Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara,ei nu s-a descifrat inca misterul cu Diana ?
MIHA bine ai sosit acasa,cum te descurci cu lipsa de somn? Dar cu socrela?
Merg sa o pun pe Diana mea in pat,ca ar cam fi cazul.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bineinteles ca e pacaleala de 1 aprilie, doara sunt bine merci pe ciclu! Dar mi-au placut toate felictarile si gandurile bune, multumesc pentru ele! Oricum din umbra e Ioana care a fost cu ideea, eu sunt doar cu compozitia...

Miha, bine ati venit acasa! Ioi ca mi-am adus si eu aminte ca parca n-a fost usor cand am adus-o pe Timi acasa, ma gandesc ca nici la al 4-lea n-o fi mai usor...

Clau, am vazut pozele de la ziua lui Raulica, chef mare ati avut! Vad ca au mai adus ceva chestie de sarit acolo, f bine, f bine!

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Diana...macar nu mai nasti in mai...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Ada asta mi-a placut.
Diana tre' sa recunosc ca m-ai dus chiar si pe mine,cel putin in primele 2 minute cand am citit mesajul de 3 ori.
Miha bine ai venit acasa!Ioi nu as vrea sa fiu in locul tau.Bine ca ai dat numai apa la soareci si nu ai dat in depresie,eu una cred ca acolo eram
Clau am vazut pozele si trupa foarte vesela de pitici si mamici.Tortul de fotbalist a fost reusit.Cat despre gaura din cioarap...cine crezi ca a remarcat altceva decat bucuria copiilor?Ma bucur ca gasesti interesanta revista.
Alina.a te-ai intalnit cu prietena pana la urma?nu te-am mai vazut pe mal.Te cred ca esti trista si ai tot dreptul.
Gabi m-am intalnit cu Adriana pe mal,Alina era la plimbare cu bunicul asa ca nu am vazut-o.a adriana arata bine,era chiar aranjata .Serban e bine multumesc.Are program de tumbe noaptea. La scoala mai merg pana la sfarsitul lunii,cel mult.
Flavia lasa ca si drumul pana la reusita e placut .
Ioana nu ti-a trecut melancolia?

Carmen(27+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, trebuie sa recunosc ca esti artista. M-ai dus si pe mine primle 5 minute.Tot am stat si m-am gandit ca nu esti tu asa dezinvolta , sa vi sa ne povestesti aici in secunda urmatoare ce ti s-a intamplat. De sarcina cu Timeea ne-ai zis pe la 8 saptamni cred, desi ne intalnisem la Cuibul Cocorilor inainte. Plus ca ai acceptat vestea si te-ai resemnat cu mare usurinta. Nu te apuci de politica? No, acuma te declar "master of pupets"!
Alina.a imi pare rau de pierderea suferita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ha, deci eu am fost singura care n-a felicitat-o pe Diana?! Acum sincer...putin-putin m-am gandit si eu ca poate fi adevarat...

alina.a, imi pare rau de catelusa...ce s-a intamplat mai exact ca n-am inteles?

Carmen, azi a cumparat si Calin Enciclopedia pentru copii, eu uitasem sa-i zic s-o cumpere, dar a vazut-o Dragos la un chiosc azi. Am rasfoit-o si eu, e interesanta si la Dragos ii place, a trebuit sa-i citim la culcare.

Miha, bine ati venit acasa!
Cred ca primele zile-s mai grele pana va acomodati.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cred ca fiecare dintre noi s-a gandit unpic ca e doar o gluma sarcina Dianei. Dar daca era adevarat si noi o luam in gluma? Da' chiar era batator la ochi sa declare Diana asa, din prima, chestia asta aici... Deci chiar vrei sa nasti numai in mai?
Alina a, imi pare rau de catelusa ta...
Ma duc sa fac manacare.

Mergi la inceput

Ati primit si voi PM cu indemnul sa votati poze? Eu nu votez pe nimeni daca nu cunosc... Deci numai pe voi cele de aici.

Mergi la inceput

I-am facut duminica 2 poze celui mai nou membru al familiei Somlea. dca vreti sa il vedeti aici.

Mergi la inceput

Mi-am facut ordina la poze, am turnat si din telefon asa ca daca vreti sa imi vedeti pruncii aici din perioada februarie -martie.

Mergi la inceput

Ce burtica rotunjoara scoate Ioana aici. Sunt tare faini amandoi piticii tai, Gabi.

Mergi la inceput