Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

Buna,

Si pe mine ma intereseaza gradinite in sectorul 2 (Colentina, Tei) dar numai de stat.
Azi incep si eu cautarea (sper sa nu fie prea tarziu).
Absoluta, Alexamaria a-ti gasit ceva bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui SEPH0RA

Buna,

Si pe mine ma intereseaza gradinite in sectorul 2 (Colentina, Tei) dar numai de stat.
Azi incep si eu cautarea (sper sa nu fie prea tarziu).
Absoluta, Alexamaria a-ti gasit ceva bun?

Buna Sephora,

am mai scris un mesaj dar nu stiu daca a ajuns la tine. Te intrbam daca tu ai nevoie de gradinita sau de cresa ? Copilasul tau are deja 3 ani sau aproape 3 ? Eu as avea nevoie de cresa sau de o gradinita unde sa primeasca bebei de 2 ani sau sub ani chiar. Pentru gradinita sunt cateva prin zona si cea de pe strada Teiul Doamnei avea afis in geam ca "se fac inscrieri" !
Daca mai aflu ceva dau de stire.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Aveti idee cind incep inscrierile la grad de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Cred ca undeva in iunie, din cate stiu. cel mai bine mergi la gradi vizata de tine si intreaba acolo. O atentie, o maslina, si cred ca se rezolva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Georgeasca

Aveti idee cind incep inscrierile la grad de stat?

Salut,

Nu stiu daca iti este utila informatia insa pe strada Teiul Doamnei (spre parcul Tei sau Brotacie cum se numea inainte ) s-a extins o gradinita de stat si aveau afis in geam inca din luna ianuarie ca " se fac inscrieri" . Poate n-ar strica sa mergi sa intrebi acolo asta bineinteles daca iti este de ajutor.

Week-end placut.

Mergi la inceput

Alexamaria iti recomand cu caldura Cresa Ciobanasului. Este la Piata Muncii. Vlad merge acolo de la 1,2 ani si sunt foarte multumita. In afara de mici raceli si muci, nu am avut probleme majore cu el. Au foarte mare grija de ei. Sunt 3 ingrijitoare si o asistenta care fac cu schimbul: doua dimineata si doua dupa-amiaza iar la pranz turele se suprapun si, deci, sunt 4 doamne la 15-20 copii. Acum au inceput sa ii invete cantecele, poezii, jocuri. Parca imi pare rau ca trebuie sa mearga la gradinita.
Mai este o cresa pe Aleea Sinaia (Doamna Ghica). Acolo o are sora mea pe fetita. Nu se compara cu Ciobanasului...

Al meu face 3 ani in iulie. Am fost la Gradinita 276 (Suveica) si mi-a spus sa revin deoarece inca nu le-a venit nimic de la Inspectorat (diagrama sau ceva de genul asta). Acelasi lucru mi-a spus si la Gradinita 7 de pe Maica Domnului. Aici mi s-a spus ca, nu cred ca vor mai fi probleme anul asta, deoarece gradinita s-a mai extins cu vreo 200 locuri. Si Gradinita 234 "Zori de zi" s-a extins, dar acolo nu am apucat sa vorbesc cu nimeni.
Ma intereseaza mai mult Gradinita 276 (deoare suntem cel mai aproape de ea), daca are cineva copilul acolo va rog frumos dati un semn.

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Citat:

Alexamaria iti recomand cu caldura Cresa Ciobanasului. Este la Piata Muncii. Vlad merge acolo de la 1,2 ani si sunt foarte multumita. In afara de mici raceli si muci, nu am avut probleme majore cu el. Au foarte mare grija de ei. Sunt 3 ingrijitoare si o asistenta care fac cu schimbul: doua dimineata si doua dupa-amiaza iar la pranz turele se suprapun si, deci, sunt 4 doamne la 15-20 copii. Acum au inceput sa ii invete cantecele, poezii, jocuri. Parca imi pare rau ca trebuie sa mearga la gradinita.
Mai este o cresa pe Aleea Sinaia (Doamna Ghica). Acolo o are sora mea pe fetita. Nu se compara cu Ciobanasului...

Al meu face 3 ani in iulie. Am fost la Gradinita 276 (Suveica) si mi-a spus sa revin deoarece inca nu le-a venit nimic de la Inspectorat (diagrama sau ceva de genul asta). Acelasi lucru mi-a spus si la Gradinita 7 de pe Maica Domnului. Aici mi s-a spus ca, nu cred ca vor mai fi probleme anul asta, deoarece gradinita s-a mai extins cu vreo 200 locuri. Si Gradinita 234 "Zori de zi" s-a extins, dar acolo nu am apucat sa vorbesc cu nimeni.
Ma intereseaza mai mult Gradinita 276 (deoare suntem cel mai aproape de ea), daca are cineva copilul acolo va rog frumos dati un semn.

