Mamici din Arad (94)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Gabi, copilasii tai sunt superbi! Sa-ti traiasca!
Hei ce e cu linistea asta? v-a mutit gluma Dianei si a Ioanei? din pacate (nu o zic cu suparare) chiar n-am gustat-o, dar am muscat-o (ce-n rime vorbesc
). Ioana, tu de scris nu prea ne scrii ca n-ai ce dar te tii de sotii...tztztztztztztztz ![]()
![]()
![]()
![]()
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
alinamoro spune:
Gabi, ce fain stau pruncii tai la poza, sunt niste scumpi, seamana f bine unul cu celalalt!
Ioana e mortala costumata in cowboy.
Ioana, tu nu scrii nimic numai ne "coci" farse?
Nu-i frumossss!![]()
Fug sa termin mancarea pana nu se trezeste Ade.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Clau, am scris in acelasi timp, abia acum am vazut mesajul tau.
Te tii de rime? ![]()
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
de foame ma tin de rime
Abia astept sa ajung acasa sa mananc 
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
pufymic spune:
Ceau fetele!
mey n-am avut nici un chef de scris....si nici timp.....si azi sunt la fel cu cheful, numai ca am vazut ca ma "certati", asa ca am aparut(sa nu pice toate rosiile numai in ciorba Dianei
).
Clau in primul rand cu mii de scuze de intarziere un sincer
lui Raul!Sa va traiasca si sa fie sanatos si fericit!Super pozele de la ziua lui!
cat despre farsa....ce sa fac dc alta idee mai buna n-am avut(ca ziceai ca n-ai "gustat-o"....)
!
Gabi ai niste prunci de nota 10 cu steluta!Frumosi rau!Si tare bine seamana unul cu altul in unele poze!
Alinush zi-mi te rog cat a costat enciclopedia Disney9parca asa se cheama, nu?)?
Miha bine ai revenit acasa!
Multa rabdare si nervi de otzel iti doresc!
Na cam atat....ma duc ca mi-a raciti piticii....ala micu a facut azi si febra, sunt amandoi cu mucii pana-n brau....azi-noapte m-am trezit din jumate in jumate de ora la ei ca nu puteau respira...au fost maraiti, tuseau...
!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
adablackcat spune:
Gabi, ce le dai din homeopate la pitici cand sunt raciti? Ca n-am chef sa il mai sun...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Alina m am uitat sa iti spun ca saptamana trecuta cand ne-am uitat pe pozele voastre a vazut-o Ioana pe Ade si nu ii mai zice Aia ci Ada ![]()
Ada, Ioana e burtoasa de felul ei . Sper sa ii treaca
cat despre homeopate eu zic sa il suni mai bine pe dr., ca se dau diferit in functie de simptome( ce consistenta si culoare au mucii, cum e tusea, seaca, productiva, tuseste ziua sau noaptea mai mult,daca au febra sau nu), plus ca se dau concentratii diferite. Eu stiu din experienta de pana acum cateva de baza, dar eu te sfatuiesc sa il suni mai bine. Eu iti pot spune ce le dau acum , dar posibil sa nu ii ajute pe ai tai.
flavia ramona spune:
Salutare,
Gabi, faine pozele.
Alina.a, imi pare rau de cainele tau.
Barbatii mei sunt plecati la fotbal asa ca eu trebaluiesc de zor prin casa. Am intrat doar sa vad ce mai faceti, da nu e mare zarva pe aici.
alinamoro spune:
Ioana, 5,90 lei a costat Enciclopedia pentru copii.
Multa sanatate piticilor!
Gabi, Ada zici? Suna bine...[:)
Numai ce-am terminat mancarea si m-am trezit cu musafiri la masa, sotul prietenei mele din Oradea a fost la Timisoara si a trecut pe la noi...de 15 minute m-a sunat taica-meu ca a venit la Arad c-a murit nu stiu ce unchi(peste 80 de ani) si vine imediat pe la noi.![]()
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
No Alina iar ramai flamanda. Ce-ai facut de mancare? las ca pentru tine comanzi de la cuibu cocorilor![]()