Copiluti de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

FRAN Sa fii sanatoasa si iubita.

Nelia, sanatate lui OCTAV. va fi bine mai. Hai curaj si fii optimista. Nu te lasa Dumnezeu ai sa vezi. te pup si nu te lasa descurajata...

Noi azi fusaram la nitele cumparaturi, maine mergem iarasi ca mai avem de luat pentru Paste una alta, apoi 2 ore nani cu baietii ca eram varza si pe seara am prestat Eclere. Atat de moi si bune au iesit de numa...

Sunt umplute cu budinca de vanilie si am pus niste cioco gasita pe la fi-miu ca el o pastreaza, nu ii place, asa ca am imprumutat.. hihi..

http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/04/05/img4030-4a2uxdc3h.jpeg

Maine cumpar niste Nutella si le spoiesc pe cele care au ramas ca am facut o tava plina..

Aici scoase din cuptor. Au crescut de numa.

http://img109.mytextgraphics.com/photolava/2008/04/05/img4026-4a2uy7u6j.jpeg

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Nelia, sanatate multa lui Octav...imi pare rau ca treceti prin probleme dinastea...sper sa-i treaca repede repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetele cu experienta in otite. s-a intamplat vreodata sa curga ceva secretii din urechile copiilor?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Da, Monu, se poate...inseamna ca s-a rupt eardrum (habar n-am cums e zice in romaneste, scuze). E normal citeodata la otita, baietelul prietenei mele asa si-au dat seama ca are otita... Uite aici ceva despre asta, e in engleza http://www.cnn.com/HEALTH/library/DS/00499.html Multa Multa sanatate!
Nelia, sper ca e mai bine Octav, multa sanatate si lui si sa vina repede acasa!
LA MULTI ANI, Fran!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Monu, lui PAtrick niciodata nu i-a curs lichid din ureche. Intotdeuna stiam ca incepe infectia, ptr. ca avea un comportament ciudat, nu putea dormi noaptea, adica dupa 1/2 h se trezea din cauza presiunii din ureche si durere. Iar in scurt timp facea temperatura.

Nelia, of, multa sanatate sotului. Bine ca macar in ceasul al 11 -lea s-a dus la doctor. Oricum bine ca a facut-o si e acolo sub supraveghere medicala, caci acasa tu cu trei copii dupa tine nu stiu cat l-ai fi putu ajuta. Sanatate si sa-si faca antibioticul efect cat mai curand, sa se faca bine.

Fran, "LA Multi Ani !", sanatate, fericire si la cat mai multi ani fericiti alaturi de toti cei dragi ai tai.

Stiu ca suntem printre codasii trupei la capitolul asta, dar de 2 zile suntem in chilotei, venim singur la potty. Nu mai uda chilotelul - mami sunt big boy.Maine plecam in vizita la niste prieteni, e cam 1 h distanata si tare ma tenteaza sa nu-i mai pun diaper. Mai bine iau haine de schimb cu mine in caz de accident. De diaperul de noapte nu stiu cand vom scapa, caci 80% din dimineti e full de pipi. Se trezeste se pune pe potty si o umple, habar n-am de unde poate atata, caci dupa 7 seara i-am redus semnificativ cantitatea de apa.

