are cineva copilul la Butterfly?
Raspunsuri - Pagina 4
lidia28 spune:
Repet, Gradinita Butterfly din Bucuresti NU apare pe site-ul ARACIP - site actualizat.
Exista o gradinita cu acelasi nume, dar in Voluntari, dar este vorba despre o cu totul alta gradinita.
O seara buna si dvs.
oriadam spune:
Probabil vreti sa ne discreditati si zau ca nu inteleg motivul.
Incercati pe linkul http://www.edu.ro/index.php/liste_nom_cent_cat/11229 unde veti gasi: pozitia 130 Asocia#355;ia pentru promovarea înv#259;#355;#259;mântului „Ioana” Gr#259;dini#355;a Butterfly II Str. M#259;guricea Nou#259;, nr. 15, sector 1, tel 0726/642264
O seara buna!
anaism59 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidia28 Ma intereseaza aceasta gradinita deoarece lucrez in Aviatiei si m-ar scuti de multe drumuri aglomerate.Am insa o nelamurire, poate ma puteti ajuta.Aceasta gradinita are autorizatie MEC de functionare? Pt ca am cautat pe site-ul ARACIP-ului si aceasta nu apare...? |
Lidia,
nu o sa iti raspund la intrebarea cu acreditarea - las persoanele mai in masura sa iti raspunda (desi, intre paranteza - gradinita din voluntari si cu cea din aviatiei sunt cele doua sedii ale aceleeasi gradinite - si m-as mira ca una sa aiba autorizatie si alta nu !!!) te intreb insa daca tu ai vizitat sediul gradinitei? Sfatul meu este sa mergi acolo, sa vezi despre ce este vorba si iti vei raspunde tu singura la intrebari: Ca sfaturi insa am urmatoarele:
- locatia este primordiala in bucurestiul de azi - efectele le vezi pe termen lung;
- sediul la care nu ai ce spune - totul este nou la ambele sedii
- ceea ce este cel mai important este personalul - care dupa parerea mea conteaza cel mai mult pentru adaptarea /neadaptearea / progresele fiecarui copil in orice gradinita/ scoala (adu-ti aminte cum invatai cu drag la engleza unde aveai o profesoara super draguta si cum nu invatai la franceza - din cauza scorpiei de profesoara - si cum esti esti fluenta in engleza acum si nu stii o boaba de franceza acum - vorbesc ipotetic - dar cam asa sta treaba cu noi toti! In ambele gradinite personalul este arhisuficient - educatoare, animatoare, ajutatoatoare, personal pt optionale ...
Copilul meu merge la after school aici si e super ok - in cele cateva ore petrecute acolo a invatat ceva engleza - in conditiile in care imi inchipui ca programul de engleza este dimineata, cand al meu nu este ... Un alt lucru foarte important este ca nu mi-a venit vorbind urat, cuvinte "noi" pe care nu le-a auzit acasa si cu care copilul vine in general de la gradinita / scoala - lucru care spune mult despre calitatea anturajului: Din nou, stim cu totii cum anturajul afecteaza comportamentul copiilor - si cum un bun anturaj ajuta foarte mult: Bravo gradinitei ca a stiut sa isi selecteze personalul si clientela pentru asemenea rezultate !!!
Scuze daca m-am cam intins, am vrut doar sa subliniez partile pozitive peste care unii trec destul de usor:
o seara buna
Griffin spune:
Si eu am baiatul la Butterfly din Pipera. Gradinita mi se pare super si mai ales personalul. Poate ca angajatii nu sunt academicieni, dar copilul se ataseaza foarte repede si este tratat cu mult drag. Curtea destul de mare si dotata faciliteaza petrecerea timpului la aer curat.
Din partea mea numai de bine despre aceasta gradinita.
MarieTT spune:
Cred ca in 2008 vorbeati de alt personal! Baietelul meu a fost timp de 5 luni la aceasta gradinita. Eu avand probleme de sanatate, bunica s-a ocupat mai mult de Tavi.
In primul rand copilul meu NU mananca fructe, ei afirmau ca Tavi mananca fara probleme. Am rugat-o pe directoare sa ii dea copilului o feliuta de mar in fata mea, evident copilul nu a mancat. Directoarea s-a scuzat si a spus ca sunt eu de fata si ca de aceea nu mananca. Okey!! A2a zi m-am dus la gradinita la ora de masa, Tavi nu m-a vazut nici educatoarea, copilul NU manca NIMIC, statea la masuta si se uita in gol, mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut atat de abatut. In momentul in care am intrat pe usa o ingrijitoare se ducea spre el sa ii dea sa manance.
A 2a problema: Copilul NU stie lb engleza! Sunt unele cuvinte pe care le-a invatat de la mine, si 2 poezii.
Educatoarele folosesc expresii: "let's shower hands" ; "lets eating" ; Copii intreaba educatoarele: "miss food" "miss water" "miss baie" ?!?! Nu sunt de profesie educator, dar engleza am invatat-o! "hai sa dus maini"??? - educatoarele sunt paralele cu lb engleza
NU sunt invavati sa vorbeasca coerent; Directoarea nu vorbeste academic, educatoarele sunt tinere fara experienta.
Si CIREASA DE PE TORT
Curtea gradinitei este inchiriata. Propietara are si ea jumatatea ei de curte unde isi lasa nepotii (4 la numar) DEZBRACATI IN CURTE. Copii din jumatatea de curte de la butterfly ii vad si incep sa planga, sa tipe etc.
