MAMICI DE ITALIA (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

raluca - ser fiziologic si dupa aia ii aspiri tu cu aspiratorul nazal de la narihnel ... adica www.ninhodoscoxixos.com/loja/images/aspiradornasalsoft.jpg" target="_blank">asta. Se gaseste in farmacie si costa circa €10,00.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,si tu tot cu aspirator nazal cureti?
Petro,cel pe care il ai tu este destul de mic la varf?Pentru ca pe al meu nu am cum sa-l introduc in nara,e prea mare...offf,tocmai am mai facut o incercare nereusita

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-si eu tot cu aspiratorul ii curat
daca vad ca nu stranuta ii pun din nou ser si reusesc cu aspiratorul,
chiar daca pui mai mult ser nu are nimic important e sa ti caputul intr-o parte cind pui intr-o nara si invers poate ai observat daca o ti intr-o parte si pui mai mult ser iasa pe cealalta nara
in caz ca fornaie ca are nasucul infundat poate are o mica raceala de i se infunda nasucul eu ii pun picaturi cite 2 intr-o nara de 2-3 ori pe zi argento proteinato se numeste in caz ca e racita,poti lua fara reteta daca ai nevoie eu sper ca nu e asta si oricum mai incearca cu mai mult ser

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, si eu am tot aspirator in genul cum l-a aratat Petro, sunt multumita de el...cu cel cu pompita nu m-am descurcat. Cand aspiri sa tii capatul care intra in nara indreptat putin in jos spre gurita ca ies mai bine secretiile... Uite modelul meu http://www.bimbinsalute.it/narhinel.html , sigur l-ai vazut prin reviste de bebei. Are capetele de unica folosinta, dar eu le spal, dezinfectez si le refolosesc, ca la o raceala iti trebuie foarte multe

Corina, ti-am trimis paginile scanate pe mail-ul comun. S-au scanat cam mari, sper sa reusesti sa le deschizi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

MICIO-care este mail-ul comun.??si cum intru pe el?nu radeti de mine dar e prima data cand intru pe un forum,si nu prea le am cu pc asta

-corina de 29 saptamani cu andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

oana - si cum speli si dezinfectezi capetele alea? Ca au si ceva burete in ele? Este ff adevarat ca se consuma repede ... Eu ii pun in fiecare zi ser in nasuc, da' nu aspir mereu, depinde daca vad mucisori ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bidonsky-activeaza-ti de la profil personal pm si iti trimitem mesaj cu mailul comun si parola
Petcost-si eu pun cind e nevoie ser in fiecare zi dar nu folosesc mereu pompa numai cind vad ca nu iasa usor ca daca o folosesti des cu atit se reface mucoasa mai repede

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Petro, le spal cu apa si sapun, inclusiv bureteleul ca se scoate, apoi le las putin in napisan, le scot le pun la scurs pe un servetel. Pai cand e racit ar trebui sa dau 8 euroi in fiecare zi pe rezerve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,la ce model cu pompita te referi?Ma intrebam de n-o fi mai practic...ea deja stie,cand ma apropiu cu "dusmanul" incepe sa se miorlaie

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Petro, ii pui in ficare zi ser daca e putin racita , sau si daca nu are nimic? Ca eu i-am pus parca in primele saptamani si apoi pe la un an cand a racit prima data.

Raluca, si eu am crezut ca-i mai practic modelul cu pompita dar nu a fost asa, ca eduard era deja mare si nu mai statea...imi mai trebuia inca o mana sa pot sa-l folosesc! Nu e prea placut sa-ti pui apa in nas, mi-am pus si eu sa vad senzatia si te ustura putin apoi curge in gura. La bebelusi o fi altfel, nu stiu...

Mergi la inceput