Multumesc anticipat!

Multumesc Sephora,

Multumesc pentru sfatul legat de cresa ! Eu am sunat la cea de pe aleea Sinaia si m-au cam dezarmat ! Mi-au zis ca vora vea 20 de locuri in toamna ! Si am inteles ca e o nebunie teribila cu inscrierea ! Nu e departe de tine totusi la vatra Luminoasa ? Inteleg ca locuriesti in zona Tei !!! Eu am serviciul in Floreasca si as avea de mers pe Stefan cel Mare (sau cel aglomerta mai corect spus !!! ) . Voi suna si acolo totusi ! Multumesc tare mult !

Despre gradinite nu stiu mare lucru deocamdata ! Stiu doar ca cei de la Zori de zi construiesc acum inca un corp de cladire. Si am mai vazut ca si cei de la gradinita nr. 7 cred - cea din spatele magazinul Domino va avea un corp nou de cladire ! Urmareste si acolo!

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Da este cam departe dar, am preferat pentru ca, nu se compara cu cea de pe Sinaia.
Noi avem masina si il mai ducea si sotul meu.
Cand l-am inscris am stat o noapte la poarta cresei si s-au facut liste. Parca pe 30 iunie seara. Pana atunci nu am facut nimic (relatii, spaga sau altceva). Pur si simplu am stat in noaptea aia sa fim pe lista printre primii, dar am inteles, ca oricum sunt care mai renunta din diverse motive, sau poti sa il inscrii la program prelungit chiar daca il iei la 5.

Mergi la inceput

Citat:

Da este cam departe dar, am preferat pentru ca, nu se compara cu cea de pe Sinaia.
Noi avem masina si il mai ducea si sotul meu.
Cand l-am inscris am stat o noapte la poarta cresei si s-au facut liste. Parca pe 30 iunie seara. Pana atunci nu am facut nimic (relatii, spaga sau altceva). Pur si simplu am stat in noaptea aia sa fim pe lista printre primii, dar am inteles, ca oricum sunt care mai renunta din diverse motive, sau poti sa il inscrii la program prelungit chiar daca il iei la 5.

Sephora multumes cfoarte mult pentru tot ce mi-ai povestit ! Voi merge sa vad pe unde e cresa ciobanasul in primul rand ca pina in iunie mai e ceva timp. Sper sa fie in regula cu inscrierea fiindca pile nu am ! As vrea sa te rog sa imi mai povestesti ceva cand ai putin timp. Cum e cu inscrierea la program prelungit chiar daca pe copil il iei la 5 ? Recunosc ca sunt novice in ce priveste povestea asta cu cresele, gradinitele etc. !!! Stii cumva sa imi spui si ce taxe se platesc ?

Multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Buna mamici!
Noi suntem foarte multumiti de Gradinita Tonya unde este baietelul meu . Este in zona Vatra Luminoasa si merge de aproape un an . Cand am mers acolo imi era frica ca mi-l dau acasa in 2 zile haha era un copil foarte agitat, nu cominica deloc, facea decat la papmers...acum este diferit , se poate cominica cu el, spune o gramada de cuvinte si a folosit WC la foarte scurt timp dupa ce a inceput gradi.
Am inceput cu programul scurt pentru o luna de la 8-14 cu masa inclusa este 700 ron, dupa care am fost curajosi si am trecut la programul 8-18 .La ora 18 mi-l aduc acasa ca au asigurat si transport iar baietelul meu vrea inapoi la gradi. ce sa zic ma bucur ca asta este semn ca e fericit acolo.Deja doarme la pranz si cand este acasa, se pare ca si-a format un program pretul mi se pare rezonabil 1000 ron pentru mese si somn si scoala . Au si varianta 8-20 dar nu este cazul la noi . Mancarea este foarte buna si fimiu a inceput sa manance de toate de cand este acolo, dormitorul este asa frumos cu patuturile alea portocalii...ce sa zic este un vis si ma bucur teribil ca am ales gradinita asta . Sper ca am putut ajuta cateva mamici sa isi faca o parere despre gradinita. Daca ar fi sa dau un punctaj..
Locatie , zona este super , nu este la strada nu e trafic intens nu e galagie!!
Personal 5 puncte cu felicitari
Dotari 5 puncte
Curatenie 5 puncte nu stiu cum reusesc dar mereu este luna acolo!
Mancarea 5 puncte(copilul meu mai nou mananca ciorbita zilnic pe langa felul 2 si desert asa ca WOW)
Activitati in gradinita 5 puncte
Activitati extracuriculare 5 puncte o sumedienie de optionale chiar imi place ce fac acolo!!
Deci din tot sufletul 30 de puncte !!
O zi minunata va doresc tututor si cine stie poate ne vedem la sedinta cu parintii :)

Mergi la inceput