Gravidute & Mamici de IASI (44)
Raspunsuri - Pagina 13
gabiarama spune:
Sunt prin preajma
, dar revin cu raspunsuri dupa ce imi termin si eu treburile care nu necesita aminare 
La durerea de cap si greata pe care o am cred ca ar merge o limonada ,2,3 ...E a doua zi de cind ma simt si fizic cam nashpa si nu stiu ce e cu mine...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Astept spuma de ciocolata.
si eu am pus o masina de rufe,am facut paturile si spalat vase(restanta de ieri),am adormit si copilul.Nu-s harnica?
Mincare am de ieri.
Ce de albinute harnicute pe aici...
Ce-o fi azi? Si eu am bazait prin casa dis de dimineata.Nu prea se cunoaste,dar astae...Poate maine o fi mai cu spor. quote:
p.s. Corect e- ce minune ca esti.(asa-i nu? Ce bine ca sunt/ce minune ca esti-asta-i pentru Ralu)-Nu va e dor de Nichita Stanescu? De cind n-ati mai citit o poezie? Eu de o mie de ani.Stiu doar poezii de gradi.
Eu nu le mai stiu nici pe alea de gradinita.
Stiu doar Cutiuta muzicala. Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
gabiarama spune:
Celia ,nu ii cunosc pe drii de care spuneai , dar la problemele pe care le au strumfii mei (bronsite,bronsiolite ,tuse care nu mai trece de citeva luni bune) mi-as dori sa am asa rude ![]()
Ma declar bolnava
Incurabil
Ma duc la piata si ma intorc cu o sacosa de cumparaturi si cu una de bulbi ,seminte ,flori pt gradina .Nu se mai poate .In loc sa intru si eu intr-un magazin sa imi iau o crema de fata sau una de miini
sau o carte dintr-o librarie ![]()
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
am reusit sa pun pozele de la tara,
http://good-times.webshots.com/photo/2679207780065612593rFyOkJ

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
salutare
Multumesc pt. urarile la adresa sotului!
raluca, stai linistita..ma stradui sa nu iasa fum![]()
La Multi Ani Stefan!!
ma duc la negresa mea
se pare ca iesim spre seara..
Fata e ok..a papat suculetul si sanul si mai incolo papam iar cereale si san(adaug si san ca sa nu credeti ca vreau sa imi pastrez sanii pt. vreo aparitie la Victoria Secrets
)![]()
va pupacim
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI sot de Kriss!
LA MULTI ANI Stefan de Claudia!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
In loc sa intru si eu intr-un magazin sa imi iau o crema de fata sau una de miinisau o carte dintr-o librarie
Eu merg la cumparaturi pentru mine...dar intotdeauna cumpar pentru copii.

addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by gabiarama
In loc sa intru si eu intr-un magazin sa imi iau o crema de fata sau una de miinisau o carte dintr-o librarie
Eu merg la cumparaturi pentru mine...dar intotdeauna cumpar pentru copii.
cred ca toate facem la fel!!!
gabi dupa ce o sa-ti umpli gardina cu flori, legume, fructe si altele o sa-ti iei si creme!
miha eu m-am invatat! cand vreau sa-mi cumpar ceva mie, ma duc cu sora'mea ca ea ma trage afara din magazinele de copii!
ma duc la branza cu smantana si mamaliguta sau cine vrea si ochiuri cu branza de la bunica!!!!
oana eu vrea spuma si chiar te rog sa mai pui niste wisiki...la starea in care m-au adus fetele!!! si cand ma gandesc ca mai e juma de zi, si ca maine nu merge la gradi!!!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
ma duc la branza cu smantana si mamaliguta sau cine vrea si ochiuri cu branza de la bunica!!!!
Cand viata iti ofera o mare branza fa-ti o mamaliga.