are cineva copilul la Butterfly?
Raspunsuri - Pagina 5
oriadam spune:
Eu sunt Madalina Gidiuta, managerul Gradinitelor Butterfly care au mai mult de 250 de copii.
Astept cu nerabdare sa-mi spuneti dvs pentru ce ar trebui sa ""raspund pentru ca mint cu nerusinare :-)"". Nu inteleg ideea...este mult prea subtil mesajul pentru mine si cineva care scrie haotic la ora 12 noaptea un mesaj fara mesaj nu ma determina sa raspund decat din respect pentru cei 500 de parinti, clienti ai mei care eventual citesc acest forum.
Nu voi reveni, am citit din curiozitate ce ati mai postat, ca sa vad ce o fi determinat mesajul cu usor iz isteric, si am vazut ca toate mesajele dvs, pe orice tema, au acelasi ton, asa incat....multumim frumos pentru feed-back, E foarte interesant!
bertola spune:
Inainte de orice altceva,ora aceasta este convenabila?Imi sugerati,va rog respectuos,acele ore ale zilei pe care le agreati si la care sa imi permiteti si mie sa postez mesaje pe acest forum sa pe altele?Aberant!
Acum,in alta ordine de idei,aveti bunavointa sa nu mai furati mincarea copiilor si sa nu mai mintiti parintii?
Si,nu in cele din urma,doamna manager de nu stiu ce,avind in vedere ca educatia unora dintre copiii nostri se afla temporar in miinile dvs.,ce-ar fi sa invatati,chiar si asa, la o virsta mai inaintata,unde se pun virgulele intr-o fraza?
Stimata d-na manager,te informez ca am vazut cu ochii mei ce mincare primeau copiii nostri timp de 3 zile la rind si stiu ca este o mare minciuna vis a vis de meniul declarat pe ziua respectiva si ceea ce primeau copiii in realitate.
EXEMPLU:
meniul declarat:carne+ cartofi natur(felul 2)
in realitate:citeva bucatele minuscule de cartofi goi fierti fara nici o urma de carne.
Si aici vorbim de martori,nu sunt singura pesoana care afirma acest lucru.
desert:prajitura de casa,in realitate cele mai ieftine napolitane de pe piata,dintre cele pline de consrvanti si alte chimicale.
Mai mult decit atit,un biet copil a indraznit sa ceara mai mult.Portiile sunt neindestulatoare pentru unii dintre ei.Cea care ii serveste A TIPAT efectiv la el ca ce ii trebuie atita mincare etc etc etc.si,bineinteles,nu i-a mai dat nimic.Eu nu comentez faptul ca nu i-a mai dat mincare,dar as fi vrut,stimata d-na Oriadam,care ai neobrazarea sa faci referire aici la alte mesaje ale mele care nu au nici o legatura cu subiectul pe marginea caruia ai fost abordata,as fi vrut sa AUZI tonul acelei femei si sa vezi umilinta copilului cu ochii dumitale.
Dar banuiesc ca acest gen de abordari injositoare pt copii intra in taxa de aproximativ 13 milioane de lei vechi pe care ii platesc parintii acestui copil si fac parte din dresajul de fiecare zi.
Cit despre minciuni,se minte mult de tot si nu doar in legatura cu mincarea,iar aici stiu bine ce vorbesc.Un om care ma minte(copilul a mincat si el nu a mincat nimic,de exemplu)nu imi inspira incredere.
Si cel mai rau si mai rau mint persoane din conducerea micii dvs institutii,si aici nu ma refer neaparat la dvs.Da te mint ca pe ultimul prost,fara sa clipeasca.
Eu,pina una alta,zic sa luati putin exemplul de menu mincinos postat pe site-ul dvs,sa il invatati pe dinafara si sa verificati in fiecare zi cam cum se suprapune el in fiecare zi peste cel real.
