Intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului
Raspunsuri - Pagina 3
petra spune:
quote:
Originally posted by diuna
..... E tarziu sa incep acum? Si daca nu e tarziu, DE UDE SA INCEP? Liceul pe care l-am terminat, liceu sanitar, nu mai exista sub aceasta titulatura, nici nu stiu ce profesori s-or mai fi pastrat la noul profil. Cum si pe cine sa contactez?
Mi-ar placea foarte mult sa ne revedem, daca ma puteti ajuta cu indicatii...please!
Prima data trebuie sa dai de urma cataloagelor si sa -ti scoti de acolo adresele colegilor, fie ele si de la parinti.Apoi mai vezi ce informatii ai - alte telefoane, adrese noi, adrese de e-mail etc.
Dupa ce ai informatiile acestea trebuie sa stabilesti data intalnirii, sa cauti restaurant pentru petrecerea de seara si sa ai un pret macar estimativ al costurilor in care sa incluzi: pretul invitatiilor, timbrele,costul telefoanelor, florile , prajiturile si sampania de la scoala, alte oramente si de fapt cam toate maruntisurile plus bineinteles costul mesei de seara in care se inlcud si profesorii.Totul este estimat la inceput. Eu am si specificat pe invitatie ca este un cost estimativ. Dupa ce ai si aceste date te apuci sa trimiti invitatiile prin posta sau e-mail. TRebuie sa gasesti si profesorii, dar asta mai aproape de intalnire. Dupa ce ai trimis invitatiile astepti confirmarile. Vor fi colegi care vor dori sa vina numai la scoala, altii vin si seara. Oricum eu am zis ca pentru cine vrea sa vina doar la scoala, este gratis.
Cam inainte de vreo 3 saptamani dupa ce esti sigura ca aceasta intalnire se v-a tine si ai primite confirmarile, trebuie sa duci invitatiile la profesori. Eu am ales sa-i caut personal, si sa le dau invitatia insotita de un buchet de flori, mai ales la doamne.
Este multa bataie de cap si munca mai ales in faza initiala cand te apuci sa culegi informatiile. Iti mai trebuie niste ajutoare, 2-3 colegi, si sa mearga treaba mai repede si sa puteti lua deciziile cat mai bine impreuna .
CAm atat pentru inceput! Poate mai complecteaza Arinaa cu experienta ei de organizare a intalnirii de 10 ani ! Asa cum spunea si ea, este greu si la un moment dat parca iti vine sa o lasi balta , dar este frumos in final si desigur emotionant!
Succes!
petra spune:
quote:
Originally posted by Ereena
buna fetelor
ma var si eu in discutie .avem intalnirea de 10 ani in iunie ,deja ne-am aoucat de pregatiri.si-au confirmat prezenta 90% dintre colegi . as avea nevoie de un sfat . vrem sa facem mici cadouri proflir ,ceva personalizat . aveti idee ce ar putea fi? intrebare pt cele care au trecut deja prin asta
O idee de cadou personalizat: sa faceti niste mici cartulii, cu copertile unui carnet de note si sa scrieti cateva randuri despre profesorul respectiv, o amintire haioasa de pe la ora lui si in final chiar si o nota pentru prestatia de acum 10 ani !
Asta a fost ideea noatsra dar nu am reusit sa o facem din cauza ca nu am gasit cine sa ne faca aceste carnete , forma , text etc. Dupa aceea am gasit pe internet fel de fel de firme care se ocupa de tipografie si chestii de astea care le-ar fi putut face, dar era tarziu !
arinaa spune:
Diuna ,exact cum spunea si anterlocutoarea mea,trebuie sa faci rost de adresele colegilor.Eu una am fost la liceu si am rascolit in arhiva(chiar daca liceul nu mai are aceeasi denumire trebuie sa existe arhiva ...) .Asta e primul pas.Urmatorul pas pe care eu l-am facut ...am luat legatura cu diriginta(nu mi-a fost usor pt ca se mutase din judet....)iar deciziile le-am luat impreuna.
Orice intrebare ai,nu ezita ....eu am sa-ti impartasesc din experienta mea personala
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
diuna spune:
Multumesc mult, dar ma gandeam, intru asa...pur si simplu... in cancelarie...Buna ziua, unde este arhiva...?Deci eu chiar nu stiu de la bun inceput cum o apuc...cred totusi ca ma descurc. @arinaa, nu voi ezita!
meems spune:
Delia, si eu merg la intalnire, si cred ca tot o saptamana voi sta si eu (si tot cu copila dupa mine). Am stat si m-am tot gandit... si mi-am dat seama ca as regreta toata viata daca nu m-as duce. Si gandeste-te ca eu plec de pe coasta cealalta a Americii... da' tot acolo (in jud. HD) merg si eu ![]()
arinaa spune:
Diuna nu la cancelarie intrebi de arhiva ....ca prof. nu au nici cea mai vaga idee unde se afla aceasta(iti zic in calitate de profesor).Te duci la secretariat (daca e nevoie faci o cerere in acest sens)....si sper sa dai de o secretara dragutza.
