Lista Gradinite - bila alba /bila negra - sector 2
Raspunsuri - Pagina 13
catrinik spune:
Noi lucram acasa, asa ca nu imi e greu cind sta acasa.
Numai ca ii este mult mai bine la gradi.
Edit: la grupa mica sint copii de la 1.8 ani la 3 ani si ceva.
Media de virsta e cam de 2 ani si un pic.
Deci sint destui copii mici, care s-au adaptat. Inseamna ca le e bine.
sweetmelon spune:
Da, corect.
Acum despre sedinte cu parintii, am inteles ca nu se fac. Dar directoarea este disponibila pt discutii? Sau macar educatoarele?
Ideal sa lucrezi de acasa!
catrinik spune:
Da este disponibila.
Cu educatoarele nu prea am vb. Ce probleme am avut le-am discutat cu directoarea.
adialex spune:
pt fetele care au copilasi la gradinita Little Friends, ma intereseaza si pe mine care este pretul pt program 8-14? am intrat pe site-ul lor, mi-a placut ce am vazut, am citit impresii bune despre ei, dar nu au afisate preturile;
ma puteti ajuta?
multumesc
sweetmelon spune:
Ma intereseaza si pe mine pls o gradinita in sectorul 2 unde educatoarea de la grupa mica are f multa rabdare, e f calma si iubeste intr-adevar copiii. Exista asa ceva? Sper ca da. Si ideea ar fi sa fie tot educatoarea aia si in septembrie cand incepem noi.
mussette spune:
baietelul meu termina grupa pregatitoare. Educatoarea s-a schimbat dupa anul nou, dar imi place f. mult. Are experienta, stie cum sa-i ia pe copii. Probabil la toamna va lua grupa mica- asta ramane de sa vorbesti la gradinita. Daca vrei vorbim pe PM
mussette
dariana spune:
despre gradinita 135 are cineva informatii?
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
alexamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Sunt si eu interesata de o cresa sau gradinita care sa primeasca de la 2 ani in zona D-na Ghica , Lacul Tei. |
Buna,
am vazut ca si tu cauti cresa/gradinita in aceeasi zona ca si mine. Fetita mea implineste la vara 2 ani si as vrea sa gasesc ceva din timp. M-am ganditi ca daca comunicam poate gasim ceva bun impreuna.
Si eu sunt noua pe aici si invat abia acum cume cu forumul.
Multumesc,
SEPH0RA spune:
Buna,
Si pe mine ma intereseaza gradinite in sectorul 2 (Colentina, Tei) dar numai de stat.
Azi incep si eu cautarea (sper sa nu fie prea tarziu).
Absoluta, Alexamaria a-ti gasit ceva bun?