Mamici din Arad (94)
Raspunsuri - Pagina 8
Claudelu spune:
VEDETI CA LA GENERALE A DESCHIS ADMINA UN TOPIC REFERITOR LA CONCURS...
UPS SCUZE CAPSLOCK-UL
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
Melania 14 spune:
Hop si eu!
Azi m-am intalnit cu Miha la scoala,a avenit ea la mine pt ca eu eram ocupata cu polemici
.Aveati dreptate,nu are stare.Cat despre mine,am avut o zi proasta si m-am simtit sfarsita.Am inceput sa ma plang lui Miha...pana mi-am dat seama si m-am oprit
.
Miha l-am vazut pe Victor,e scump tare si diferit fata de restul trupei.
Gabi am vazut si pozele tale.Mi-a placut de Ioana cosmonaut si de piciorusele ai grasane in ciorapi bleumarin.Mai putin si o sa inceapa sa-ti spuna ca sunt de baieti 
Ioana si Alina primul nr al revistei e 5.9RON ,restul vor fi 13Ron si apar o data la 2 saptamani-martea.Alina eu nu i-am aratat revista.Acum ca ai amintit de citit in ea
,o dosesc pana se descurca singura cu lectura.
Diana pana la urma a fost frumos la gradinita la Vlad
, asa mi-a spus domnisoara acum,ba chiar mai frumos decat la gradinita ei.Deci suntem pe drumul cel bun.
Am primit si eu mailuri cu "votati" dar le ignor.Am votat doar pozele voastre.
Carmen
(27+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Am mai pus si eu 2 poze cu noi 3(+1)www.flickr.com/photos/12577492@N04/2385400414/" target="_blank"> aici
Carmen
(27+)
si
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Clau, am citit si eu la Generale, vad ca nu PM-urile si publicitatea pozelelor e problema, ci voturile frauduloase, cica s-au facut conturi aiurea doar pentru votare.
Carmen, Mela s-a mutat la gradinita lui Vladut sau cum?
Numai 2 poze?? Ce frumosi suneti toti 3 (4)! :)
Io-s suparata ca Adelina a facut febra (sub 38) acuma dupa masa, tuseste putin si curge nasul. Pe mine ma doare gatul...
P.S. Nu-mi merg emoticoanele, nici culorile :((
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Carmen, sunteti frumosi. ai mutat-o pe Mela la gradinita lui Vlad? ma rept si eu dupa Alina, dar aveam mesajul inceput de mult.
Miha cum e Matia? Saracutul!
adablackcat spune:
Carmen, chiar frumosi sunteti!
Miha, chiar, cum e Matia? Saracutul, ce s-o fi speriat!
Noapte buna!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Multumesc de aprecieri.Da intentionez sa o mut din toamna la gradinita lui Vladut ,Vladut care va pleca de la acea gradinita
.E aproape de noi si dupa ce se va naste tanarul imi va fi mai usor atat mie cat si bunicilor cu dusul si adusul de acolo.
Miha am si uitat de patania lui Matia.Dar stiu ca a avut noroc saracutul tot de senzatii tari!
Aveti careva copilasi la Palatul copiilor?cam de pe la ce ora incep acolo diversele cursuri,aveti idee?
Carmen
(27+)
si
ASA DA-ASA NU !
DianaR spune:
Salutare!
Alina.a, ma faci sa rosesc! Daaaaa, sigur acum ca nu sunt gravida pot sa-ti dau sfaturi ce aparat sa va luati si cum sa-l folositi.
la pozele de aici te referi? Eu sunt artista la pozele astea!![]()
Carmen, sunteti niste frumosi. Mai bine ca n-a fost Mela cu Vlad la aceeasi gradinita, era mai greu cu mutatul nostru in Timisoara...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
alinamoro spune:
Diana, ati gasit gradinita pentru Vladut la Timisoara? Ma gandesc ca-i aglomerat si pe-acolo cu locurile.
Carmen, noi intentionam sa-l ducem pe Dragos la Palatul Copiilor la gimnastica/aerobic ca-i place si face cu tipa care face cu ei si la gradinita (Elza). Mai multe amanunte nu stiu inca...
Niko, i-ai placut Maiei in calatorie, cum s-a simtit la bunici?![]()
Claudia, cum stai cu laptele, s-a mai reglat?
Ada, cum e Vladut, l-ai sunat pe homeopat?
Vreau si eu sa-l sun maine sa-i zic de Adelina.
Clau, cand ai chef sterge emoticonul cu graviduta si carucior de la Miha (din listuta) si adauga cel mai tanar membru al familiei.![]()
Cristinacsa, Cristiana70, n-ati dat pe-aici de cateva zile...!?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine! Vine iar WE 
Eu v-am tot citit,dar n-am apucat sa ma uit la ultimele poze inca
Am fost cam ocupata la birou,iar acasa nu prea am mai pus mana pe conta, sa stau mai mult la PC.M-am tot jucat cu Diana , toata ziua trage de mine sa ne jucam,nu vrea singura
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">