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
DarkBendis spune:
Diuna, din experienta mea iti spun ca de obicei lumea e foarte draguta si intelegatoate in situatiile astea, si te ajuta. Daca , cumva mai dai si de vreun fost profesor (daca e diriginte cu atat mai bine) sigur te vor sfatui (cel putin pe cine sa intrebi de cataloage, cam ce trebuie facut etc) Ca fosta profesoara pot sa-ti spun cu cata emotie, dar si cu cata mandrie ai mei colegi de catedra asteptau sa fie invitati, isi povesteau, isi reaminteau de fostii elevi. Tot ca fosta profesoara, ma gandesc cu regret ca uite, anul acesta, daca as mai fi fost la catedra, as fi primit si eu o invitatie. Dar viata m-a purtat in alta directie
Cand am organizat noi intalnirea de 10 ani (acu... aoleu 6 ani!) una din partile cele mai frumoase a fost contactatul colegilor. Ma rog, nota de plata la telefoane a cam suferit DAR cu atata bucurie sunam, vorbeam cu parintii fostilor colegi, lasam mesaje, mai prindeam la telefon pe cate vreun coleg cu care nu mai vorbisem de atata vreme...iar in urmatoarele zile cand eram eu sunata.. atat de fericiti eram sa ne auzim, sa planuim ce si cum. Chiar daca imi spunea omu' ca uite, din motivul X sau Y nu poate veni...cu ce placere stateam la o tacla la telefon... fie si 15-20 de minute.
Au venit cam jumatate dintre colegi... Culmea, cei care au facut un efort mare sa vina au fost cei care nu mai locuiau in orasul natal. O colega tocmai nascuse de doua saptamani... si tot a venit, a stat doar o ora, la intalnirea cu profesorii, dar s-a bucurat sa vina, si noi ne-am bucurat sa o vedem. Cei ce nu au venit... fiecare si le stie pe ale lui - noua ne-a parut rau ca nu i-am vazut, iar ei au ratat o zi si o seara fantastice. Cat despre fostii profesori... oare la intalnirea urmatoare vor mai fi toti prezenti? Eu sper ca da, dar cine stie?
Se apropie intalnirea de 20 de ani. Abia astept. De data asta, nu voi fi implicata in organizare, sunt la mii de kilometri de orasul natal. Dar voi face tot posibilul sa vin.
M-am lungit ca o zi de post... asa ca inchei.
Duminica faina!
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
carla2005 spune:
Eu am intalnirea de 10 ani pe 24 mai, dabea astept, am avut o relatie deosebita cu colegii de liceu, acum sunt singura cu bebe mic si ma tot suna pe rand care mai de care, fac glume ca stau ei cu copilu cu randul numai sa vin, le-am spus ca oricum vin, sa stea linistiti ca nu scapa de "Creata" de la distractie. Maine vin 3colege in vizita pe la mine, dabea astept sa ma puna la curent cu ce va fi! Ei din cate am inteles s-au intalnit aproape saptamanal, ba ca vine x in oras, ba ca y acum a venit in tara, chestii din astea, imi pare rau ca nu am putut participa fiindca nu am avut cu cine lasa copilul, dar m-au sunat de fiecare data din oras ceea ce pentru mine a contat enorm! Va povestesc cum a fost!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
Delia21 spune:
Meems,tot asa am zis si eu...ca mi-ar parea rau sa pierd o ocazie care vine doar o data la 10 ani.Buba cea mare este ca pot sta acolo doar o saptamana,din cauza scolii,....ca altfel....nu as mai fi stat pe ganduri.Adica ..una este sa platesti caruta de bani ,plus oboseala,dar stai 2-3-4 saptamani,ai timp sa te dezmeticesti,sa te bucuri de familia de acolo,sa-ti plimbi copilul pe cararile pe unde ai copilarit,....si din pacate alta e sa poti sta o saptamana.Asta,...e,zarurile au fost aruncate,biletele's cumparate,ma duc....si ma rog celui de sus sa-mi dea putere sa ajung si sa ma intorc cu bine.La dus plec cu mama,dar la intor de una singura......si am un bilet de toata uratenia,din timisoara spre Viena,stau acolo 5 ore,apoi spre Washington,stat si acolo 6 ore,apoi spre Charllote,stat acolo 3 ore,si in final ajung si eu la miezul noptii la West Palm Beach.Unde nu ma asteapta nimeni caci mandrul meu e la New-York,....deci pune pruncu in masina...si condu dupa 24 de ore de stat prin avion si aeropoarte.Dumnezeu e mare....si sper sa ma ajute si de data asta sa iasa totul bine.Gandesc pozitiv si vad si partea plina a paharului....dar as minti sa spun ca nu mi-e teama de drumul ala de la intors.Asta e.....ce sa fac daca nu l-am gasit pe Tom Cruise la timp....ca are avion personal![]()
ni-na spune:
Inainte sa initiati acest topic am vb intamplator cu un fost coleg si am hotarat sa facem si noi intalnirea de 20 ani.Bine,noi ne gandeam sa mergem intr-o tabara din zona sa ramanem o noapte ,sa depanam amintiri si sa nu dam pe la liceu.....fugim de el si acu dupa 20 ani ca-n adolescenta.Citindu-va constientizez ca ar fi mai emotionant sa mergem in clasa,sa ne intalnim cu profesorii,insa,multi sunt "pe taramul nesfarsit al vanatorii"...chiar si cel de romana care ne-a explicat expresia nu mai este,unu-i politician(cel de mate)iar cel de fizica este director la alt liceu.Fara profesori s-ar mai numi intalnire de 20 ani de la terminarea liceului?Am un an la dispozitie sa organizez asa ca astept pareri.