Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)
Raspunsuri - Pagina 17
b_irina_c spune:
neatza
Multumim de felicitari!
Tonnia ! (haha, nu ti-am mai pus majorete de candd trebui sa nasti )
Miflore daca ai putin timp detaliaza, te rog, "ideea cu schimbul de obiecte intre mama si copil cand incepe copilul gradi".
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Irina, e vorba de treaba dureroasa cu despartirea mamei de copil la inceput de gradi. Cica sa nu-i zici de mii de ori copilului ca-l iubesti si ca vii sa-l iei dupa niste ore ca mai abitir se pune copilul pe plans. Salome zicea sa facem un schimb de obiecte intre mama si copil si dadea exemplu papuselele alea matruska, alea rusesti de intra unele intr-altele. Fiecare sa aiba cate-o papusica si inauntrul ei sa bagi ceva, si tu, si copilul. Ceva ce-i al tau si ceva ce-i al lui. Si sa-i spui copilului sa nu-l piarda, sa aiba grija de el, practic e o parte din tine cu el incontinuu si invers. Toata treaba este sub forma unui imprumut adica dup-amiaza cand iei copilul de la gradi faceti schimbul de obiecte.
Ma gandesc insa cu interes ce se intampla daca piticul pierde obiectul?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Sambata imi venea sa ca luasem doua perechi de pantofi de la Bebetom si parea ca a venit vara si nu mai apuca sa ii poarte. Dar s-a schimbat vremea si acum ma bucur.
Nu am cumparat inca sandale pentru vara, am zis sa astept pana in iunie...i-am luat doua perechi de pantofi f f frumosi, unii rosii de lac si unii roz din piele intoarsa. Bebetom, dar sunt numarul 23 ca atat purtam...nu stiu la numere mai mari daca erau.
I-am mai luat un Aquadoodle ca ma dispera cu desenatul pe pereti si asa suntem relativ safe (pana deschide carioca aceea si bea toata apa din ea) si doua bluze cu burta pentru mine!
Cum a fost Dinu la gradi? Asteptam impresii!
Va las ca incepe incet-incet saptamana. Abia astept sa vina Pastele, va fi primul an cand vor intelege si ai nostri mai mult din el, eu planuiesc sa o iau si la biserica la miezul noptii daca va rezista (la cum o cunosc, nu se va culca oricum).
Va !!!
bb2
b_irina_c spune:
Avand in vedere ca Vlad va incepe gradi in mai si n-o sa mai avem nevoie bona ma gandeam ca poate stiti pe cineva care cauta bona. Ea sta pe la Baba Novac si stiu de cand a venit la mine ca vroia sa fie relativ aproape de casa. Zona ar fi de la Obor pana in Vitan.
miflore spune:
Vreau leagan pentru copii, are cineva vreun pont? Dar vreau mare, sa se dea in el si inainte de maritis, cu cadru din ala, ca lumea, care eventual se betoneaza. Si pot fi si 2 leagane daca ma gandesc bine ca sa nu iasa cu scantei cand mai vine cate-o fetita in vizita. Il vreau pentru casa de la tara, deocamdata avem acolo tobogan (poconal cum ii spune Ana) broasca de nisip si piscinica mica.
Mda, tocmai mi-am amintit ca trebuie sa mai cumpar un sac cu nisip pentru broasca ca pe celalalt, de 20 de kg l-a terminat.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Ce sa va zic, n-a fost asa de bine. L-am lasat plangand si am ramas in zona si m-au sunat dupa 1/2 de ora ca nu reusesc sa-l potoleasca, m-am dus, s-a linistit imediat si am ramas in incinta gradintei intr-un hol. Asa ca el s-a dus la copii dar a iesit de cateva ori sa verifice daca mai sunt acolo. Statea din ce in ce mai mult. La 12 am plecat impreuna ca obosise rau de tot.
Nu stiu maine ce sa fac, cum sa abordez problema. Mai venise o fetita noua care nu a plans deloc.
Vreau s-o laud pe Miruna, cu care m-am imprietenit, haha, este sclipitoare pur si simplu!
b_irina_c spune:
Tonnia fii tare. Sunt sigura ca va fi din ce in ce mai bine.
miflore spune:
Eu zic ca-i semn bun ca statea din ce in ce mai mult pana sa te verifice!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI