MAMICI DE ITALIA (25)
Raspunsuri - Pagina 14
katiapam spune:
Salutare
Roxali-cam peste o luna aproape
ne facem de cap ![]()
Mikuto-augurissimi Saretei
Mamii-augurissimi lui Ale nazdravanul
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
micio spune:

Sara si Alex, sa cresteti mari si sanatosi puiuti!
Katia, frumos ca mergeti la Ro...abia astept sa vina august sa merg si eu, ca luna asta fac trei ani de cand nu am mai fost in tara![]()
Roxali, sunt unii virusi pe care nu-i rezolva antivirusul , isi fac de cap prin computer...noi punem din nou sistemul de operare cand avem cate unul...
Stefania, io sincer "as fugi"...n-as vrea sa fiu victima vre.unui maniac care "aude vocea Domnului" ![]()
Petro, cam toate mamicile auu pr cu caderea parului dupa nastere, la mine s-a regenerat. Daca nu ti se pare complicat poti aplica o masca din ulei de masline, miere, galbenus...si mai erau ceva produse dar eu am ramas doar la ulei.
Raluca , deci ai ce lectura..in ce limba ai primit Dr spock? Eu am cautat-o in italiana pt o amica de la cursul pre-parto dar n-am gasit-o...
Eu trebuie s-o dau pe carti de genul: "cum sa fim mai calmi"... Eduard ieri si azi m-a scos din pepeni, ca mie mi-e rau, am luat raceaala de la el cred, si n-am chef de maimutarit, iar cand vede ca nu-i dau atentie ca pana acum mai rau face...m-am agitat dimineata sa fac mancare, nici afara nu l-am scos...macar de ar fi mancat...
Mamii, sper sa nu patesti ca mine cu trezitul noaptea la tzatzalit...la mine rezolvarea a venit doar cand l-am intarcat
Fetele care sunteti in Ro, mai dati si pe la noi ca va ducem lipsa!
Berarpiri spune:
ROXALI a zis sotiorul ca ala ii pop up,si trebuie sa il activezi.Daca folosesti browser internet explorer,iti apare pop up sus pe bara cu instrumente,si il activezi de acolo.Si sa si o scanare la antivirus.
Am si eu 5 min. sa scriu,a fost sotiorul acasa ieri si azi,si am mers pe la magazine.Ambra stie cand e tati acasa se merge in giro.Azi a fost mai frumos afara,am stat mult la plimbare.
Aseara am fost la niste prieteni la cina.Au un catelus (rasa de statura mica),si a plans Ambra f.tare cand l-a vazut Nu am mai vazut-o sa planga asa.Cand il vedea,(incercam sa o tin cu spatele la catelus)urla cat putea de tare,si plangea;sufletelul meu,ce s-a speriat.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bidonsky spune:
Buna seara fetelor.si eu pe aici .deabia acum am reusit de citit din urma-nu am mai avut timp sa va scriu.a trebuit sa ne organizam putin cu botezul pe care il facemin Rom in august( daca e totul bine cu copilul).
Stiti cum e in rom gasesti restaurant daca il prenotezi cu 1 an innainte.In sfarsit am gasit si noi intr-o vineri liber la un rest.frumos.Acum macar stam ami linistiti .Cu asta am terminat.ne mai streseaza gandul cu actele astea pt bebe.cat or mai dura si astea???? CATA BUROCRATIE.!!
MAMII- eu intrebam cumse imbraca copilul vara ca eu deja am cumprat cateva badiuri si mi-a zis cineva ca nu-s bune pt ca au puf pe dedesupt si cica sunt prea groase.da eu le-am luat ca-s cu maneca scurta???????????
A si aici plouaaaaa.M-am saturat sa stau toata ziua in casa ,ca de unde sa iesi pe ploaie.deabia astept sa vina bebe sa am o ocupatie.
eu stau acasa din prima zi de cand am aflat ca-s insarcinata.Astia de la munca nu m-au mai primit la munca.Aveam o munca cu risc mare.si va inchipuiti ce plictiseala.
ok.ma sc ca v-am scris romanee da nu am mai intrat de mult.va pup.
Si sa va fie sanatosi copilasiiiiii.

a pentru maine dimi va ofer eu cafeaua
katiapam spune:
salutare
atunci Bidonsky-mersi de cafea
lasa ca ai sa te descurci de minune cu bbeul
iti vine natural,instinctul matern ![]()
Berarpiri-noi am facut botezul aici la o bisericuta romaneasca
o sa iasa bine
ce acte mai trebuie sa faci?
Ginger-auguri flacailor!!!
sa fie sanatosi
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Neata!
Auguri, Mihai, Grig si Aleks!
Corina, si eu cred ca sunt putin cam groase body-urile respective pt vara. O sa-ti scanez din Dr Spock, cateva pagini despre termoreglare la bebelusi, si semnele care arata de le e prea cald sau frig, sper sa reusesc dupa amiaza, cand doarme bimbo.
Cum va spuneam am avut un weekend in care Eduard m-a facut umbra lui, astazi a plans cand a plecat la gradi...
O saptamana frumoasa va doresc!
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Multe luni inainte Sarei,lui Ale,baieteilor lui Ginger si lui Aleks!
Am o problemuta..Anais e fonfaita,de fapt de la nastere mai "sforaie" cand mananca sau doarme.In spital i-au pus de fiecare data picaturi,adica ser fiziologic,dar nu i-au curatat nasul.Eu am un rahat de aspirator de la Chicco,care nu-i bun de nimic,si ma ingrozeste,ca parca pe zi ce trece respira tot mai greu.In afara de apa de mare si ser fiziologic nu stiu ce sa-i pun sau ce sa-i fac..voi cu ce le curatati nasucurile?
Oana,in romana am cartea,mi-a adus-o mama.
Va pupacesc!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
katiapam spune:
Auguri si lui Alek
Alex ce mai e prin Ro?
banuiesc ca esti ocupata
Raluk-si eu tot cu ser ii curat nasucul,daca vad ca nu stranuta sau nu reusesc mai pun ser mai mult,nu are nimic daca pui mai mult sa inmoaie bine si sa reusesti sa aspiri
pai asa deci ai ajutoare si nu zici nimik.....cred ca n-ai treaba cu mama la tine
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai

-29 saptamani di andrei