In prezent am angajat o fata pentru 11 milioane pe luna care sta cu copilul 8 -9 ore/zi, il invata engleza, germana.
Se duce cu copilul in parc, il invata bunele maniere...
Sunt extrem de multumita! De ce sa dau bani pe gradinita particulara care are in grupa 15-20 copii cand pot sa dau acceiasi bani pentru o persoana care se ocupa in totalitate de copilul meu!
Tavi este un copil fericit, de 2 luni de cand am angajat noua bona puiul meu ma saluta in engleza, imi canta in lb germana (stie versurile si in romana).
O alta gradinita pe care o recomand este la Scoala Americana, acolo o am pe fetita mea. Pe Tavi nu mai pot sa il duc pentru ca este foarte atasat de bona lui.
Tavi a devenit in 2 luni baietelul perfect!
Alte sesizari Butterfly: copilul a inceput sa ma loveasca cu pumni si picioarele dupa nici prima luna, a devenit agitat, nervos, daca nu se spala pe diniti iar eu ii spuneam ca nu primeste jucaria preferata sa doarma se ducea singur la colt si statea in genunchi.
SUNT MULTE DE SPUS SI CUM AM REACTIONAT LA MOMENTUL RESPECTV.
NUMAI BINE SI AVETI GRIJA UNDE VA DUCETI COPILASII!!!
miki01 spune:
Si eu am baietelul la gradinita Butterfly, sediul din Baneasa (s-a deschis pe 1 sept 2010), si sunt foarte incantata. Puiul meu este fericit, se simte in largul lui si pur si simplu este indragostit de miss a lui. Ma rog sa fie asa pana incepe scoala (mai avem ceva vreme)
Deocamdata suntem la program scurt dar intentionez din oct sa trecem la program lung. Singura problema, care nu tine de gradinita, este ca voinicul meu nu vrea sa manance acolo, cu toate ca mancare este f ok. Dar incet incet ne obisnuim cu toate.
MarieTT spune:
iti doresc multa bafta! poate s-au razgandit sa nu mai angajeze studente de pe bancile facultatii pe post de educatoare. Sa ne ti la curent daca puiul tau a inceput sa pape! numai bine
oriadam spune:
Buna ziua,
Ieri am citit mesajul scris de doamna care a avut copilul 5 luni la butterfly si de atunci tot incerc sa aflu cine este copilul pentru ca evident, nu este comod un feed-back de genul asta pentru o activitate pe care o desfasori cu drag si cu dedicare. Nu am aflat cine este, pentru ca am avut un singur Tavi care nu se potriveste nicidecum descrierii. Oricum, ma simt datoare sa raspund pentru ca asa este corect fata de cei care citesc.
1. Gradinita Butterfly Pipera are o curte foarte mare plina de plante (parintii spun ca este ca in poveste), si daca vecina, intamplator si proprietara spatiului in care ne desfasuram activitatea, isi lasa nepotii dezbracati la piscina dincolo de gard (e adevarat, un gard simplu prin care se vede) este problema dumneaei. In nici un caz nu vad ce isterie ar putea provoca niste copiii intre 1-3 ani dezbracati asa incat sa ii spunem "cireasa pe tort".
2. In Gradinita Butterfly Pipera niciodata educatoarele nu sunt strigate miss. De cand s-a infiintat gradinita!
3. Educatoarele, chiar daca unele sunt studente (desi foarte rar am angajat studente din cauza programului) au studii de specialitate, TOATE, si copii dupa actele de studii la gradinita.Si au experienta, pentru ca lucreaza toate din liceu.
4. Noi nu ascundem parintilor daca nu mananca copiii. Asta este politica. Nu-i fortam sa manance, dar comunicam acasa daca nu mananca sa li se suplimenteze masa. Insa foarte des se intampla ca copiii sa manance la gradinita ce nu mananca acasa. Mi se intampla si mie cu copiii mei si sunt sigura ca se intampla lucrul asta multor mamici.
5. Gradinitele Butterfly au in acest moment 200 de copii, copii din familii bune, cu parinti destepti si responsabili care cu siguranta nu ar face compromisul sa isi lase "floricelele" intr-un mediu in care personalul este de proasta calitate. CU SIGURANTA!
6. Chiar mai sus, in acelasi subiect, cred, a scris si o alta mamica revoltata, care a ponegrit gradinita dupa o vizita de 10 minute, pentru ca mai apoi sa insiste 2 luni zi de zi sa-l primim pe baietel la gradinita(pentru ca evident, am rugat ca avand in vedere ca are asa o parere urata despre noi sa caute in oferta vasta din piata ceva care sa se potriveasca mai bine cerintelor). Acum baietelul vine de 2 ani la noi la gradi iar parintii sunt foarte multumiti si si-au cerut scuze pentru greseala de a scrie pe forum ceva neadevarat. Asa ca recomand mare grija in privinta parerilor de pe forum....referitoare la absolut toate gradinitele.
Eu recomand parintilor cu drag sa merga sa vada fiecare gradinita de pe lista lor si sa ceara toate actele si lamuririle care ajuta la formarea unei pareri solide despre mediul in care copilul isi va petrece cea mai mare parte din zi.
SUCCES!
bertola spune:
Stimata d-na oriadam sau cum te-o chema,minti cu nerusinare si sper sa raspundeti pentru asta.