Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu o cred pe Kid! Da' vreau sa vaz!
Rux si bebe, va primesc si fara Matei si cu Matei si cu sot si fara sot, cum vreti voi!
Mary, nu dispera, fa-i copilului niste teste, poate n-are nimic. Iti tin pumnii!
Mai, dar multe ati facut IgE-ul la copilasi. Eu de ce nu i l-am facut Anei? Voi ati avut niste dubii de l-ati facut?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut! Daaaa, Antonia arata extraordinar de bine, mai am timp sa slabesc pina ma intilnesc cu ea, sa nu mar chiar balena.

Zino, nici eu nu am facut testul IgE copiilor.
Mary, succes sa aflati cit mai repede cauza.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, tu, saraca de tine, esti manipulata, ti-am trimis cele mai bune poze ale mele, haha!

Sunt cam suparata. De cateva zile, ca un facut, ma intalnesc cu fel de fel de persoane care imi vorbesc despre gradinita, de fata cu Dinu de parca astia mici sunt mobila, si dau tot felul de exemple nasoale despre gradinita, ca se bat copii, ca nu stiu ce le-a zis educatoarea, ba chiar la semnele mele de a pune capat discutiei se mai si mira, dar ce intelege? Sau vorbe din astea: vezi tu la gradinita cum e! Astazi se juca cu cativa copii din vecini si el a dat jucaria altuia iar mama lui a spus: se vede ca nu-i la gradinita, asa era si al meu pana a ajuns acolo, dar acolo trebuie sa fii tare, e razboi! Ma gandesc cati parinti n-or vorbi asa de fata cu copii fara sa se gandeasca ca sunt si ei pe acolo. In fine, treaba lor, dar m-am enervat la culme. Dar multi cretini sau ai naibii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, si sa vezi cati binevoitori il vor incuraja pe Dinu cand va merge in clasa intai.
"Lasa ca vezi tu la scoala" "He, he, la scoala nu e ca la gradi, o sa il vezi tu pe naiba".
Eu il invatasem pe Victor sa raspunda ca numai copiilor care nu au mers la gradi si care nu sunt cuminti, le e frica de scoala.

Macar aici am scapat de binevoitorii astia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, Tonnia, si eu am intalnit asemenea specimene interesante care vorbesc de fata cu copiii.
Azi am sedinta toata ziulica. Ma pot impusca?
Dup-amiaza vin la Sofitel, cine mai vine?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mai vin, mai vin Miflore, o sa facem gasca mare
Eu m-am pregatit, copilul a plecat la gradi, ma duc sa infrunt o noua zi. Azi dimineata incep cu inspectarea Baby Expo (ca de obicei in interes de serviciu ) , o sa fiu prima cu raportul aici?

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Antonia, da, si eu patesc chestia asta cu vorbitul de fata cu Matei. Ma dispera. Mai nou de cand se vede ca sunt gravi mai zic si ceva de genul "lasa ca vezi tu cand o aparea concurenta". Pur si simplu nu gandesc oamenii, nu mai zic ca unul dintre ei e socrul care nu scapa ocazia sa faca cate un mic misto asa. A, si eu le cred pe Kid si Ioana, deci nu te mai da nu stiu cum

Eu merg maine la baby expo, in premiera, nu am mai fost pana acum.

Mihaela, stai linistita, eu i-am facut IgE pt. ca Matei avea dermatita atopica si se banuia un fond alergic. Nu are sens sa-i faci asa pur si simplu analiza. Si Simona tot de-aia i-a facut lui Alex. Noua ne-a recomandat pediatra.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Hehehe Tonnia deci bine am visat eu .

Mary nasol cu alergia, sper sa gasesti cauza cat mai repede!
Si eu i-am facut IgE-ul lui Vlad cand era mai mic, din aceleasi motive ca si Ruxandra .

Ioana ntz,ntz... care balena?!?! Esti slaba de numa'! Pana unde vrei sa ajung?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Voi cum explicati copiilor cum e cu timpul, azi-maine-ieri? Dinu ma intreaba mereu, de cateva ori pe zi: acum e tot azi sau s-a facut maine? A trecut ieri? Ai zis ca maine mergem la Carrefour, acum(in drum spre Carrefour) e maine? Deci e varza!

M-a sunat directoarea de la gradi sa-mi spuna ca ii pare rau ca de miercuri mai vine o fetita noua si ca l-ar putea influenta pe Dinu daca plange dar ca o sa incerce sa n-o bage in sala de activitati daca plange tare. Am ramas tablou! Parca nu sunt in Rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

la Matei tot ce se intampla inainte de somn este "aseara", chiar daca e vorba de timpul dintre trezirea de dimineata si somnul de pranz. Si vin eu dupa amiaza acasa si incepe copilul "aseara am fost cu dida in mogoshu, m-am dat cu motorul, tanti nu mi-a dat casca, trebuie sa cumpere tati".
Dar a fost tare ieri, m-a intrebat "acum e inca zi?" "da" "pai si noaptea unde e, de unde vine?"

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput