are cineva copilul la Butterfly?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Poate e cea mai tare gradinita!
Din punctul meu de vedere asa este. Am un baiat de 2 ani super rasfatat, care nu mananca mai nimic, care sta numai in brate si se maraie non stop. A! Si nu vorbeste.
Il duc la gradi de 3 sapt (cea din aviatiei). Mananca cam de toate deja, e muuullllllt mai cuminte, seara mai nou se culca singur. A inceput sa repete cuvinte dupa mine.
Concluzionand, fetele se ocupa f bine de copii, ii stimuleaza!
Eu dau nota 10 pentru gradinita!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amira2005 spune:

Buna,

Si pe mine ma intereseaza gradinita Butterfly din Aviatiei. Nu am gasit in postarile voastre informatii referitoare la predarea activitatilor in limba engleza, asa cum scrie pe site-ul lor. M-as bucura daca ati putea sa-mi dati mai multe detalii. Vreau sa-mi mut fetita de la o alta gradinita particulara si de aceea vreau sa adun cat mai multe informatii despre aceasta gradinita.Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

De la cati ani primeste copilul la gradinita? Inca de la 2? Ca stiam ca daca nu are macar 3 ani trebuie sa stea inca la cresa.

Si cat platiti la aceasta gradinita Butterfly?

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana33

Pe cele de langa Zoo nu le stiu, dar, ai dreptate, pana in Aviatiei mai sunt destule (am o lista destul de lunga de pe net). Ar mai fi doua in zona Pipera care ar corespunde cerintelor noastre si tocmai la ele nu am ajuns inca.
As fi vrut sa cunosc si pareri din interiorul gradinitelor ca una e ce vezi si poate alta se intampla acolo (au fost cazuri de copii agresati verbal sau fizic sau care stateau in fata televizorului ore intregi, lasati nesupravegheati etc)
Bineinteles ca tin cont si de dorintele si reactiile fetitei, nu as putea sa o duc acolo unde nu-i place. Are 2 ani si 7 luni dar stie exact daca ii place sau nu ceva sau cineva. Sa nu crezi ca ma las condusa de dorintele ei sau ca sunt mama pentru care ce spune fata e litera de lege, dar mi se pare normal sa fie luata in calcul si parearea ei (i se da de ales intre ce trebuie).
Pt. gradinitele din zona trebuie luat in calcul si un alt aspect, de ex. aglomeratia de dimineata de pe Iancu Nicolae si Pipera - Tunari mai ales ca in curand vor incepe lucrarile la soseaua de centura.
Bine, noi mai mergem la inot si la cursuri FasTracKids, fapt ce ne mai rapeste din timp (dupa amiaza ce-i drept).
Multumim si sper sa facem o alegere buna

Diana, am cautat si eu FasTracKids si vad ca pare super bun. E si in Roomania exact la fel ca in afara? Cat costa la noi un astfel de program, poti sa ne povestesti ceva despre experienta fetitei tale acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Buna,
Noi am fost la FT Tots, a venit vacanta si, in toamna, nu am reluat cursurile din cateva motive:
- am inceput gradinita; face si invata multe lucruri noi (cerintele mele sunt mari) plus ca si acasa citim destul si divers
- la gradi a inceput un program foarte bun - MindLab (educa, organizeaza etc. mintea)

Noi am mers, pentru FTK, la gradinita Bambi, in mare parte a meritat banii - pentru perioada premergatoare gradinitei, dar dupa ce am vazut o evaluare si am vorbit cu cei de la FTK Romania am inteles ca sunt oarecum departe de cei din State. Acolo, instructorul FTK ajunge sa-ti cunoasca copilul mai bine decat il cunosti tu si lucreaza cu fiecare unde vede veriga slaba, aici insa, evaluarile si comportamentul fata de copil erau cam pe alaturi.

Cred ca puteti incerca cateva sedinte pentru a vedea reactia copilului. Sfatul meu este sa cautati un centru al FTK Romania (au adresele pe net).

Succesul depinde in mod special de instructor, apoi de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidia28 spune:

Ma intereseaza aceasta gradinita deoarece lucrez in Aviatiei si m-ar scuti de multe drumuri aglomerate.Am insa o nelamurire, poate ma puteti ajuta.Aceasta gradinita are autorizatie MEC de functionare? Pt ca am cautat pe site-ul ARACIP-ului si aceasta nu apare...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Dragi mamici,

Gradinita Butterfly functioneaza cu aviz primit de la ARACIP, asa cum este legal. O copie a acestui aviz puteti gasi in biroul directoarei, asa cum este normal. Deci, cand mergeti sa vizitati gradinita, cereti si avizul, si sincer, va sfatuiesc sa faceti acest lucru la orice gradinita. Sunt multi parinti care scapa din vedere acest element esential.

Madalina

Mergi la inceput

Pentru restul intrebarilor:

Exista grupa "pampers" care "ocupanti" cu varste intre 1,8 ani si 3 ani.

Limba engleza se face zilnic cu educatoarea la grupa.

Pentru alte detalii va asteptam cu drag sa ne vizitati.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidia28 spune:

Daca e autorizata, de ce nu apare pe site-ul ARACIP?

Mergi la inceput

Repet, gradinita este autorizata si din cate stiu apare pe site ARACIP. Este foarte simplu de demonstrat, daca veniti la noi in vizita veti vedea in original autorizatia. Sau sunati la ARACIP si intrebati. Dar mai bine veniti, sa vedeti ce frumos este :-)

O seara buna

Mergi la inceput