Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, felicitari! Foarte frumos ca or sa fie colegi Miruna cu Dinu, Maria si Vladut. Sa-mi pastrati si mie un loc pt. la anul :)

Mary, adenoidita? Chiar, de ce nu te-o fi trimis de pe-acum la orl?

Am cotizat si eu la ortopedia la niste sandale pt. Matei, insa nu de la bebetom ci de la alta marca. La bebetom nu aveau sandale cum vroiam eu. Altceva nu am luat, dar am fost cu o prietena cu fetita ei de 10 luni si ea a primit o punga plina cu tot felul de hipp-uri gratis, aviz celor cu copii consumatori de borcanele.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Norina, condoleante! Imi pare bine ca ai mai trecut sa ne povestesti despre voi, asteptam intrebarile

Sarmisa, asa sunt si gradinitele de pe langa mine, cele particulare, au curtea ff mica. Nu am fost sa culeg si perlele educatoarelor.

Si mie mi-a placut la seminar. Kid, nu te stresa

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Tonnia, nu-mi mai spune ca sunt total dezamagita de sistemul medical de aici- zau ca uneori parca-i mai rau ca acasa.
Pai eu am fost deja la un ORL-ist , ca de la el a plecat ideea ca ar fi alergie, ca nu i-a gasit nimic altceva, insa initial si pediatrul nostru tot adenoidita banuia.Sincer, zau ca mi-e si frica sa mai aflu si o alta opinie- ca cine stie ce-mi mai spunPana una-alta copilul e mai bine, s-au diminuat mucii si tusea, sa vedem si in zilele urmatoare cum evolueaza.....

Felicitari pentru noile achizitii pentru copilasi, sa le poarte sanatosi
Weekend placut tuturor cu vreme frumoasa si mult soareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sarmisa, din cate inteleg, treci printr-o perioada mai grea. sper sa fie totul bine. poti sa ne povestesti si noua, poate ajutam sau macar ascultam. curaj!

irina, felicitari! suna f bine ce sa intampla la gradi acolo!

kid a fost o frumoasa, ca de obicei, si o draguta, tot ca de obicei.
vreau sa sparg usa la serv.... asa ca mai povestesc luni.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Norina, condoleante.
Irina, ce ma bucur ca vom fi colegi de gradi. Si daca eu sint super slaba, inseamna ca tu esti de abur.

A fost sotul azi la BE, cu Sma. Nu a vazut sandale frumoase pentru Miru, nici macar la Ortopedia; ma duc si eu miine sa verific ca a vazut bine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce miscari cu gradinitele pe-aici!
Bafta multa tuturor, Dinu, Maria, Vladut, Mayanna, sa fie cu cat mai putine plansete!
Bag de seama ca se face piticodrom la Montessori, ce ma enervati ca-i asa departe!
Norina, condoleante. Asteptam intrebarile!
Kid, multumim! A fost frumos la seminar, practica-i mai grea. Mi s-a parut interesanta ideea cu schimbul de obiecte intre mama si copil cand incepe copilul gradi. Ar merita incercat, poate mai diminueaza din plansete.
Inca o idee: daca ramai gravida cu al doilea copil cica primul stie dinainte sa-ti faci tu testul si sa-ti apara cele 2 liniute. Pur si simplu stie.
Mary, multa sanatate lui Andrei sa se rezolve cat mai repede si usor!
Daca merg azi pana la BE oare mai gasesc vreun pantofior de la Ortopedia pe-acolo? Sau inhatati voi tot inainte?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, mai gasesti ortopedia, ca noi n-am mai luat pentru miru, mi s-au parut uritele (o sa vezi, la numerele mari sint putine modele - sau voi sinteti pina-n 24?). I-am luat de la pablosky, nr 26, si i-au fost mici, azi i-am dus inapoi. Mergem simbata viitoare sa-i luam 27 de la magazinul lor.
Antonia, bafta multa miine!!! Miru repeta prin casa: Nu mai plinge, Dinu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hahahaha, ce tare e Miru!!!
Multumesc, am o stare de sesiune, zici ca am examen greu maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, pai sa stii, cred c-o sa faci noapte alba. Bafta multa pentru maine!
Sa nu ne lasi asa de izbeliste, sa ne scrii repede ce face Dinu!
Am ajuns si noi azi la BE, ne-am ales cu niste ghetute-sandale albe de la Ortopedia - Ioana, noi suntem la grupa mica la numar, batem spre 23 - cu niste puzzle-uri si un joculet de la store4kids, creta colorata moca si baloane tot moca. Si ce-i cel mai important avem diploma pentru cea mai frumoasa pictura, urmeaza s-o inramez.
Ideea desprinsa: cu copilul e indicat sa mergi la Kidex-ul aerisit, la BE nu, aici te calci in picioare elegant.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata,va multumesc pt. gandurile voastre bune .Vad ca discutiile despre gradinite sunt in top, noi inca suntem in dubii . Am inscris-o la gradinita de anul trecut dar acum parca as duce-o la una cu program prelungit, ca poate devine mai ordonata si mai putin mofturoasa, are niste fitzeeee....Vroiam sa va intreb daca mai "poseda" cineva copil asa plangaret cand e vorba de plecare dintr-un loc cu copii. La noi e pur si simplu show mare de fiecare data, in parc,in vizita la alti copii, oriunde sunt copii, cand trebuie sa plecam urla ca din gura de sarpe si cand incercam sa-i explicam ce si cum, tipaaa frate de ne stie tot parcul si nu vrea sa auda nimic Are contact zilnic cu copii, nu pot sa-mi dau seama de ce reactioneaza asa de parca nu a mai vazut niciodata . Chiar nu mai stiu cum sa procedez . Ca acum ma enervez si mi-e ca-i mai trantesc un frate sau o sora de nervi, sa n-o mai aud ca plange dupa copii . Hmm, ce ziceti, imi bubuie capul, nu?Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput