Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Un strop de limonada as vrea si eu
KRISS poate ai motivele tale pt care ai renuntat la alaptat .Dar iti spun din experienta ca nici sanii mei nu mai sunt tari,betonati , ba dimpotriva sunt moi si flescaiti ,dar inca mai alaptez .Recunosc insa ca i-am mai dat si lapte praf cu biberonul (norocul meu ca l-a acceptat ),dar am motivele mele pt care am ajuns in situatia asta (Oana , cred ca le intuieste ) si daca e cineva curios pot detalia .Nu e asa de usor cu 3 copii Bogdan are 10 luni si inca suge f mult la san desi are si mese de legume , fructe , cereale .Ei , dar cind are o problema de sanatate si le refuza pe acestea ,sanul e sfant .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

beyyyyyyyy,NU am renuntat la alaptat, ci vroiam completare!!!!!!!!
eu radeam ca diana era singurica care zis ca ma intelege..nu insemna ca eu am ceva cu voi..decat caimi sunteti cu toate dragi
ma bucur ca sunteti f insistente si dati sfaturi f bune pt noi mamicile incepatoare..
am vrut sa merg cat mai mult pe lapte..san +completare praf,,si sa incep de la 6 luni cu diversificarea..acum puteti spune ca deja incepusem caci ii dau suc..in fine poate am fost eu capoasa, desi de felul meu nu-s.am vrut ce-i mai bun pt ea ai vreau in continuare..stiu ca cerealele nu-s bune in cantitati mari..nu vreau un copil gras, ca suntem eu si sotul si stiu cum e..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Zilele astea am adunat vreo cateva lamai... Asa ca am limonada la discretie... Mai doreste cineva?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

asta imi place f tare
http://good-times.webshots.com/photo/2744311930077540859bMAEBA

mie imi place "rozzzz", .

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

carmen,da si aia!mi-e cam greu sa o prind zambind sau chicotind..
am inceput sa chelim..deja avem o gaurica langa ceafa..lasa de-a par ..zici ca e pisicutaabia astept sa ii prind fundite, clamite..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Asa ca am limonada la discretie... Mai doreste cineva?

eu, .

P.S. si eu am luat azi o pauza de forum, .

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Toate ati plecat la oana la limonada.

Spuneai Oana ca ma admiri.Sunt departe de a fi o mama model.Fac si eu ce pot si uneori mai putin decit as putea.
Povestea cu intorsul la servici e mai lunga.La vlad am stat un an jumate acasa si m-a afectat mult .Atunci nu aveam internet, sotzul cum termina serviciul venea acasa si avea meditatii(aveam mai mare nevoie de bani atunci) si ma ajuta cind putea ,mamele nu veneau deloc caci de,stateam acasa.Eu eram la primul copil,un copil energic,eu speriata uneori de el,nu ma simteam stapina pe situatie.
Si mi-am promis ca daca mai am un copil sa am grija si de mine.Asa ca atunci cind am plecat in concediu am anuntat ca ma intorc in semestrul II .in februarie cind era timpul sa incep scoala sincer as mai fi stat acasa dar daca am promis...Totusi acum ma simt bine cu toate ca multa lume a criticat decizia mea. Fac fata situatie ,nu e tot timpul cel mai curat la mine in casa,nu am n feluri de mincare dar e ok.
Nu stiu ce-mi veni sa va povestesc toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Kriss, eu stiu ca iti suntem dragi si de aceea iti scriu. Ca si tu mi-esti draga. Si tocmai, pentru ca nu vrei sa renunti la alaptata, ci vrei sa-i dai completare nu intelegeam. Dar, desigur, stii mai bine. A! eu credeam ca si produsele de baie sunt tot pentru amandoi.

Gata fug, s-a trezit copilul
Mai vb maine dimineata

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Zilele astea am adunat vreo cateva lamai... Asa ca am limonada la discretie... Mai doreste cineva?

Miha, arunca si la mine o limonada...............

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Dar iti spun din experienta ca nici sanii mei nu mai sunt tari,betonati , ba dimpotriva sunt moi si flescaiti ,dar inca mai alaptez .Recunosc insa ca i-am mai dat si lapte praf cu biberonul (norocul meu ca l-a acceptat ),dar am motivele mele pt care am ajuns in situatia asta (Oana , cred ca le intuieste ) si daca e cineva curios pot detalia .

eu sunt curioasa!

vin si eu in clubul celor cu sanii moi si flescaiti!!!

Mergi la inceput