si a papat tot cu f mare placere...se pare ca ii place f mult cu carnita!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Papanash, cred ca s-a inteles gresit tonul mesajului, nu imi faceam griji in privinta chefuielilor din punctul asta de vedere, eu sunt chiar linistita si obisnuita cu plecarile lui. Dar de chefuit se chefuieste sigur, ideea era sa nu piarda totusi noptile si sa se trezeasca frant dimineata ca sa vina la Lisabona obosit si deja satul de iesit, ca eu abia astept sa ma dezlantui. Adica sa chefuiasca cu masura sa mai ramana cu chef de distractie si pentru weekend.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
eu nu-s obisnuita, la fiecare plecare ma enervez si comentez. dar imi trece repede !
![](icon_smile_big.gif)
![](floare2.gif)
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
betty78 spune:
Vad ca s-a elucidat misterul cu babypoint.Intradevar eu am fost cea care a comandat. Sunf foarte multumita...am primit comanda intr-o saptamana. Termenele de garantie sunt rezonabile, adica din 51 de produse cate am comandat eu, au fost doar cateva cu termen in 2008, iar restul expira in 2009 sau chiar in 2010. Ce au in plus fata de produsele care exista la noi...este faptul ca nu au sare, fata de produsele din Romania.
Moldoveanca dar de ce antobiotic pt rosu in gat? Si ce inseamna de fapt febra? Poti sa ii dai algocalmin....ii scade imediat...cred ca se numeste nevralgin
Afibebe pai a cantat dupa ureche. Super dulce bebe Cristian
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
se pateste livrarea decat in anumite orase...vezi ca este scris la ei pe site la conditiile generale
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Voi dati bebeilor orez si gris? Iar daca da ce fel de orez sau gris?
Saracu Mario inafara de fructe cu branza, sau branza simpla cu smantana sau iaurt nu mai primeste...bine inafara de masa de pranz
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
greyeras spune:
Buna si de la noi!
Am tot citit zilele astea, dar nu am apucat sa si scriu. Tati e acasa cu noi de ieri si ne tine ocupate . Ieri am avut program de gatit, asa ca mare parte a zilei am petrecut-o in bucatarie.
De ieri i-am dat si printesitei mele branzica facuta de mine si spre bucuria mea a mancat cu mare placere. Ieri i-am dat in piureul de legume si a mancat tot, azi i-am combinat branzica cu mar ras si a mancat la fel de bine. In rest e foarte vesela si vorbareata. Numai programul de somn e cam aiurea, seara nu se culca pana la 12 parca e setata.
Azi am fost si cu tati la dr, are unele probleme cu stomacul, numai ca la radiografia cu bariu i-a iesit totul bine.
In rest relaxare, am dormit azi cu totii de la 14 la 16, nici nu mai stiu decand n-am mai dormit dupa-amiaza.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Afibebe eu ii dau 2,5 ml de Nurofen la 4 ore daca e maraita.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
melaniatud spune:
[quote]Originally posted by betty78
se pateste livrarea decat in anumite orase...vezi ca este scris la ei pe site la conditiile generale---------
Stiu astaam citit...o sa ia mama la Bucuresti dar platesti produsele cand iti vine pachetul acasa...sau il ridici de undeva?