Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2
Raspunsuri - Pagina 15
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anduta78 Noi suntem foarte multumiti de Gradinita Tonya ... Locatie , zona este super , nu este la strada nu e trafic intens nu e galagie!! Personal 5 puncte cu felicitari Dotari 5 puncte Curatenie 5 puncte nu stiu cum reusesc dar mereu este luna acolo! Mancarea 5 puncte(copilul meu mai nou mananca ciorbita zilnic pe langa felul 2 si desert asa ca WOW) Activitati in gradinita 5 puncte Activitati extracuriculare 5 puncte o sumedienie de optionale chiar imi place ce fac acolo!! Deci din tot sufletul 30 de puncte !! O zi minunata va doresc tututor si cine stie poate ne vedem la sedinta cu parintii :) |
Avand in vedere:
- parerea proasta a unor parinti vizavi de serviciile acestei gradinite;
- prezenta ei pe lista neagra a ARACIP;
- dotarile slabute (TV-ul care pare mai rasarit in imagini, este mai degraba un minus), inghesuiala si aspectul de cazemata relevate chiar de galeria de imagini online a gradinitei;
- multimea postarilor tale care lauda excesiv si la superlativ aceasta gradinita;
nu se poate trage alta concluzie decat ca prea faci reclama agresiva (interesata?) gradinitei.
anduta78 spune:
Da am avut multe postari referitoare la Gradinita Tonya. de ce ? Pentru ca atunci cand eu cautam gradi pentru baiatul meu nu s-au inghetuit prea multi sa imi raspunda, iar cei care au facut-o mi-au recomandat mai mult gradinitele carora li se face o gramada de publicitate " agresiva" dar cu o sumedenie de copii in grupa. Eu nu am obligat pe nimeni sa urmeze exemplul meu, doar mi-am exprimat opinia mea de parinte cu copil la aceasta gradinita. Referitor la acreditare , este in curs, dar la varsta asta pe mine personal pentru baitul meu ma intereseaza mai mult dezvoltarea comunicarii si integrarea in colectivitate mai mult decat o hartie , dar asta este parerea mea. Tu ma "acuzi" pe mine ca fac reclama agresiva iar eu zic ca faci reclama negativa si sincer nu stiu de ce ."multimea postarilor tale care lauda excesiv si la superlativ aceasta gradinita" cum ai spus tu o fac pentru ca sunt FOARTE MULTUMITA si cu asta cred ca am spus tot.
O seara frumoasa mamicilor :)
sweetmelon spune:
Poate ar trebui sa deschid un subiect nou pe aceasta tema dar scriu la subiectul asta pt ca eu in sectorul asta caut gradi. Am o intrebare: Ii obliga la gradi sa stea pe scaunele mai mereu, chiar daca ei nu doresc sa faca asta? am citit pe aici pe la un subiect si m-am ingrozit. Nu mi se pare normal! Este chiar asa de greu de gasit o gradinita cum caut eu? Adica vreau pur si simplu sa imi trateze copilul frumos, sa nu fie constrans, speriat sau silit sa faca absolut nimic. Macar la gradinitele particulare, unde sunt mai putini copiii ar trebui sa fie in stare sa faca acest lucru. Asa cum este acum in voga subiectul antibone,cred ca pot fi traumatizati copiii si in gradinite. Sunt mici si nu prea spun acasa tot ce se intampla pe acolo.
anduta78 spune:
Buna
Chiar nu stiu cum se face la unele gradinite deci nu as vrea sa ma exprim in necunostinta de cauza. Sfatul meu este sa te duci sa vizitezi cateva gradinite si probabil atunci ai vedea si copilutii in timpul orelor. Sunt mai multe gradinite in sectorul 2 si multe au si transport deci important este sa iti faci timp cateva zile sa vizitezi cat mai multe. La fel am facut si eu si am avut noroc pana la urama sa gasesc una care sa imi plca cu adevarat si DA sunt foarte multumita
Bafta multa iti doresc :)
sweetmelon spune:
Andutza, problema este, cum s-a mai discutat pe acest forum, ca intr-un fel se poarta personalul cand esti tu de fata ca parinte si in altul cand raman numai ele cu copiii. Cred ca varianta ideala este supravegherea video, care vad ca nu prea se practica. Si nu pot sa nu ma intreb: de ce oare? Nu cred ca este f costisitor un astfel de sistem si pana la urma ar putea mari taxa cu cateva sute de mii, cre dca multi parinti ar fi deacord. Cred ca au prioritate gradinitele cu supraveghere video. Stiti ceva gradinite in sectorul 2 care sa aiba?
