Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mephala30
Acum ca s-a facut dimineatza iti ofer un ceai verde, doar daca mai esti in pauza... ca nu vreau sa te deranjez
Cre ca nu mi-ai pus gand rau...ceaiul verde nu-mi prieste.Altceva n-ai?
aoleu, am uitat ca alaptezi. Dau un ceai rosu, ok?
NU cersim voturi, ci doar atentie:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
Kriss, La multi ani sotului! Si o seara frumoasa diseara. 
ca tot vorbiti de mamaliga, fac indata o mamaliga cu cascaval,
, n-am mancat niciodata, am cerut reteta de la gradinita, cica are mare succes la copii.
NU cersim voturi, ci doar atentie:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
kriss79 spune:
si vine negresa![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danyelle005 spune:
Cu intarziere urez multe lunite pt Bianca si Miruna
si pt Stefan si pt sot de Kriss.
Eu sunt suparata ca ma doare o masea de aseara si Amalia m-a trezit din ora in ora sa o alaptez
.poate la noapte doarme mai bine.....
Ralu sa stii ca si sotul meu pleaca in week-end la Bacau si ramanem singurele.![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Beyyyyy.........astia sunt tampiti, dau caldura de sunt fierbinti caloriferele mai ceva ca asta iarna....nu mai pot de cald, tre sa aerisesc toata ziua.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
Oana - oho, si mie imi place meseria asta
am vazut prea tarziu mesajul...Buna spuma de ciocolata.
Monica- super harnica, ce sa zic... vrei sa iti povestesc ce am facut eu azi?
Diana - pai am plecat, sorry.Foarte frumoase pozele, imi place aia la tara unde Raisa e cu cizmele in mana si imi plac cizmele de cauciuc ale Denisei si haina ei rosie.
Eu citesc o carte de 2 luni, dar ce-i drept vad un film in fiecare seara de cand nu mai fac tura de noapte (pe forum)
Kriss - LA MULTI ANI SOTULUI!
Haha, ce tare esti cu sanii. Distractie placuta! Ohoho, ce buna e negresa, deci cu de astea il delectezi pe sot de ziua lui,eu nu ii zic sotului, ca o sa aiba si el pretentii la o mulatra dupa aia....
LA MULTI ANI sTEFAN! 

Miha - ce tarziu am vazut mesajul cu invitatia la tort...ce rau imi pare...
Gabi - multa sanatate! Sau poate vine o fetita :)
Daniela -pai ia ceva pt durere,ai fost la dr?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Gabi, multumesc de raspuns. Sanatate multa strumfilor si tie.
Ai vazut cum arata rondul de la fundatie cu lalele ...ce mi-ar place si mie in curte...
Si noi tot cumparam seminte, plante...amenajam curtea an de an...cel putin la carat pamant suntem primii...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ghinetz spune:
Ceva activitate in noaptea asta?
Stit ce...nu am prea vazut gravidutele noi. (nici nu stiu daca eu le-am urat bun venit). Le astept, sa le mai impartasim de-ale noastre.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Eu activez![]()
Pai chiar mi-e dor de gravidute,si eu vreau sa ne mai povesteasca despre ele.
Hai gravidutelor dragutelor, treceti la apel sa va pupam.
Aseara am vazut "run fat boy run" f. dragut.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
byu spune:
buna seara fetelor, am citit si eu putin pe aici, ce bine ca aveti timp de forum , eu abia daca mai respir,abia daca mai reusesc sa fac ceva prin casa...iar cand prind ceva timp liber profit sa ma odihnesc sau sa fac un dus.
toata ziua casia al meu "trebaluieste" prin casa, ieri mi-a varsat o ceasca cu ceai si un pahar de suc pe parchet,a inceput sa imi traga tot de pe masa tot ce gaseste in cale pune mana si isi face de treaba...etc
la multi ani pt cei sarbatoriti saptamana asta si...chiar daca nu intru prea des sa stiti ca ma gandesc la voi mai tot timpul, dar asta e riscul meseriei:)
va pup, noapte buna
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze