Gravidute si mamici de TIMISOARA (14)
Raspunsuri - Pagina 8
otim spune:
am ramas datoare cu dr.Zabos Dorinela str.Teiului nr.7 telefon 425408 (in zona Dacia ) am facut teste audio de la doua luni in urma unei otite .
Fancy ar trebui sa intrebi medicii intai referitor la vitamine , o sarcina solicita mult corpul mamei (parerea mea ). Eu am luat toata sarcina elevit si m-am simtit super OK .
Cristina
irina pentru mine
(in mod special forumul ) a fost mai mult decat 10 carti impreuna cat timp am fost
de ramanea medicul
pentru ca mergeam la control cu listuta ....![]()
Mihaela cu "tariful" eu stiam ca difera de la medic la medic ( in functie de "functie"
) si in plus exista si reguli cand se da . In orice caz va inarmati bine la acest capitol pentru ca 200-300 euro medic , 100-150 anestezist , urmeaza paznic (ca doar trebuie sa ai vizite ) , asistente (si sunt in ture) , si sa nu uitam de cele care se vor ocupa de bebe ( pentru ca nu esti in permanenta langa el ) .
Ashera bravo tie , eu nu am fost asa de "harnica"
prima data m-am gandit sa stam de vorba cu medicul de familie ( oricum incepem controalele la ochisori si ORL in mai ) , dar ce le-ai spus pentru programare ???
RAUL bravo asta atitudine , pana va avea medicul o fata de
... abia atunci trebuie sa fim cuminti ![]()
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
Ank83 spune:
Irina si pentru mine DC si forumul a fost cea mai buna carte... de unde am primit si cele mai bune sfaturi... si vazand multe situatii ... inveti multe si repede ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Otim bine ca avut atitudinea asta sa ii arate ca el e capos ca e mare, nu din alte motive...
.. Oricum s-a distrat si medicul copios de circul gratuit
.
A ras de raulito si a zis ca se va face de 2 metri.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
otim spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Otim bine ca avut atitudinea asta sa ii arate ca el e capos ca e mare, nu din alte motive..... Oricum s-a distrat si medicul copios de circul gratuit
.
A ras de raulito si a zis ca se va face de 2 metri..
AnkRaul
17.10.2007
Poze Raulito
cine stie ce viitor Ghita Muresan va fii ??? ( cu tot cu succesul lui si un loc fruntas in Top Capital )
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
otim spune:
Noi cred ca ne indreptam spre partea artistica ![]()
mergem pe varfuri si avem picioare lungi ( toti pantalonii pentru cm nostrii ne sunt scurti daca nu chiar pescaresti ) - deci balerin , facem vocalize cat e ziua de lunga ( mai rar cu baba dada sau goe) si ascultam cu placere Ceaikovski ( avem o melodie pentru bebe ) .
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
Ank83 spune:
mergeti deja???
... ne inscriem de pe acum la spectacole
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
otim spune:
quote:
Originally posted by Ank83