Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Tuscut am vazut pozele din Italia- f.frumoase, ma bucur ca v-ati simtit bine si mititica a fost cuminte.

Oana sunt de acord cu tine in ceea ce priveste alaptatul; din pacate Amaliei nu-i ajunge laptele meu si de aceea ii dau completare cu lapte praf dar am de gand sa o alaptez atat cat vrea ea sa suga.

pentru Bianca sa se faca repede bine.

Gabiarama f. frumoasa gradina ta. Eu vreau sa pun niste panselute afara in jardiniere dar m-am gandit ca e cam frig afara, tu ce zici?

Noi azi cred ca iesim putin afara ca vad ca se face frumos. Amalia mea s-a trezit azi la ora 12, nu-mi vine sa cred cat a dormit, aseara la 1 nu avea somn si azi nu se mai dadea sculatului. Ieri a papat f. bine, si supica si pireu, sa fie cu deochi.
ma duc la ea ca a inceput sa maraie, cred ca s-a plictisit sa se joace singurica.
O zi buna la toata lumea.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Se pare ca Miha a terminat treaba , iar celelalte fete au plecat in vizita Oare s-a gindit vreuna sa ii duca si Oanei o cafea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Si daca tot am ajuns aici: Kriss, tare am sa-ti spun o vorba: de ce, mama, te tot chinui sa-i dai fetei lapte praf? Nu ti-e clar ca NU VREA!!! Chiar crezi ca trei feluri de lapte pot sa nu-i placa? Daca nu ia in greutate, de ce nu incepi sa-i dai cereale cu laptic de-al tau? Sau din cele cu apa, daca nu te poti mulge? pe bune, ti-am tot spus si repet, cu riscul sa devin sacaitoare: ai o fata frumoasa foc! Dar si desteapta pe masura! Ptiu, sa nu-i fie de deochi. De ce nu vrei sa o asculti si pe ea?

Am mai spus si eu asta o data dar...
Si am mai vrut sa o spun o data capitolul trecut,dar am avut niste factori disturbatori prin zona,m-am luat cu latele si am uitat...
Cristina,draga...eu una nu te inteleg...tii cu dintii sa-i dai lapte praf cand e clar ca nu-i place.Erai suparata ca plange...poate ca plange chiar de foame...Sau poate ca nu-i place cu biberonul...Cristina i-a luat Amaliei o canita cu cioc de silicon de la NUK,incearca si tu...Daca nu...asta e...cu lingurita. Ia pune niste cereale in lapticul tau si dai cu cana sau cu lingurita...Si vezi cum reactioneaza...
Si cu asta am incheiat...nu mai spun nimic...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana o de la scoala.Stiu ca-ti place.Si ti-ar place si la noi la scoala. De cite ori o vad pe Monica(Moga) ma gindesc la tine.Cu toate ca vorbesc mai mult cu tine decit cu ea.
Ma bucur ca baietii nu sunt mai rau.
Referitor la raceli sa-ti spun ceva...fratele meu pina la 7 ani facea pneumonie in fiecare primavara dar de-atunci nimic.Si are 25 de ani.Nu stiu explicatia dar poate psihic te ajuta cumva.Te intzeleg perfect mai ales ca stiu ca sunt in jurul tau persoane "binevoitoare" care comenteaza.
Eu zic ca atita timp cit nu e nimic prea grav sa stai cit de cit linistita. pentru tine si baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cu toate ca la nici 7 luni m-am intors la serviciu(intr-adevar un serviciu lejer si cu colegi care ma ajuta) nu i-am introdus completare lapte praf.Ceea ce am facut cumva altfel decit trebuia este ca l-am diversificat la 5.5luni in loc de 6 cit mi-as fi dorit."Productia" de lapte nu a scazut,copilul maninca celelalte tipuri de mincare cit sunt eu plecata si cind vin obligatoriu suge.

