Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
quote:
Originally posted by danielle02
am pus cateva pozici noi cu a mea iubire daca vreti sa va uitati:
http://good-times.webshots.com/photo/2750441390101671646CpJSiu?vhost=good-times
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Dani intr-adevar e ingeras.
Are un zambet care te topeste.Scumpa foc.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
eu m-am sensibilizat tare de tot, plang la filme cu happy-end, fara happy-end, la muzica, la poze, la franturile de cuvintele ale lui fi-miu si ale altor bebei, la aniversari de orice fel....m-am smiorcait de cand am nascut de nu mai stiu de mine....
pai in ritmul asta, cand incepe Andrei gradi, scoala, cred ca o sa ma ascund sa nu ma fac de rusine, il deleg pe barbatul meu sa participe la evenimente.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
melaniatud spune:
Buna ziua dragi mamici si scumpi bebici!!
Azi nu prea am timp de scris dar am citit ce ati mai postat.Pe scurt:
Vazut poze Danuta, Bikmaria,Cecilia, Gabitz 78, Danielle…. intr-un cuvant FENOMENALI bebelusii nostrii!!
Bernix si eu patesc la fel cu Tudor vrea sa ne jucam continuu…si daca se poate sa-l tin numai in fundulet intre picioarele mele sau in perna potcoava….e asa dragalas si vioi imi vine sa-l mananc dar nu pot sa fac alte treburi.
Afibebe multa sanatate!!
Cecilia, Cristi se grabeste sa roada oase si sa sparga bomboane …!!!
Ramonaiani pe Tudor nu cred ca la controlat pediatra la picioruse vreodata…o sa-l verific eu…sper sa fie ok si cu Eliza!!Bafta la eco!!
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Ramonaiani pe Tudor nu cred ca la controlat pediatra la picioruse vreodata…o sa-l verific eu…sper sa fie ok si cu Eliza!!Bafta la eco!!
Aici se fac investigatiile de rutina dupa nastere si primele 2 luni de viata. De-aia, aici nu s-ar fi intamplat ce i s-a intamplat Roxanei, ca a avut Andrei probleme cu clavicula la nastere. Sau poate da .. cine mai stie ...
![](icon_smile_big.gif)
Dar ca MAMA, asta am vazut eu, ca nu statea fata corect in picioare, si la controlul de 6 luni i-am spus-o doctorului.
Inainte de control sotul ma linistea ca "mi se pare", mama mea la fel ... dar stiti voi cum e cu presentimentul de mama.
Multam de incurajari, sper si eu sa nu fie nimic grav.
Eliza mea e maraita au, urla de-a binelea de azi dimineata, si azi-noapte m-a trezit de vreo 3 ori. Cand am dus gunoiul am gasit pisica vecinilor in fata portii, si n-am avut ce face, am luat-o in casa sa se joace Eliza cu ea (vorba vine 'joace'
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ma duc sa trag si eu un pui de somn, ca a adormit maraita mea.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by afibebequote:
Originally posted by danielle02
am pus cateva pozici noi cu a mea iubire daca vreti sa va uitati:
http://good-times.webshots.com/photo/2750441390101671646CpJSiu?vhost=good-times
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Dani intr-adevar e ingeras.
Are un zambet care te topeste.Scumpa foc.
cristi
sunt mare
multumesc mult de tot
![](pupic.gif)
_
pozici
![](copilas.gif)
Ebonee(02/10/2007)
afibebe spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by melaniatud
Aici se fac investigatiile de rutina dupa nastere si primele 2 luni de viata. De-aia, aici nu s-ar fi intamplat ce i s-a intamplat Roxanei, ca a avut Andrei probleme cu clavicula la nastere. Sau poate da .. cine mai stie ...
Dar ca MAMA, asta am vazut eu, ca nu statea fata corect in picioare, si la controlul de 6 luni i-am spus-o doctorului.
Inainte de control sotul ma linistea ca "mi se pare", mama mea la fel ... dar stiti voi cum e cu presentimentul de mama.
Multam de incurajari, sper si eu sa nu fie nimic grav.