Nu mai vorbesc de gustarea de dupa amiaza.Ma faceti sa rid si chiar as ride daca n-ar fi pe banii mei.
bertola spune:
Stimata doamna Oriadam-Madalina
ceea ce am spus mai sus se refera la realitate,asa cum o vad eu cu martori tot,insa ceea ce faceti dvs se numeste altfel.
Prima data,nu am facut cine stie ce analiza pe text cind v-am citit mesajul,dar la o a 2-a fireasca aruncatura de ochi vad expresii cum ar fi "isteric".As zice sa va cam controlati pe la vocabular ca alfel s-ar putea sa ma simt insultata si nu imi place senzatia.
Dvs,dincolo de "micile" probleme legate de papa si de minciunele,va luati pe "constiinta" chestiuni mult mai grave din pct dvs de vedere,nu din al meu,pe care le cunoasteti foarte bine, demonstrabile intr-o secunda si care pot duce la sanctiuni serioase aplicabile institutiei pe care o conduceti.
Ceea ce stiu sigur e ca nu va permiteti luxul sa va dedati la insulte,oricit de suparatoare ar fi interventia unui om ca mine,care nu face altceva decit sa isi arate indignarea legitima in calitate de parinte.
oriadam spune:
Buna ziua,
Eu nu vreau sa comentez greselile dvs....
Nu va raspund punctual, pentru ca este atat de aberant ce ati scris, incat mi se pare penibil sa intru in aceasta discutie. Nu are nici cea mai mica legatura cu nimic din ce se intampla la noi in gradinita.
Singurul lucru asupra caruia imi pun intrebari, este de ce oare faceti aceste acuzatii pe forum, in calitate de client nemultumit, atata timp cat exista control abilitat caruia sa va adresati? Sanepid, OPC, Ministerul Invatamantului???? De ce va irositi timpul, informatiile pretioase si martorii pe forum?
Inca o data, multumim pentru feed back, eu atat am de spus, mi se pare total ineficient sa mai continui aceasta discutie.
Madalina Gidiuta
bertola spune:
Initial am vrut sa obtin probe(filmari cu camera ascunsa etc) si sa le duc la protectia consumatorului,dupa care mi s-a facut sila si pur si simplu mi-am mutat copilul la alta gradinita.
Ideia de a-mi folosi propriul copil pt a stringe probe impotriva dvs nu mi se pare normala.
oriadam spune:
Stimata doamna,
Eu nu cred ca ati fost un client al gradinitei, intrucat ce ati scris, repet, nu are nici cea mai mica legatura cu gradinita. Nu vreau sa imi expun parerea nici despre ce ati scris, nici despre cum ati scris....
Dar pentru alte plangeri, ulterioare, acum ca ati ratat sansa sa inregistrati cu camera ascunsa, sa stiti ca este suficienta plangerea facuta in scris catre OPC si alte organe de control ale statului, nu este nevoie sa fiti Sherlock Holmes ca sa se tina seama de plangerea dvs.
Succes pe viitor si poate totusi, in spiritul transparentei si al corectitudinii ne spuneti cine sunteti. Asa ar fi normal, eu m-am prezentat cu drag, fara rusine :-)
adama spune:
Gradinita Butterfly este o bataie de joc.Nu cred ca va puteti imagina cam cum sunt tratati copiii acolo.Nu ii inteleg pe parintii care nu cerceteaza mai atent fenomenul.Mare grija!Aparentele inseala.
Gabitza1977 spune:
Copilul meu cel mare este de 1 an la aceasta gradinita si suntem foarte multumiti.
Mi se pare amuzant cum anumite persoane intra si isi fac cont special pentru a denigra.
Sunt un parinte foarte responsabil si nu l-as fi dus pe Denis acolo, daca nu era totul OK.
Luizav spune:
Buna, poate sa ma ajute si pe mine cineva cu unde pot gasi informatii mai detaliate despre gradinita Butterfly pipera, cum ar fii costuri, program si altele
oriadam spune:
Buna dimineata. Toate informatiile le puteti obtine de pe www.gradinitabutterfly.ro sau stabilind o vizita la gradinita unde puteti clarifica toate intrebarile.