Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello, hai sa ies si eu de dupa perdea si sa va salut pe ziua de azi.

Am absentat din nou motivat zic eu, gripa care am avut-o m-a intors si tintuit inca o saptamina in pat, a fost tare nasol dar acum sunt fully OK again.

Noi cu gradi suntem in continuare foarte multumiti cu toate ca acum doua saptamini a fost epidemie de pojar astfel ca a facut si Alberto o forma usoara. Desigur ca e bine ca a facut mic ca am inteles ca la virste mai mari formele sunt mai grele. Alberto s-a comportat super, nu s-a scarpinat, a fost tare intelegator si practic n ua parut efectiv bolnavior, n-a avut febra, pofta de mincasre a fost neschimbata si intr-o saptamina i-a trecut complet orice urma de bubita. Am avut si eu mari emotii ca eu nu am avut asda ceva mica insa se pare ca am scapat ca nu s-a luat si la mine ca la mine as fi o forma grea de tot cred.

Va dorim un weekend cit mai palcut si toate cele bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, iti doresc succes la negociere!
Bianca, m-ai facut curioasa, baga tu un rezumat mic te rog

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mary,cat costa gradi asta unde il duci pe Andrei?Intreb pentru a face comparatie cu gradinitele particulare de la noi,deci,de curiozitate(daca nu vrei sa zice,e ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana ce bine ca Alberto a facut o forma usoara...

Chiar si eu sunt curioasa cat costa gradinitele in strainataturi!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana bine ca ati scapat asa usor.
Mary, ma bucur sa mai aud vesti despre voi.
Irina Noeliei, voi sinteti in Spania sau in Ro? Ca nu mai tin minte, ultima oara parca vroiati sa veniti din nou in ro.
Bianca, nu mai stiu ce mi s-a zis la o gradi, te rog zi tu.
Irina, in Olanda gradi e subventionata; costa ~1.200 euro pe luna, 5 zile pe saptamina, dar parintii platesc cam 400 euro. Ne mutam acolo?
kid, multumesc inca o data pentru invitatia la seminar, dar nu pot sa ajung; fix joia am sedinte pina noaptea.

Eu am vazut destul multe gradi, si cred ca am avut mare noroc ca am gasit educatoarea si gradinita actuala; nici nu stiu ce alegeam daca nu se infiinta Montessori. M-am uitat acum 2 saptamini pe site la fosta gradi, Acorns, si am vazut ca e 16 milioane taxa; nu-mi vine sa cred.

Stiu ca m-am plins mult ce greu e cu 2, dar acum am trecut de etapa cu luminita de la capatul tunelului, s-a facut lumina. Fetele se joaca mult timp singure in aceeasi camera, e din ce in ce mai bine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hai mai Ioana...nu mai stii cu soferul familiei?

Felicitari pt joaca fetelor impreuna...Sa o tina tot asa!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Aici, gradinita Ancutei care este particulara ar fi cred 22$/zi, guvernul da 15$ si noi 7$.
Deci 150$/luna.

La fel si la Victor serviciul dupa/inainte de scoala este 7$/zi +4$ masa de pranz.

Si Mary, si la Ancuta la gradi este tot ca la Andrei in ceea ce priveste paturile.
De mancat, gustarea de la 9.00 este branza si suc de portocale dimineata, la 12 felul doi: o combinatie de paste/orez cu diverse legume si carne de diferite tipuri + un fruct, si mai au o gustare cu un produs lactat dupa somnul de dup-amiaza.
Programul este 7-17.00, dc vrem exista posibilitatea de a o lasa pana la 18.00 contra unui cost suplimentar.

Si aici exista problema ce faci cu copilul cand e bolnav.
Eu am noroc ca am posibiltatea sa lucrez de acasa in cazuri exceptionale, sau sa imi folosesc orele suplimentare/concediu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Nu-i nici un secret- deci gradi particulara, program de la 8 la 13 inclus masa de pranz platesc 350 euro.
Asta pentru ca e un fel de cresa "asilo nido" adica primesc copii cu pampers si mititei, la cele cu copii peste 3 ani se plateste mai putin chiar si la particulare.
De la toamna vreau sa-l las program normal, toata ziua, dar schimbam gradi, am gasit altceva mai bun, dar primeau doar copii peste 3 ani.
Sunt si aici gradi de stat unde platesti o suma simbolica, dar din pacate foarte departe de casa noastra- asa ca am vizitat toate particularele din zona si asta mi-a placut cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, mi-am amintit intre timp si m-am intors sa scriu. Da, am fost la o gradi unde mi s-a spus ca de obicei copiii sint luati de catre soferul familiei, mai rar de parinti; si nici macar nu parea o gradi extraordinara, nici ca dotari, nici ca oferta educationala, nici ca locatie. O fi vrut directoarea sa ma impresioneze.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hahaha, pai chiar, soferul familiei, cum de nu mi-a dat prin cap!

Mergi la inceput