Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana peste 2 sambete nu cred ca pot :(.

Tonnia te-am visat azi noapte . Slaba, inalta si bruneta cu parul lins pana la umeri . Am nimerit macar una?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana,, mai arata fetele cu codite ca mi-e dor de ele!
Mary, sanatate multa lui Andrei, sa se faca repede bine!
Ia zi, Tonnia, te-a nimerit Irina?
Irina, dar ce facea Tonnia in vis?
Dinu mi se pare extraordinar, da niste replici de te lasa pe spate!
Iar Vladut stie sa citeascaaaaaaaaa!!!!!! Nici nu stiu ce-as mai putea spune. Ana mea habar n-are nici o litera.
Sa va spun si de Ana; ieri taica-su ii explica ceva, nu mai stiu ce. Si Ana, enervata si suparata ii spune: "Tati, ma innebunesti de cap!"

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Frumoaselor, cine stie cat timp se poate da Lass Baby asta de constipatie? Si cand se poate relua? Ca nu scrie pe prospect.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

cat de tare e Dinu, ce replici are in el!

Mihaela, habar n-am cat de mult poti sa-i dai. Si Matei i-a zis lui taica-su odata "tati, ma enervezi, pleacaaa".

Ioana, asa voi face. Multumesc

Eu am o problema, ori cantarul e defect, ori m-am defectat eu. Pai am bagat in ultimul timp in mine ca o sparta si cica nu am luat decat 3 kile de cand am ramas gravida. Dar burta se expandeaza pe zi ce trece. Cred ca s-a busit cantarul.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Rux, hai la mine sa te cantaresti. Doar 1 leu costa. Gratuit ofer cantarire si pentru Matei.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Hahaha, Irina, nu stiu ce sa zic, asa si asa, are Ioana poza cu mine, sa ti-o dea pe e-mail sa ne recunoastem pe la gradinita. Mie mi-e greu s-o caut ca am putine cu mine si innebunesc cautand. Oricum, inalta nu sunt, am cam 1.67. Slaba da. Parul e drept si prost, saten mai degraba sau castaniu. cam insipida as zice, haha.

Am fost sa cumpar tricouri si ceva pantaloni.

Locca, zi mersi cu alea 3 kg, eu cred ca merge bine cantarul! De-acum incepe greul.

Mergi la inceput

Irina, esti buna. Hai ca se pare ca ai nimerit-o pe Tonnia.

Mihaela, poate vin. Daca e asa ieftin... dar daca ma primesti doar cu Matei mai asteptam.

Antonia, compar cu data trecuta, atunci aveam deja vreo 6 in plus la aceeasi varsta.

bb2

Mergi la inceput

Locca, afiseaza si tu nr de saptamani ca nu inteleg nimic de acolo cu cate zile mai sunt.

Mergi la inceput

sunt in saptamana 22. Eu daca vad scrisa saptamana ma apuca panica, asa cu zile par mai multe

bb2

Mergi la inceput