Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dianaaaatreci inapoi ca iei bataie! Nu s-a suparat nimeni, dar vorba Alinei ne-ai lasat cu buza umflata!
Cat despre concurs mi-e lehamite si mie, ca mai dau refresh din cand in cand la tot si mi se ridica tesnsiunea cand vad ce poze sunt printre primele. Nu-i vorba, fiecare copil e frumos in felul lui,dar totusi e un concurs, ar trebui votata calitatea, pozele sa fie artistice, sa fie instantanee. Cat despre pozele mirellei parca( am primit si eu pm dar nu am votat) no comment , nu au ce cauta in tot 10, nici macar 100. Sunt multe poeze frumoase care nu au nici o sansa. Diana chiar imi pare rau pentru tine ca te-ai zbatut degeaba. Poate nu e totul pierdut inca... Eu pe considerentul ca nu se voteaza corect nu m-am inscris la nici un concurs DC.
Ah..mi-am adus aminte...e o poza in concurs a ancai dragoman.. ea gravida, cu ochii inchisi , se vad picioarele jegoase a sotului probabil si o dezordine de nedescris in jur,imi vine sa vomit cand vad poza aia si e pe locul 37.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cine-mi da link-ul cu clasamentul ca aici nu-l am si-s curioasa si eu de poza acelei tipe de care zice Gabi?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor,

Clau, uite: http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2&Page=1

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Raul!(cu intarziere)
Am fost in wekeend la Valcea,si, pana sa ne revenim dupa drumul lung si obositor, a trecut si saptamana.
la Matia nazdravanul.
Bine ca nu am fost in 1 aprilie pe forum ca sigur ma pacalea Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va multumesc pt cuvintele frumoase si sprijinul vostru.
ioana i-am admirat pe copii.am vazut ca tudor e mai temerar acum,face catarari!
am si eu cateva poze cu micutul victoras,miha cand am timp ti le trimit pe mail.bine ai ajuns acasa!
diana eu chiar am luat-o in serios
in legatura cu concursul no comment!eu nu am avut pretentii sa castige vre-o poza de-a mea,avand atatea dragi a aranjat fratele meu sa fie defapt mai multe participante.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nici eu nu m-am suparat deloc de gluma ta, Diana. Macar a fost o diversiune, ca si-asa e plictiseala pe-aici... Am mai avut la ce sa ne gandim, si am citi toate mesajul tau de vreo trei ori. A fost neasteptata, dar faina gluma.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si totusi nu vad poza de care zice Gabi

Ada, de ce esti asa scurta??

Nico, ai fost acasa? a fost bine?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, nu shtiu ce sa mai scriu... Am fost cu Iulia la inot, am descoperit la raiffeisen ca am un depozit de 480 ron de care nu stiam nik, ma rog, stiam dar am uitat. Erau ceva garantie ce mi se retinea din salariu lunar in 2001; am de lucru in birou ca de obicei si nu termin, maine fac inventar, Vladut tuseste, am de intins hainele din masina de spalat, m-as duce diseara pe mal cu copiii, m-as duce la sala (de vreun an incoace), poate o sa imi fac abonament la bazin, tre sa ma apuc de curatenia de Pasti, tre sa-l sun pe homeopat, etc...astea-s gandurile mele acum.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, aici pe locul 38.
O vazusem si eu saptamana trecuta...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau, aici pe locul 38.
O vazusem si eu saptamana trecuta...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

na ca am luat-o cu un vot!
mie imi pare rau ca nu castiga pozele la care s-a vazut ceva,inspiratia fotografului,ideea, ce a vrut sa transmita.pozele dianei sunt originale prin arta fotografului zic eu,si nu numai astea, imi aduc aminte ca am vizionat cateva poze cu timeea cand au fost ei la munte am ramas masca,l-am chemat pe al meu sot la raport le-a vazut si i-am zis ca aparat deasta vreau sa-mi iau(nu ca s-ar fi vazut aparatul).in fine am renuntat momentan la idee dar tot imi voi lua un unul si apoi ma duc pe capul dianei sa ma invete sa fac poze ca si asa va avea timp ca nu e gravida

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput