Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by gabiarama
Un strop de limonada as vrea si eu![]()
Zilele astea am adunat vreo cateva lamai...Asa ca am limonada la discretie...
Mai doreste cineva?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nu vrei sa recunosti, ca ti-am trimis eu un sac de lamii

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by kriss79
asta imi place f tare
http://good-times.webshots.com/photo/2744311930077540859bMAEBA
si asta http://good-times.webshots.com/photo/2269432520077540859gIzzFc

, e o scumpa, imi vine sa o pap toata 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Bianca Antonia de Ella
Miruna Maria de Aurelia
La multi ani, Claudiah!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Danielle , unt fara sare-president am luat din Selgros .
Oana, de unde luati pestele-pangasius ? Sanatate baietilor.
Kriss,Diana,
.Multumim de urari.
Kriss, ma bucur ca a papat Alessia.
Irina, sa va fie de bine vacanta.Bine ati revenit. ceva detalii traseu , preturi?
Gabi, frumoasa-i gradina dvs , sa ne dai foto si cand infloresc rasadurile.
Michelle, ma bucur ca sunteti bine.
Diana , pe unde ati mai fost?
Ralu, ce faci?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
addiana spune:
La mai multe lunitze Bianca si Miruna! 
danelutza da' de unde aveai tu un sac de lamai????![]()
celia ce-ti mai fac copilasii? am auzit ca o sa se faca clasa 0 la scoala in loc de grupa pregatitoare la gradinita!
Danelutza spune:
Diana de la rudele sotului din Calabria, nu-i un sac, doar o ladita
. Mai am si in copacul din gradina, dar sint doar vreo patru.
Le storc miine dimineata si va astept la limonada proaspata 

mariussimiuc spune:
Moamaaaa...ce succes a avut limonada mea...
Acu va servesc si cu tort daca vreti
si cu o Margarita,ca am culcat copiii.
Facem party? 
Carmen,tu ce dai de baut...asa,ca tot ai facut pauza de forum...![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
Si io si io o limonada ![]()
Simo
mami de Matei
Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam
mihamora spune:
La multi ani Bianca Antonia si Miruna Maria! 

LA MULTI ANI CLAUDIAH! 

Hehe , da faceti pauze toate :) o sa fac si eu na, sac! Ce numa voi sunteti mai cu mot 
Foarte scumpa Alessia ,Kriss pupam fetita mancacioasa, si al meu mananca din nou si sunt tare fericita.
Miha - vreau tort, limonada nu , ca deja sunt o acritura
Party ,da!
Oana - multa sanatate in continuare lui Victoras.
Diana am vazut o poza cu fetele in balta, super! Cred ca ai pus tu mai multe pe aici dar eu am sarit..
Celia - voi ce faceti?
Raluca - unde esti?
Monica - subscriu la ce zice Oana, si eu te admir!
Danelutza - am facut si eu ieri piept de curcan crocant la cuptor, a iesit super
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
alynta27 spune:
Salutare!
Gabi, Oana ma gandesc sa-l dau pe David la cresa de la 2 ani. Am inteles ca trebuie facuta cerere cu un an inainte pentru a avea loc. In ideia asta am intrebat si de gradi, pentru o cerere in avans. Gabi si mie mi s-au muiat sanii si bineinteles s-au lasat. Eu credeam ca e semn ca laptele e pe finish! Tu ai alta explicatie?!
Oana sanatate lui Victor! Andrei, nepotelul, creste! A fost azi pediatra la el si a spus ca e bine! La o baita a adomit in apa! Il mancam de drag ce ne e!
Irina bine ca si-a revenit bebe! Daca mai ai probleme iti spun ce regim i-am aplicat lui David si medicatia.
Mihamora ce mai face Domi?
Miha ce se mai aude cu concursul?
Kriss e asa dulcica Ale cand rade!
Ella ce mai face Bianca?
Ralu pe unde umbli? Ce mai zici?
Noi am fost azi la plimbare in Alexandru. Am cumparat fructe de la piata! Bineinteles ca baiatul a dormit trei sferturi de drum! Noroc cu carutul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!