anduta78 spune:
Eu nu prea sunt de acord cu supravegherea video , prefer sa "citesc in ochii" copilului meu daca este fericit acolo sau nu.Seara cand il aduc pe al meu acasa el tot ar mai vrea, iar in weekend imi sta in fata usii de dimineata sa plece la gradi . uneori il mai lasam si ij weekend la gradi ca au si program de weekend la cerere si este CEL MAI FERICIT. Zic ca nu sunt de acord cu supravegherea video pt ca noi putem fi exagerati si parca nu as vrea sa ma bag si le las pe educatoare sa isi faca treaba , in cazul nostru este SUPER , sigur am auzit si de cazuri in care copilul nu s-a adaptat Noi am inceput la program 8-14 iar in mai putin de o luna statea pana la 18 ca vroia si nani cu copilasii. Sunt convinsa ca noi ca parinti ne cam dam seama de cum sunt educatoarele foarte usor , asa ca supraveghrea video nu face mereu totul. La tonya unde suntem noi vad ca se joaca mult si il vad pe fimiu si acasa coloreaza, se preface ca citeste povesti si o face cu intonatie, canta , deci din punctul meu de vedere fac lucruri dragute acolo si cred ca o fac cu suflet . Sincer te "simt" ca esti un pic tensionata, asa eram si eu cand cautam iar acum sunt tare fereicita, a fost sa fie sa gases gradi super si sincer iti doresc si tie sa ai acelasi noroc.
Daca te mai pot ajuta cu ceva sa ma intrebi , daca te pot ajuta o fac cu placere :)
O seara frumoasa
sweetmelon spune:
Sunt f tensionata, e adevarat. Asta pt ca nu gasesc ceva pe placul meu in totalitate. Mi se pare greu sa ai grija de atatia copii, ba chiar sa ii faci pe toti sa se simta bine, sa nu planga, sa nu se plictiseasca. Mi-e teama ca au niste metode nu chiar ok ca sa ii tina in frau. Eu sunt pro supraveghere video, mi-ar placea sa gasesc o gradinita cu aceasta optiune.
Totusi, intre bona si gradinita nici nu cred ca se poate pune in balanta macar, categoric gradinita este mult mai ok dupa parerea mea. Am vazut si eu atatea bone in parc care nu fac decat sa barfeasca parintii copiilor(deci pe cei care le platesc) si sunt mai atente la discutia lor decat la copii. or fi si exceptii, eu nu prea am intalnit.
bav spune:
am fost si eu acum cateva zile si am vazut Vise, Arlechino , stiu gradinita Happy place , mai este una pe vatra, vis a vis de aprozar si din toate am ales sa il duc pe Boris din toamna la Vise, program 8-12,30
mi s-a parut cea mai buna gradinita, cu exceptia faptului ca nu poti face adaptarea treptat, adica lasi copilul la usa, din prima zi, si plecidar speram ca perioada de adaptare nu va fi prea lunga
sweetmelon spune:
Bav, pe ce criterii ai ales Vise? Intreb ca si eu trebuie sa aleg intre cam aceleasi pe care le-ai enumerat tu. Ce ti-a displacut la restul sau ce ti-a placut f mult la asta?
bav spune:
sweetmelon, eu stiu gradinita Vise din povestirile mamicilor din parc care au copii acolo si toate au fost multumite
acum 2 saptamani am fost sa vad cum este gradi si am ramas placut impresionata de curatenie, dotari, baile speciale ptr. copii( numai ptr. ei si nu comune), au bucatarie proprie, curticica marisoara, deci ok ptr. varsta lor, camere web peste tot instalate( mai putin in baie)si ptr. o mama exagerata ca mine asta a fost o mareeeeeeeee bila alba
la Arlechino nu mi-a placut directoarea absolut deloc, nu m-a lasat sa ma uit in camere si in bai, insistand sa imi arate niste filmulete inregistrate cu copii, salile de clasa sunt destul de inalte si mi s-a parut cam frig, curtea este cimentata si oricum pana in primavara nu ii scot pe copii mici afara, iar primavara si vara ii scot numai in curte, desi gradinita este langa parc
eu sunt foarte hotarata cu Vise si o sa il inscriu de luni, ca sa fiu sigura ca nu am probleme cu locul, o sa inceapa cu programul scurt de la 8-12,30 si avand bona o sa il ia dansa de la gradi