Si nu mai inteleg un lucru(chimista din mine nu vrea sa inteleaga) de ce se incepe diversificarea cu suc si nu cu fructul ras care este net superior sucului ca valori nutritive.Eu suc nu i-am dat lui andrei si nici lui vlad.Pentru sete exista apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Revin cu smiorcaiala. Iustina tocmai a facut diaree. A facut de 2 ori kk apa. E pt. prima data cand o patesc si nu stiu ce sa fac. Sa fie de la mar sau de la dintisor?

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am ceva timp si vreaau sa ma explic, ca se pare ca am fost cam vehementa.

(intai, sa-i multumesc Simonei ca mi-a amintit asta cu "pana la 6 luni"; stiam, dar uitasem)

In fine...ce voiam sa zic:
Eu cred ca suntem responsabili de ceea ce spunem public, fie asta si pe un forum. Personal am invatat f multe de pe acest forum. Sigur, m-am informat si in alte parti, am cernut si apoi am ales. Dar am gasit aici persoane in care am mare incredere. In sfaturile lor. Stiu ca sunt mamici care iau de buna orice opinie. De asta spun: trebuie sa fim atente la ce sfaturi dam. La ceea ce spunem.
Dimineata nu am vrut sa spun ca nu inteleg rostul alaptatului. Doar ma plangeam si eu dupa o noapte nedormita. dar am sa fiu mai atenta de acum. Promit.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuscut

Revin cu smiorcaiala. Iustina tocmai a facut diaree. A facut de 2 ori kk apa. E pt. prima data cand o patesc si nu stiu ce sa fac. Sa fie de la mar sau de la dintisor?

Irina, eu zic sa opresti deocamdata marul. Si ai grija sa o hidratezi cum stii tu mai bine (nu mai stiu, o mai alaptezi, ii dai apa/ceai...)Si mai stiu ca nu e tocma ok sa ne culcam pe o ureche cum ca problemele sunt de la dinti. Dupa ce eliminam alte cauze pt temperatura, diaree si smiorcaiala putem sa ne gandim ca e de la dinti.

Mergi la inceput

Nonna, multam de cafea. Gata, se pare ca mi-am revenit. (nu mai trimiteti, va rog, spre mine cafea, ca ...devin nervoasa si ma iau de oameni. Miha stie!!! )Ce faci? Intr-o fereastra? Stii, chiar ma gandeam ca nu ti-am spus niciodata - sau nu recent - cat te admir ca ai inceput serviciul. Si ca reusesti sa le faci pe toate: si casa, si copii, si scoala. Da. Aparent e un serviciu usor...18 ore/saptamana. Dar numai cine a lucrat in invatamant poate spune de ce, dupa 4 ore, esti obosit mort. Pai o zi in care aveam 5 sau 6 ore erau crima... Ca sa nu mai zic de tine, ca mai ai si pauzele pentru venit acasa, pauze in care gatesti, faci curat. Bravo! Esti o mama/femeie model!

Gabi, multumesc de grija. Ce mai face Bogdan? Iezilor le-a priit ieri acasa? S-au saturat de desene frumoase?

Diana!!! Pe unde umbli? Nu te-am vazut azi.

Raluca!!!!

Alina, ce mai face nepotelul? Dar sora ta, e mai bine? Te gandesti sa-l dai pe David la cresa?

(scuze, nu mai verific; merge cumplit de greu forumul azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Originally posted by tuscut

Irina, eu zic sa opresti deocamdata marul. Si ai grija sa o hidratezi cum stii tu mai bine (nu mai stiu, o mai alaptezi, ii dai apa/ceai...)Si mai stiu ca nu e tocma ok sa ne culcam pe o ureche cum ca problemele sunt de la dinti. Dupa ce eliminam alte cauze pt temperatura, diaree si smiorcaiala putem sa ne gandim ca e de la dinti.

Oana multumesc De alaptat inca o mai alaptez, iar apa si ceai nu vrea, scuipa tot afara si isi face greata. O sa opresc deocamdata marul, dar nu stiu cam dupa cat timp sa reiau.

Mergi la inceput