Eliza mea e maraita au, urla de-a binelea de azi dimineata, si azi-noapte m-a trezit de vreo 3 ori. Cand am dus gunoiul am gasit pisica vecinilor in fata portii, si n-am avut ce face, am luat-o in casa sa se joace Eliza cu ea (vorba vine 'joace'). N-a vrut sa manance nici sunca, nici salam, asa ca m-am suparat pe ea si am dat-o afara. Asta nu i-a convenit, si mi-a tras pe brate niste gheare, ma ustura groaznic. Sper sa fie cu vaccinuriel la zi
.
Ma duc sa trag si eu un pui de somn, ca a adormit maraita mea.de papanasha Eliza (06.09.07)
Ramona sa dea Dumnezeu sa-i fie bine.Multa sanatate.
cristi
sunt mare
cecilia L spune:
Danielle, ingerasul tau este superb, sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea........Cristi a spus ca nu se mai poate, el sufera de dragul ei so o
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
am ramas in urma cu niste raspunsuri :
Erina, multumim de pupicei, n-am vazut poze noi cu Daria, n-ai reusit sa le incarci pe flickr ?
Maria si eu subscriu la parerea Roxanei, iti sta foarte bine si culoarea si forma. Mi-au placut pozele voastre, sunteti o familie foarte frumoasa . Mezina seamana mult cu tine
Danuta, am vazut o Mirunica frumusica foc ! Multumesc pt. program, il am si eu incarcat dar n-am lucrat niciodata cu el. Eram azi-noapte in focul creatiei si azi ara cam tarziu, oricum n-am vazut msg editat din timp.
Myral, eu nu i-as da nici un supliment pt. intarirea oaselor, fiecare bb are ritmul lui si e mult prea devreme sa-ti faci probleme cu statul in fundulet.
Bernix, e statiunea Sv. konstantin e dupa Varna, dupa Nisipurile de aur. E una mai mica si cocheta, multa verdeata si liniste .Hotelul la care am stat este Dolphin Marina, e pe malul marii si au fost conditii ok. Fata de alte statiuni galagioase si pline de 'betoane' (hoteluri gigant) si lume de n-ai loc sa te misti , e un loc bun de mers cu bb. Din Vama veche am facut 1 ora pana acolo.
Sim, de 1 mai mergem la Cluj. Sotul meu retine esentialul din discutiile din ce in ce mai scurte pe care le avem si a retinut ca n-am vazut niciodata Clujul, drept care acum cateva zile a cumparat bilete de avion pt. Cluj . Dar nici Los Angelesul nu l-am vazut, nici ....multe altele....
glumesc, as fi caraghioasa sa nu fiu multumita de el, chestia e ca nu stiu cum se va comporta Andrei fara mine, am chemat-o pe soacra-mea in w-d sa vina sa stea cateva ore cu el sa vedem cum reactioneaza puiul.
Roxana, nu-ti face idei cu chefuitul la seminar, daca e sa chefuiasca o face si in Bucuresti si oriunde....asa gandesc si eu cand mai pleaca la vreun training si ma ambalez degeaba, dupa aia imi pare rau, ca eu sunt constructiva de felul meu.
Gabitz, multumim pentru pozele frumoase, multi pupici frumoasei
Afibebe, multa sanatate, sper ca azi aveti o zi mai buna.
Ramonaiani, eu nu ma pricep, al meu tine si degete indoite si talpa dreapta, depinde de oboseala si inaltimea la care se cocoata. Sper sa nu fie ceva grav, multa sanatate !
Cecilia, ce pui precoce, noi n-avem nici un dintisor inca ....
Danielle, Ebonee e minunata, pozele ei ne fac sa ne gandim la un drum in regat, sa vedem live frumusetea ...
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
gabitz78 spune:
danielle - frumoasa foc zambilici..si ce frumos doarme....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
salutare gasca!!!
eu vin cu vesti nu prea grozave...azi noapte Luca a facut 39,5 temp, de dim mers la Emilia Irza, ascultat, exudat faringian, orl...rezultatele maine! rosu in gat!
mi-a dat nurofen si....atat! very funny! a zis sa o sunam maine pt rez de la exudat si vedem daca ii da antibiotic sau nu!
sunt nedormita, alerg cand la unul cand la altul, sper sa nu i-a si rares!!!!
in spital era plin de copii cu viroza HORROR! o experienta placuta de dimineata:((((
si eu care vroiam sa-l iau la sinaia la niste prieteni, a zburat puiu cu ata....
bona nu a avenit, proobabil ca de luni, deci in continuare program de dans!
bona n