O duminica cat mai placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Fran!
Si caterina deseneaza cu negru si monzoleste, sau incepe frumos cu roz si pe urma pune verde peste rozul ala si niste bleomarin si tot negru iese... nu ma ingrijorez,sunt sigura ca cei mici nu coreleaza culorile la fel ca adultii si cred ca experimenteaza sa vada ce sicum e si cu negrul asta.
Monu ce curge din ureche e vascos si galbui? Daca e vascos trebuie sa te duci la doctor sa dreneze, ca e prea mult lichid acumulat de la infectie si face presiune pe timpan; daca dreneaza medicul chiar daca atinge putin timpanul nu e problema ca se repara, dar daca de la presiune se sparge singur timpanul nu se mai repara.
Nelia, cand citeam measjul ala lung ca s-a umflat f tare si mana nu e rupta m-am gandit la tendonitis. Saracul Octav, sunt niste dureri insuportabile sper sa fie bine sa se dezumfle repede si sa nu fie complicatii. Multa sanatate si felicitari Agatei.Si Caterina e ca Agata si eu ca Tudora in legatura cu filmele, fata mea nu are o jena nu ii este frica de nimic, chiar ii plac senzatiile tari, eu ma uit asa de sub patura la unele filme si ea cu tatal ei rad de mine. Mai nou se aseaza seara in mijlocul patului nostru si spune, "eu vreau un film bun azi"(ca si cum saraca pana azi numai rateuri a avut).
Danelutza, incearca si tu leacuri babesti, stiu eu unele daca vrei spune-mi si iti trimit pe pm ca stiu mai multenu plange ca sigur nu ajuta.
Atat tin minte, am sa mai scriu un mesaj mai incolo. La noi ca la nimeni, mami si tati bolnavi si fata binisor. Eu am nasul infundat si ma doare gatul, Alex e si el racit si are si scoala weekendul asta si ieri ii era greata de rau pe acolo dar trebuia sa stea si azi are si examen, Caterina si ea a zis ca o doare gatul dar fara febra sau nimic, i-am dat niste sirop de tuse si vad ca e bine, vrea la piscina dar nu o duc ca nu vreau s ao imbolnavesc cu mana mea.
Scriu mai tarziu, ca vrea afara la joaca.
si duminica frumoasa la toata luma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost la spital. Inca nu stim cit de grav este, cert e ca infectia nu s-a dat inapoi, mina e umflata rau pina la cot si nu o poate misca, nici macar degetele. Nu-l mai doare atit de rau pentru ca ii dau calmante puternice. Ii face perfuzii cu antibiotic si inca ceva. A fost pur si simplu un ghinion, s-a antrenat la sacul acela de box fara incalzirea prealabila, a dat si aiurea... nu stiu, e ca atunci cind calci strimb si-ti luxezi piciorul. Problema este ca infectia tendoanelor nu e o gluma, am rasfoit un pic netul si se rezolva greu. Speram sa se faca repede bine! E rau ca nu conduc, pentru ca Agata trebuie dusa la activitati, luni dimineata la scoala, luni am si RV la pediatru cu cei mici, apoi sa o iau pe Agata de la scoala... dar bine ca s-a mai incalzit, ma descurc eu, numai sa se faca el bine si fara urmari. E prima data cind sta intr-un spital, ca adult! A mai stat o data, culmea este ca tot cu mina asta, ceva legat de un nerv (nu e nimic acum legat de asta, ni s-a luat o piatra de pe inima, ca simte degetele, le misca daca vrea, doar ca-l doare prea tare), dar era copil. I-am dus ceva de mincare, o carte si i-am spus sa profite si sa se odihneasca daca tot nu-l mai doare, ca nu mai pupa el asa concediu. Am glumit, fetele voiau sa ramina cu el, i-am zis ca ii las pe toti trei, vin si eu acasa, imi pun un film si beau un pahar de gin linistita. Dar era transfigurat de durerea pe care a suportat-o si inca mai are de tras.

Mynicegirl, asta e si diagnosticul: tendonita.

Multumesc mult fetelor care se gindesc la noi.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Sunt foarte in urma cu cititul dar vroiam sa dau cateva raspunsuri.

babygirl-asa frumos ai povestit de gradinita ca parca am trecut si eu inca odata prin emotiile acelea. Sa stii ca Maya, care este mancacioasa de felul ei, la gradinita nu mananca mai deloc. Tot asa este si la ei, au toate mesele asigurate. La inceput nu-i dadeam sa manance de dimineata decat foarte putin, pentru ca avea masa acolo pana mi-am dat seama ca ea era atat de trista dimineata incat nu manca niciodata. Asa ca de acum o trimit cu burta plina. La pranz mananca putin acolo, uneori chiar deloc, dar supravietuieste . Noi nu prea avem voi sa-i ducem mancare de acasa, iar cea de acolo este proasta (din cate mi-am dat eu seama). Mi-aduc aminte ca atunci cand eram eu la gradinita se gatea asa de bine incat uneori o puneam pe mama sa ia retete de la ei. Oare asa este si acum?
Eu nu cred ca trebuie sa te stresezi cu mancatul. M-a amuzat povestea ca-i era ciuda ca a dormit. Exact asa eram si eu la vrasta Emei. Nu vroiam deloc sa dorm la pranz, iar cand dormeam, extrem de rar, mi se parea ca o infrangere. Culmea este ca eu am ramas asa. Si acum nu suport sa dorm la pranz, mi se pare pierdere de vreme. Daca dorm inseamna ca sunt bolnava . Mult curaj, va fi totul bine. Numai sa nu se imbolnaveasca, pentru ca eu deja am un stres continuu cu asta.

lucas-vai prin ce mai treci si tu cu Matei. Nu ma pricep la chestia asta cu reumatismul, asa ca nu ma bag. Sper din tot sufletul sa nu fie nimci grav.

nelia-uite asa ne chinuim si noi cu bolile. Luni Maya iar a facut febra, dar a doua zi nu a mai avut si, desi era racita, am trimis-o pentru ca efectiv nu-mi mai permit sa-mi iau liber si nici sa platesc si gradinita si babysitteri. Acum iar are 37.7. Ce o mai fi si asta nu stiu, ca nu pare sa aiba nimic. II curge doar nasul de la raceala trecuta. Este a 6a oara de cand este bolnava de la inceputul anului!Sanatate multa si voua!

