Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Bikmaria- seamana la ochi, cum sa nu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

va multumesc din suflet ptr cuvintele voastre frumoase si gandurile bune !!!

pinacolada multa sanatate puiutzului

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

hahha, ce ma rad de una singura. m-am uitat la subiectele despre concusru de poze, stiti ca unii trimit PM cu votati-ma? LOl de lol, in primii zece sunt cel putin 3 poze care n-au ce cauta acolo, cea de pe locu 1 e misto, dar unele nu-s artistice de loc.
aici clasamentu:

http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2

Numa Marunzika ne mentine onoarea nepatate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Si eu am primit PM-uri de la oameni cu care nu am schimbat o vb macar. Nu mi se pare corect sa procedeze asa.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by danielle02

am pus cateva pozici noi cu a mea iubire daca vreti sa va uitati:

http://good-times.webshots.com/photo/2750441390101671646CpJSiu?vhost=good-times

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Tare dulcica zambilita si ce-a mai crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by papanash

Cu ocazia zilei de astazi, dragi dulceturi, papanasi , mamici, tatici, poftiti la dans !
Exact acum 6 luni s-a produs miracolul vietii mele ! va invit la vizionare :

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=56f932fd8295df5810c04e&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Fain filmuletul si emotionant...Andreiutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Mateo de Piccaflor
Ebonee de Danielle
David Andrei de Mami 25
Andrei de Carmenita
Andrei de Papanash

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi are temperatura 38,4.
Vreau sa-i dau nurofen.Cat trebuie sa-i dau oare??
2.5 ml????

medicul nu e in Sb si la spital nu il duc.Nu tuseste.Ma gandesc sa nu cumva sa fie de la dintisori.V-am spus ca toata noaptea s-a trezit din sfert in sfert de ora urland.
Gingia e ft inflamata eu zic ca in 2-3 zile o sa-i iasa si sus un dintisor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa ajung cu cititul la zi.

La mai multe lunite sarbatoritilor din ultimele zile.

Gabriela , superba dulceata , felicitari pentru”papa” si pentru „surpriza”gandita pentru Sara.
Danielaradu, frumoasa dulceata Maria.
Bebeka,legumele la steamer eu le pun la 30 min si ies foarte moi.
Erina, pupam mamica si pe Dariuta ,speram ca sunteti bine.
Teodoran, sarcina usoara.
Sim , ma bucur pentru Stefan , ca a iesit bine urocultura, felicitari pentru
Yaia, felicitari lui Tudor pentru”mmmama”si .Sa aiba pofta Tudor si sa pape tot ce-i pregateste mami.
Nana, retro:La multi ani , sotului! Ma bucur nespus de mult pentru voi , ca Andrei v-a facut surpriza sa pape cat vrea si sa creasca frumos .De acum sa fie totul numai bine la voi.Multumim de vestile bune.
Bee, retro:La multi ani, sotului !
Myral, retro: La multi ani , sotului !Si la multi ani impreuna, sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunile voastre.
Dana, multumesc.Felicitari pentru”ma-ma”.
Mario, Cristi, va trimitem pupici , speram ca sunteti bine.
Melania , ma bucur ca Tudor a reinceput sa pape laptic.
Valentina, felicitari pentru .
Danielle,Kriss,Dana,Afibebe,Roxana,Luy,.Multumim de urari.
Annisia,retro: La multi ani!
Crishtina, bine ai revenit. Felicitari pentru . Superbe foto cu minunat papanas Robert.
Rodica, frumos coltisor i-ai creat lui Darius.
Daniela, felicitari pentru .
Devylla, sanatate multa Erikai.
Ramonaiani, felicitari pentru vestile bune. Pupam dulceata Eliza, sa nu fie nimic la piciorus.
Ana, pupici micutilor si-mi pare rau de Miruna...offf...
Papanash - vizionat filmuletul....super

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Despre Andreea , e bine , am facut vacinul de 6 luni , nu a scos nici un sunet , nu a avut reactii adverse.
Date: 69 cm , 8,900 KG , sta destul de bine in fundulet se joaca singura .
De papat papa: dimineata fruct , facut de mami sau borcanel, la pranz un borcanel de supica-piure legume cu carnita , iar seara fruct cu branzica facuta de mami cu zeama de lamaie.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, cred ca s-a inteles gresit tonul mesajului, nu imi faceam griji in privinta chefuielilor din punctul asta de vedere, eu sunt chiar linistita si obisnuita cu plecarile lui. Dar de chefuit se chefuieste sigur, ideea era sa nu piarda totusi noptile si sa se trezeasca frant dimineata ca sa vina la Lisabona obosit si deja satul de iesit, ca eu abia astept sa ma dezlantui. Adica sa chefuiasca cu masura sa mai ramana cu chef de distractie si pentru weekend.

Pinacolada, multa sanatate lui Luca, sper sa nu fie ceva grav. Am auzit si eu de virozele ciudate, ii tin pe ai mei la pastrare in casa. De ce nu a venit bona?

Danielle, ce dulcica e motata ta. E frumusica foc!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput