Intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Delia, concentreaza-te acum pe bucuria revederii si incearca sa nu te ingrijorezi prea tare pentru drumul de intoarcere. Si nu uita ca de multe ori atunci cand ne e cel mai groaza, atunci se aseaza lucrurile cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am fost si nu imi pare rau deloc.Unele lucruri in viata chiar nu au pret si asta e unul dintre ele,sa te vei cu ai tai,cu cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Din pacate, in cazul meu si al colegilor mei, intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului nu a avut loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Salut. Si eu o sa particip anul asta la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului. Si sunt in cautare idei. As vrea sa le luam cate un cadou profesorilor, dar nu ma pot hotari. Vreau sa fie ceva care sa le ramana, sa nu fie extrem de scump, sa si foloseasca la ceva si care sa nu fie personal. Ma gandeam la un stilou mai bunicel, dar nu sunt deloc hotarata. Voi ce cadouri le-ati facut profesorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Salut
Ma ocup si eu de intalnirea de 10 ani ... si m-am inpotmolit putin la textul pentru invitatia profesorilor... Nu aveti voi ceva modele?

La capitolul cadouri ... faceti atentii doar dirigintei/dirigintelui... sau tuturor profesorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Noi sper sa avem anul acesta intalnirea de 15 ani de la terminarea liceului ... de ce nu? Am avut-o si pe cea de la 10 ani, doar doua clase si doar la restaurant, fara liceu si profesori. Nu stiu de ce ca n-am organizat eu. Acum m-am trezit eu sa ne adunam si la 15 ani, mai ales ca la 10 au venit putini si am intalnit alt entuziasm. Eu i-am gasit cautand numele pe google, pe facebook, skype, etc si intreband colegii pe care ii gaseam de altii cu care a pastrat legatura. Dar numai clasa noastra. Si am reusit sa avem o pre-intalnire dupa Paste in orasul natal. Am fost cam 15 plus perechile. A fost frumos. Sper in toamna sa organizam si intalnirea-intalnire de care se va ocupa altcineva care locuieste in acelasi oras.
Ca si cadouri mie mi-ar placea sa oferim fiecarui profesor un calendar cu maxime pentru succes, le stiti? E 50 ron unul si nu sunt datate, asa ca pot fi folosite in toti anii care vor urma. Aici sunt:
http://www.cartespirituala.ro/product_info.php?products_id=3010&osCsid=af230bd18c3fdffc9e6ee6246a08ab00
Eu le-am gasit si in librarii in Bucuresti. Sunt destul de recente pe piata, poate nu le au deja profesorii, asta nu stiu ...
Succes!

Mihaela Zaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La noi nu s-a organizat nici o intalnire. Sunt 13 ani de cand am terminat liceul, mi-ar fi placut ca dupa 10 ani sa-i vad pe toti. Cred ca s-au imprastiat care incotro, probabil nu s-a mobilizat nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Dar la 10 ani de la terminarea scolii generale se organizeaza( teoretic) ceva ? Eu am anul asta 10 ani. Am tinut legatura o vreme cu 2-3 colegi, pe mess. De ceilalti nu ma stiu nimic. Pe unii i-am gasit si eu pe Google, Facebook si Hi5. Multi au ramas neschimbati, in sensul ca nu si-au intemeiat familii.Ma gandesc ca nu sunt nici interesati de vreo intalnire in sensul asta. Eu una mi-as dori f mult. Parca e mai altfel decat la liceu. Ne-am despartit copii/adolescenti si ne-am regasii oameni maturi, poate casatoriti, poate oameni de afaceri.....

_
Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea ( Nicolae Iorga )

Mergi la inceput