Mercedes-felicitari pentru Cristi. Cum mai este Bianca? Sper ca bine.

beatrice-cu intarziere iti spun ca este mortal Pifosul cum doarme. Eu nici nu-mi pot imagina ca Maya ar adormi asa. Cand adoarme brusc prin casa sigur este bolnava.Te-am pomenit zilele astea. Am gasit pe la retetele mele un ghiveci calugaresc de la tine si a iesit excelent.

Flori-ce frumos deseneaza Maya! Mie mi s-a parut foarte avansat desenul.

monu-cred ca ne luam la intrecere cu voi cu bolile, dar parca voi castigati mai ales ca nu mergeti regulat la gradinita. Si Mayei i-a dat antibiotic pentru otita, dar pe ea nu o durea urechea deloc, i-a descoperit infectia intamplator.

Gata, va las si sper sa apuc sa recuperez ce ati m-ai scris.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Am revenit:)
Noroc cu olga a lu'maya ca a facut rezumatul ca sa mi-am mai amintit si eu(varsta, varsta).
Olga, noi nu am face casa buna impreuna, eu daca nu dorm asa jumatate de ora la pranz nu mai fac nimic restul zilei plus ca sunt si nervosita, ca un copil de ala mic si obosit; in schimb caterina vad ca incepe sa nu mai vrea sa doarma...si vai de capul meu; acum inteleg ca poate si ei i se pare pierdere de vreme sa inchida ochiul. Eu ii zic hai sa doarma si mami putin, mi-e somn, si ea zice dormi tu ca eu am grija sa nu faci buf(din pat).cred ca de-abia astepta sa fiu adormita sa faca ce vrea ea fara mine cu ochii pe ea.
Beatrice mortal Pifos, Caterina cand l-a vazut a inceput sa strige mami face buf, mamiii! ca si cum ar fi trebuit sa il prindem prin poza.
Adina ce frumos povestesti de gradinita, si ce misto ca poti sa o vezi ce face acolo, ca au camera web:) si mie mi-ar place sa trag cu ochiul la a mea. Nici caterin nu a mancat la inceput acolo, deloc si venea moarta de foame ,dar am descoperit de ce, nu pun sare deloc in mancare, si nu ii placea gustul(sau lipsa lui), asa ca i-am rugat sa puna putin la ea(sare sau sos de soya, ca mancarea e locala, orez, noodles, de astea) si acum mananca si fara sa ii mai puna mi-a zis educatoarea. Si ajunge acasa si cand o intreb ce vrea sa mance seara tot orez cere.
New mami felicitari pentru big boy Patrick si olita lui, eu zic sa nu ii pui diper si sa iei 2 schimburi cu tine.caterina la inceput de mandra ce era ca are chilotei bea toata apa care o gasea in casa la musafiri sa arate ea cum face pipi si facea la olita dar se lua cu joaca si facea si pe ea. trebuia sa o intreb eu din 20 in 20 de minute vrei pipi? vrei olita? si caram si olita dupa mine ca ea vroia la olita ei roz nu in alta parte. Acum s-a calmat ca ii place sa traga apa pe unde prinde, e bolnava cu trasul apei la wc.
Tdi dar tu esti in tara lui pizza; daca vrei musafiri sa stii ca ma ofer eu(poate sa vina si danelutza ca nu ma supar).
trebuie sa pelc la cumparaturi si mor, nu am ncii cel mai mic chf si nici putere si ca sa fie totul complet ma si doare burta fff tare si spatele anchilozat. Sunt buna de reciclat si upgradat!
pa!

PS: am greseli sigur de ortografie si am inversat literele , dar ma grabesc ca sunt asteptata si nu mai corectez.Scuze, am sa editez mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

omustata, multumesc. din pacate tocmai s-a imbolnavit. are febra si ii curge nasul. sa vedem cine isi ia liber maine, mama sau sotul, pt ca la mine maine e prima zi de munca..

Mergi la inceput